100

100%

преди 3 години

Ще ги размажем! Ние сме 1!

99

Пари и Доброволци

преди 3 години

Да събираме пари и доброволци са изпитване на ваксината.Бойко със сигурност ще даде пари- а може да го инжектират с наночастици.Ас също бих се ваксинирал с БГ васкина.Наистина много малко се говори за това, а времето е фактор!

98

Анонимен

преди 3 години

Тука ситуацията със сигурност е многопластова - от колко време говорят за този апарат защо не се намери решение да обявят DMSномер с две реклами ще съберем милион поне... Другия въпрос е като е толкова обещаваща защо някой от големите фирми от така наречените Big Farma или някои български фирми тук има поне три фирмени групи със сериозни производствени и финансови капацитети...

97

ЗА ПАРИ

преди 3 години

Четете внимателно! Българска ваксина няма да има. БАН се бори за патент на ваксина, която след това евентуално да се произвежда в ЧУЖБИНА. У нас нямаме възможност за производство. Става дума за пари от продажбата на патента.

96

жалка история е БГ

преди 3 години

И да я направят тази ваксина, Боко няма да я допусне в БГ, защото се е продал и е слуга на запада.

95

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 3 години

В България отдавна не се развива наука.Има има някъде такава дейност ,то е въпреки държавата.Ако се извършва научен развой то е благодарение на някакви скромни подаяния от чужбина,а не от българската държава.Самата липса на една машина от порядъка на 120 000 лв е направо смехотворно,та толкова или повече струва джипа на някоя провинциална плеймейтка

94

Анонимен

преди 3 години

Ваксината е изобретена от проф. д-р кпн. пожарникар Лойко Кюлчето-Беглецът....

93

иш

преди 3 години

а освен това и най-малко ефикасна XD

92

леле

преди 3 години

Докато я разработите пандемията ще мине ,в БАН са останали едни сърдити старчета които не знаят каде се намират и лапат само пари от държавата .

91

NB

преди 3 години

В България доценти, професори и академици...................с лопата да ги ринеш................но имаме около 10 световно признати открития в науката.............на това аз му казвам парадокс!!!

90

за БАН

преди 3 години

Никъде на запад няма БАН и академици..............там учените работят в някой университет. правят открития, стават професори и после...............Нобелови награди!!!

89

за БАН

преди 3 години

Никъде на Запад няма организации като БАН............академии и академици има само в Русия и страните от бившия Източен блок...............на запад науката се прави в университетите, не в мастодонти като БАН!!!!

88

До Анонимен 107

преди 3 години

Да, до голяма степен си прав............западните фирми нямат полза да има силна БГ-наука...........защото науката в съвременния свят не е само наука..............там има много интереси и много пари!!!

87

До Некадърници

преди 3 години

Да направиш добра ваксина не е като да си купиш 2 кила домати от пазара.............или да пишеш глупости в Интернет по форумите...................хаха................но ти разбираш от наука, колкото Меглена Кунева от ядрена физика!!!

86

Анонимен

преди 3 години

Много късно ще стане и то едва ли ще остане някой с бг ваксина. БАН беше съсипана че беше при Живков конкуренция на западните фирми и сега е пред закриване. Всичко читаво като бг учени има вече договори в тия фирми.

85

До 98 nb ми ти бе пс

преди 3 години

1.не съм каскет.............хаха.............но и не вярвам сляпо на лекарите.........не съм бил член на БКП, нито сега съм член на БСП2.има добри лекари, има и търговци на здраве 3................който не ви отърва..........слагате етикети "каскет"..............хаха.............много си зле

84

Дзъ

преди 3 години

Успех на учените от БАН! Могат и ще го направят. Вярвам в тях.

83

Анонимен

преди 3 години

Тез пари дет ги фърлиха на западните компании да ги бяха дали на Бан ама пуст слугинаж

82

Анонимен

преди 3 години

До 102Огромни заплати каза :))))))

81

Комунални услуги

преди 3 години

Да действат по бързо тея безделници за кво им плащат огромни заплати от моите данъци!