55

Анонимен

преди 3 години

До Защото, *** !!!"Ваксинация не се прави по време на епидемия и пандемия!"Това го каза Чорбанов, вие се втурнахте да го повтаряте. А кога да правиш ваксинация, според вас? След като изчезне вируса, и тогава? Това не е сезонен вирус, че да се изчака спокоен момент без нови случаи. Във Великобритания и в Израел ваксинираха точно по време на пика. В момента случаите там рязко спаднаха. Там вероятно живеят най-неуките хора на планетата. Вие сте по-навътре в нещата, естествено.

54

Диана

преди 3 години

Индийците сега имат голям проблем с фермерите си - от месеци тези хора протестират и хич не им пука за никакъв вирус - дедите му се грижили така за фермата от векове и той така трябвало да прави...И знаете ли какъв е проблемът? - с изкупуването на продукцията...Не искат прекупвачески фирми защото щели да изкупуват на безценица и после да продават двойно и тройно по-скъпо...И никой не може да им обясни защо това е по-добре и къде точно бъркат в сметките - щели да имат повече свободно време, мода.

53

пияница мистик

преди 3 години

До В РусияКато ги пишеш тия глупости и измислици, не помисли ли, че всички коментиращи тук имаме Интернет и също четем новини? Ето ти статия отпреди 2 дни, пак тук публикувана:"Защо Русия пренебрегва смъртните случаи от COVID-19?Статистиката там е изгладена, закгръглена, намалена"И с линк, разбира се. Надявам *** да не трият линкове към собствените си новини в Днеса:https://dnes.bg/rusia/2021/03/20/zashto-rusiia-prenebregva-smyrtnite-sluchai-ot-covid-19.483969

52

В Русия

преди 3 години

Броят на заразените е намалял 3 пъти в сравнение с януари. А там от януари почна ваксинирането. Там пуснаха всичко. Учениците учат от януари. Заведенията, кината, театрите от този месец работят 3/4 капацитет. Ходят без маски. Вече има над 10милиона ваксинирани. За 15 милионна Маска има около 1600 души заразрни

51

Защото, Нели !!!

преди 3 години

Ваксинация не се прави по време на епидемия и пандемия! КАПИШ ???

50

Анонимен

преди 3 години

САЩ са вече само една второстепенна регионална сила.

49

Анонимен

преди 3 години

На болшевишки у.треп-ки да пускаш данни от Гугъл е все едно на прасета.Отворете в Ю туб клипчетата за Крим. Те са от тая година.Крим е единствената руска дестинация където руснаци могат да ходят на морска почивка.И погледнете мизерията.Плажовете са някакви мръсни заобиколени с телена ограда площи почти като обори за животни.До плажовете няма дори паркинги, слизаш от колата и цапаш през някакви прахоляци и треволяци до плажа.До плажовете - сергии като на нашиа женски пазар преди ремонта.

48

Анонимен

преди 3 години

Как не ви омръзна да пишете глупости и лъжи.

47

Хаахх

преди 3 години

Щото е менте.

46

Анонимен

преди 3 години

Е как защо, защото са некачествени.

45

Монката

преди 3 години

До АнонименАми влез в някоя икономически сайт и прочети.информацията е същата като в уикипедия

44

Нмк

преди 3 години

До 44Какво знаеш за щатите?всичко произвеждат от игла до самолети.между другото втора година са най-големият производител на петрол.но на глу пак да му говориш няма смисъл

43

Христо Христов

преди 3 години

Китай вчера поставиха щатите на мястото им, зоявявайки че щатите не са в позицията на силния, когато разговарят с Китай.

42

Монката

преди 3 години

До АнонименТо като си глупав е за цял живот!

41

РоРо

преди 3 години

До лека нощНа тебе са ти чипирали мозъка

40

КЛ

преди 3 години

Ся, Китай и Индия имат най-голямото население в света. А Русия е най-голяма по територия. Няма база за сравнение.

39

Анонимен

преди 3 години

Какъв БВП имат САЩ, като нямат икономика? САЩ нищо не произвежат! Какво имат - google и фейсбук и амазон - виртуална икономика! Рухне ли долара като световна валута и САЩ рухват, ще станат като Сомалия.

38

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБВП на САЩ е балон. Примерно Русия строят една къща която струва 100 хиляди $ и пишат 100 хил $ в БВП на Русия. В САЩ същата къща струва поне 3 милиона защото там къщите са от картон и ако ги правят като в Русия ще струват много повече. САЩ взимат заем, а банките от този заем дават на някой кредит 3 милона да си купи къща и пишат 3 милиоана в БВП - 30 пъти повече от Русия, но всичко е въздух, САЩ са въздух под налягане, живеят от плячкосване на жалки васали като България.

37

ха ха

преди 3 години

ДО 23Ами те новините са очевадни, видно от световния сайт за коронавируса. Януари, когато тръгна ваксинацията Израел имаше по 10-12 000 на ден заразени. От януари до сега -непрекъснато и отчетливо спадаща крива на заразени и на починали. За вчера заразените са .....600, а починалите -6. И това е при положение, че не са вече в тежък локдаун. Ресторантите им напр. работят. Сега достатъчно информиран ли си. Можеше и сам да си отвориш сайта и да го видиш, а не да питаш тука и да се правиш на улав.

36

Анонимен

преди 3 години

До до 26 И имаме огромен парадокс САЩ са с най-голям БВП , ама десетки милиони мизерстват там Явно паричките са концентрирани в съвсем малък кръг хора И докато се чудят какво имение да си вземат за 100 млн , каква яхтичка , какво часовниче за 500 000 , или на коя от 20-те си коли да се качат, то мнозина няма какво да ядат или къде да живеят