154

до 86

преди 3 години

абе еййй, не бъркай някаква пиклива настинка с тоя вирус. *** в някое интензивно и питай хората що не са се лекували като теб.... Баси завършените тпчовци има тук.

153

до 152

преди 3 години

ти си изключително тъпо парче!

152

Анонимен

преди 3 години

Вторник сутринта: 5000 +/- 100!

151

до 152

преди 3 години

замълчи че си жалък, тока в контакта и той не се вижда ама що не бръкнеш с два пирона в контакта......

150

Анонимен

преди 3 години

Данните показват, че точно преди изборите ще имаме над 200 починали на ден, а след изборите малко повече.

149

Анонимен

преди 3 години

Явно мутрите се надяват спадът в броя на новите случаи да започне преди изборите, за да могат да се хвалят, че са овладяли и тази вълна на епидемията. Дали преди изборите ще има спад, тепърва ще видим, но при всички случаи третата вълна няма да отмине заради неадекватните мерки на мутрите

148

Анонимен

преди 3 години

Преди 3 дни мутрите заговориха, че има трета вълна, въпреки че тя запона в средата на януари. Ако според мутрите третата вълна е започнала преди три дни, а видяхме колко време продължи втората вълна, то кога ще свърши сегашната вълна, през месеж юли ли?

147

Анонимен

преди 3 години

Дали пикът ще е на 4 април, както го искат мутрите или ще е по-късно?

146

Анонимен

преди 3 години

Стига сте лъгали така мащабно. Къде е тоя коронавирус като никой не го е виждал? Хората умират от редовните заболявания и повече, че сега никой не им ги лекува

145

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден от екрана на телевизра слушам неграмотници, които се хвалят с успехите си срещу епидемията и казват цифрите това, цифрите онова. Те горките неграмотници не знаят за какво говорят и не знаят, какво е цифра и какво е буква, но епидемкията я борят успешно според тях. Ако знаеха за какво говорят шяха да използват съответното понятие, а не цифрата това или цифрите онова. Днес сутринта поредният *** ни убеждаваше, че успешно са се справили с третата вълна и ваксинациите и "цифите" не

144

Реалист

преди 3 години

Още от преди Нова година мутрите се целеха пикът на новата вълна да е точно на датата на изборите. Като знаем, че мутрите освен в краденето във всичко друго са некадърни, се опасявам, че сегашната вълна няма да има пик на 4 април, а по-късно и ще е значително по-виоска от ноемврийската. Сега сме на нивото на 15 ноември по брой на заразените, а тогава беше началото на пика на втората вълна.

143

папагалът 1280

преди 3 години

Така е, конспиратора Радев нарочно определи датата на изборите да е 4/4 за да отидат само платените от черепа да гласуват... Абе може ли да сте толкова ограничени бе?? Заслужавате си учиндолеца и МаяТова си знам и това си пиша всеки ден

142

Анонимен

преди 3 години

чудна работа: за вчера са ваксинирани 5350,онзи ден над 4000 човека?!.....ваксинирането не беше ли спряно преди една седмица???....след няколко дни ще бъде уж възобновено....а всеки ден има хиляди вксинирани?!?!....продължавайте да вярвате на тези измислени цифри.._____Числа, не цифри.Ваксинирането не беше спряно за другите ваксини! А те се пазеха за втора доза, за заетите с изборите.

141

Анонимен

преди 3 години

Мутритеж така и не арзбраха, че основните огнища на заразяване са общественият транспорт и училища и детски градини. Към тях има две допълнителни - идващите от чужбина, а сега и "зелените коридори" за ваксинация. Толкова ли е трудно да се вземат адекватни мерки, та досега няма нито една реално действаща адекватна мярка от началото на епидемията?!

140

катастрофата

преди 3 години

явно ще ни се размине и този път. От всичките математици пак Витанов се справи най - добре. Което е логично. Той има и най-много информация. И това за четирите седмици, дето го каза преди две седмици, ще излезе вярно. Срамно е, че го наричаме Мориарти и Меровингий при положение, че така добре си върши работата и то в наша полза. Но българчетата сме си неблагодарни.

139

1280

преди 3 години

До до 142Така е, конспиратора Радев нарочно определи датата на изборите да е 4/4 за да отидат само платените от черепа да гласуват... Абе може ли да сте толкова ограничени бе?? Заслужавате си учиндолеца и Мая

138

Анонимен

преди 3 години

Броят на новите случаи расте точно според прогнозите от преди Нова година, когато мутрте казаха, че изпращат най-малките деца на присъствено обучение от 4 януари. Има ли изненадани?

137

до 142

преди 3 години

Когато гънките на мозъчната *** са малко... щеше да се проумее, че целта на новите мерки е чисто предизборна! За да няма никаква предизборна кампания и шайката да разчита на купените гласове. Ако целта беше постигане на някакви здравни цели , тя нямаше да е точно 10 дни и да свърши 1 ден преди изборите, щеше да бъде наложена много по-рано и изобщо нямаше да се направи така, че да има бум точно в средата на марлт. Но всичко е точно така планирано отдавна, именно заради изборите

136

Анонимен

преди 3 години

Целта на мутрите е да има достатъчно легла в болниците за болните с Ковид-19, но мутрите нямат мозъчни гънки, за да схванат, че достатъчно легла ще има само ако целта е спиране на епидемията.

135

до 141

преди 3 години

Ти сам се заразяваш, ***. Никой не ти е виновен, че търчиш наред по софрите и да си буташ децата сред другите, като невидял.