54

Антиваксър

преди 3 години

Фрау Урсуза фон дер *** и фрау Адолф Меркел ще бъдат в един общ казан в Ада. Ами дано има място, че много мераклии.

53

Коректора

преди 3 години

Пиша маскиране, но системата нарочно го променя като маркиране, което умишлено променя смисъла и е либерално демократична поредна гадост но ще рекушира като бумеранг към създателите си и прочие цялата пасмина...

52

Анонимен

преди 3 години

Още преди година като въведоха маскирането бях против първо защото е тъпо и второ защото ако доброволно си дадеш едно право ще ти отнемат всички права но никога няма да ги върнат доброволно но повечето хора не искат да разберат това и така се само поробиха и децата си а също и нас свободомислещите тежко и горко ни заради вас глупци ...

51

Анонимен

преди 3 години

Още преди година като въведоха маркирането бях против първо защото е тъпо и второ защото ако доброволно си дадеш едно право ще ти отнемат всички права но никога няма да ги върнат доброволно но повечето хора не искат да разберат това и така се само поробиха и децата си а също и нас свободомислещите тежко и горко ни заради вас глупци ...

50

Идеалист

преди 3 години

До Какво стана? Когато вкарат 5G ще ни следят с умните домашни уреди, когато дойде 6G, ще ни сложат нано-чипове. И това е конспирация, запомнете го. ЕК е злонамерена, некъддърна и алчна.

49

Христо Христов

преди 3 години

А честито, ЕМА каза, че астра зенека е безвредна.

48

Анонимен

преди 3 години

ЕС и ЕК трябва по-често да препрочитат историята. Особено за периода преди, по време и малко след Втората световна война. Така може би ще се спасят от Н ю р нбергския процес.

47

Анонимен

преди 3 години

Кому е нужно всичко това. Нали в ЕС се ваксинират усилено и ще се достигне до онези 70%. Това са ненужни разходи за да се пълнят гушите на не случайни хора. До кога ще е това безумие и хората ще блеят като овце. Вече се прекалява.

46

Христо Христов

преди 3 години

Дървените бюрократи на урсулата са некадърни да свършат свястно каквото и да е, освен да измислят нови правила

45

Анонимен

преди 3 години

И защо трябва да ни пука за американците ми то вируса ваксините лъжедемокрацията и всяка една модерна злина от там дойде а новото ръководство е позорно и неприемливо само злини и откровени лъжи..

44

Идеалист

преди 3 години

Ще гласувам за партия, която предлага излизане от диктаторския ЕС! Ето ви европейските цености. Радвахме се през 1989 г......

43

Анонимен

преди 3 години

МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА ГИ ЗАВЕДЕ В ЗАЛХАНАТА.Не

42

Анонимен

преди 3 години

Москва осъди липсата на демокрация и нарушаването на човешките права в ЕС. Сергей Лавров заяви че ковид-паспортите приети от ЕК означават принудителна ваксинация, което противоречи на основите на демокрацията - "Тази идея противоречи на правилата на демокрацията, защото в ЕС има решение, че ваксинирането е доброволно. КОВИД-паспорт ще противоречи на принципа на доброволност, хората ще бъдат принудени насила ако искат да се придвижват. А в Европа, без местене между страните - членки на Европейския съюз, населението трудно може да си представи живота"

41

Анонимен

преди 3 години

Путин е силен лидер като Хитлер. Усеща вектора на движение на народа и го води в тази посока. Но посоките на двата народа са противоположни. Това, че видите ли Хитлер се появил от някъде един лош чичко с мустачки и повел след себе си стотици милиони са приказки за наивници - Хитлер беше изразител на вътрешната потребност на западна Европа. А западно европейците са фашисти по природа, еесовския съюз е продължение на политиката на Хитлер с по меки средства, но сега при паднемият лъсна фашистката същност на ЕС.

40

Анонимен

преди 3 години

Запис от видео-конференция заседание на Путин с членовете на правителството от 28 януари."Голикова: вводить ковидные паспорта недопустимо - Россия 24"

39

Анонимен

преди 3 години

ЕС и ЕК трябва по-често да препрочитат историята. Особено за периода преди, по време и малко след Втората световна война. Ако го правят може и да избегнат Нюрнбергския процес.

38

Анонимен

преди 3 години

До hahahahhaИ защо трябва да ни пука за американците ми то вируса ваксините лъжедемокрацията и всяка една модерна злина от там дойде а новото ръководство е позорно и неприемливо само злини и откровени лъжи..

37

Анонимен

преди 3 години

някои лекари сега ще направят пачка, като почнат да взимат пари от хора като мен, които никога няма да си сложат ваксината, и които никога няма да платят за изкукуригали тестове, хакерите предполагам и те влязат в погрес, докато не сринат системата, а за привилегиите за кина, театри и т.н. ще има голям спад, тъй като хората като мен които няма да ги допускат зарази тези по горе изброени причини, ще хванат и ще фалират

36

Какво стана?

преди 3 години

Нали всички се смеехте на "теориите и конспирациите" Ама сега май не ви е много смешно а?Ето аз ви казвам следващата конспирация да се посмеете докато можете:Този сертификат ще остане за постоянно и към него ще се добавят още много неща. Това е началото на една система която ще съдържа цялото ви досие и всичката информация за вас на база на която всеки един гражданин ще има социален рейтинг. Тези с нисък рейтинг ще ги третират като престъпници и всичко ще им е забранено.

35

Анонимен

преди 3 години

"цифровият зелен сертификат е временен инструмент, който ще продължи за периода на пандемията, докато СЗО потвърди края й."Че то това може да е след 10г примерно.