30

Шокираща смъртност !

преди 3 години

Рекордна ?Кой ще ходи в хилядите заведения на селските тарикати ?

29

Обективен

преди 3 години

Цитат: ... очакваме поне да задържим цифрата на положителните и да ограничим броя на хоспитализираните", обясни директорът на РЗИ.Такива като този са проблема. ***, който не знае какво е цифра,а се опитва да ни дава акъл за неща, от които не разбира. Ако знаеше какво е цифра, какво е число, какво е процент, какво е брой и знеше да събира и умножава числа, щеше да види, че съпътстващите заболявания са еднакъв процент, както сред починалите от Ковид-19, така и сред всички хора в България

28

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Опитайте се да водите природосъобразен и здравословен начин на живот.Трудно е, в днешните вълчи времена, НО е възможно.

27

Анонимен

преди 3 години

Така е, българина има лош здравен статус. За съжаление са виновни и двете страни, докторите че не правят профилактични прегледи / къде от мързел, къде от липса на направления/ и хората, че водят застоял начин на живот, хранят се с мазна храна, всяка вечер алкохол на масата. Както се казва, вината е двустранна. Поне да се движим повечко, в почивните дни да излезем сред природата, който има местенце, да си засади малко краставички, доматки, ей така, за движение и да похапне чиста храна.

26

Какво ти

преди 3 години

хронични заболявания - един нов щам не можаха да излъчат български. Ей ги тези британски, нигерийски, южноафрикански - поддържат ги живи хроничните докато не инкубират някой щам - тук нищо.

25

Убийци

преди 3 години

Закрихте болниците и поликлиниките!!Измислихте схемата със личните лекари(секретари,офис служители) който нямат и понятие от здравеопазване а само ограбват хората!!НАКРАЯ ИЗЛИЗАТЕ СЪС ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ И КАЗВАТЕ ЧЕ ХОРАТА СА СИ ВИНОВНИ!!!БЕСИЛО ПРЕД ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ И ДА ВИ ПОЧВАМЕ!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Хроничните заболявания са следствие на високия стандарт на живот, чистия въздух който дишаме и добрата здравна система. Благодарим ти Бойко, пак ще те изберем.

23

Ясно

преди 3 години

Пак сами сме си виновни, да? А джипитата, дето си стискат направленията все едно са им бащиния, те са ангели...

22

Анонимен

преди 3 години

Отива човек с притиснения на профилактичен преглед за анемия в болница. Понеже влиза прав и на собствен ход, доктора му поглежда очите, казва:-Не са жълти, здрав сиИ го изпраща да си ходи без изследвания, като здрав.Това е анекдот от лично естество. Ако в нашите болници отиде действително човек да се прегледа профилатично, го гледат мръсно за дето им "губи времето". Най-много да предпишат някое плацебо за ей така. После хората са виновни и за това и за другите работи. Властта са ангели.

21

Анонимен

преди 3 години

Тоя пожарникар не усетихме как въведе модерна диктатура !?

20

Анонимен

преди 3 години

Мнозинството българи водят простолюдски начин на живот, водещ до лоши навици и нерви заради влошени отношения с близки и познати, оттам калпаво здраве и живот като в турски сериал.

19

Анонимен

преди 3 години

А хроничните ни заболявания от какво са бе ,ветеринар ? От хубав начин на живот !? И ти .ижеш на Бойко задните части

18

до 15 Анонимен

преди 3 години

ние като седим по компютрите, ти откъде пишеш... по водопровода и най-вече канализацията, където си специалист

17

arsenalfc

преди 3 години

грозен мазен бълагирин, БГ винаги е била на 1 во място по смъртност в Европа.

16

Анонимен

преди 3 години

Като видя някои българин и като каже ния сме наи умните в света за тва не ни обичат никаде.не не сте наи умните в света за тва ви гонят от всякаде защото само ядете и ви мързи и цял ден седите по копютрите

15

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Бойко, държавата трябва да изтегли 100 милиарда веднага . За да си останат нейните мързеливи и дебелеещи поданици в къщи . Долу е български. Искаме си и Одрин

14

Ванката

преди 3 години

А тоз къде забрави другите ни отрови - храна, вода, въздух? В половината страна водата е с радиация или с тежки метали, в останалата половина пък въздухът е трепач, а в цялата страна се продават боклучави храни. Ядем месо с хормони, плодове и зеленчуци с пестициди и модификации, заместители на масло, мляко...

13

Анонимен

преди 3 години

Еми хронични българи не се наядохте и не се напихте толкова се *** и алчни 50 българите страдат от сърдечна недостатъчност зимваи те още алкохол наркотици яще хляб вие българи не змаете ли че от хляба се пълнее това е тесто вредно за организма хората на запад ядът без хляб.да не гпвориме за това че в тази държава няма кои да каже че човек над 85 килограма е болен един мъж не трябва да тежи над тези килограма на гпре 90'100'110'120'130 това е болест като рака като спина като наркоманията.

12

До 1

преди 3 години

Ама чакай сега да видиш как ще наскачат :"имаше работа за всички".София - Кремиковци - черни пушециСт. Загора- Азотноторов - кафеви азотни окиси и жълти сероводородВ другите градове - същата работа и димът според производството.Девня - циментови заводи - сив прах по покриви и улици.Не е лошо, че имаше производство, лошото е, че екологията беше непозната дума, ама простият народ не търси причинно-следствената връзка.

11

Анонимен

преди 3 години

Що за матряла да взема ваксини от 18 долара, като може да вземе от 2 долара. Разликата-в чекмеджето, че зер мис Мокри *** чака....