16

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Щом " чиновникът " е в стая изборите мога да ги " разгадая " . Мога и да ги реша , защото не греша . Щом има рима значи е от " прима " ... Автор: Георги Илиев Митев. София (2014). Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран.

15

Анонимен

преди 3 години

Искаме електронно гласуване.те дотътриха машиниИскаме дистанционно . Те искат механизирано.Приказваме си на различни езици . Или пък ама им изнасяОставкаъъ

14

Любопитен

преди 3 години

Поредното безсмислено интервю за запълване на ефирно време. Докога ще канят всякакви "умници" да говорят глупости по телевизията?

13

Трите ХХХ

преди 3 години

Проблемът не е в избирателната система. Западните държави първо имат или силна държава с извоювани професионални институции и/или първо е постигнато върховенство на правото като САЩ или нещо като баланс в Англия. Това са го направили за голям период от време, като дават постепенно избирателни права на всички , приключвайки след ПСВ когато не върви да откажат такива на милионите войници в т.ч. и заради убитите. Та проблемът не е точно в избирателната система но дано станат нещата.

12

Tom

преди 3 години

Някой ако иска да зададе допълнителни въпроси на доктора от клипа може да го пита тук:https://disqus/home/discussion/sport1bg/af173b2ce0544d4bb2a3c68ef162ac8e/newest/

11

Анонимен

преди 3 години

До ШопоНе е забранено и ти да се кандидатираш.Защо не се кандидатира?

10

Шопо

преди 3 години

Как да харесва??? Кого да харесва??? Архивни фигури отпреди 30-35 години?! Млади танцувачки на пилон,които стават евродепутати?!!! Позастарели убавици ,които Валерката кове?!!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Този доктор повече прилича на сумист

8

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството, че гледам двама извънземни, като от Междузвездни войни. Ганка някак си успява да артикулира само със силиконените устни, останалата част от физиономията и е парализирана от ботокса.

7

Анонимен

преди 3 години

До много ясноТези същите думи, вчера ми ги каза един германец за германците.

6

Край

преди 3 години

Народа ясно каза че иска да избира а не само да гласува- с мажоритарни избори се родила демокрацията и без тях само се имитира избори и демокрация.Олиграхо- партокрацията му обясни че е *** и не разбираПри други народи щеше да последва линч на политици. Българите са пречупен примирен народ

5

Празников

преди 3 години

С машините не можело да има контролиран вот хахахахаха хахахахаха Хахахахаха Всички станаха експерти....

4

много ясно

преди 3 години

Проблемът е в ниското образование на хората. По комунистическо се учеше прекалено много политически дисциплини които имаха единствено за цел да замъгляват съзнанието. Така много хора са със самочуствие че разбират, а всъщност са много далече от истината. Не напразно, България е на дъното да съпротивата срещу фалшивите новини. Само Македония е по-ниско. Затова в България вилнеят руски и не само руски фалшиви новини. Беззащитността на иваче гордеещите се със своето образование българи е потресаващ

3

Анонимен

преди 3 години

Че от кога я разбира, че да я харесва/нехаресва? Аз като гледам 90% не знаят къде се намират.

2

Анонимен

преди 3 години

Как щяха да свалят Тодор Живков на 10-ти ноември 1989 година, ако имаше мандат и не му беше изтекъл мандата?

1

Анонимен

преди 3 години

Трябва да въведем пазарът в политиката и изборите.Да има двама-трима министър-председателя, които да се конкурират за доброто на народа.Сегашната система води до 4 годишна диктатура и липса на избор.