165

До 175

преди 3 години

Лекари не бия..Боя над лекари бил криминализиран Ама това е дискриминация!Защо боя над кофражист не е криминализиран ,някои доктори са толкоз алчни и некомпетентни ,че точно за бои реват.

164

До Анонимен

преди 3 години

"A така! Бой по лекарите! Бой! Бой! Жив лекар в България да не остане!"Балтов не е лекар - той е един мазен администратор принадлежащ към партията-майка ГЕРБ. Недай си боже да трябва наистина да лекува някой.

163

до 172

преди 3 години

Лекари не бия. Но за този сплескан цър вул ще направя изключение.

162

Анонимен

преди 3 години

До ти да видиш"Правилно ли разбирам, че при толкова настанени деца в една от многото болници в страната,трябва да се замислим да затваряме училища и детски градини?!?!?!?"Абсолютно правилно разбираш, все пак това е Българската здравна система и няма как да очакваш от нея чудеса.

161

Баче Кико

преди 3 години

Абе Балтов, как върви ваксинацията? Колко човека ваксинирахте за 3 месеца?

160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"На предела съм да дойда до Пирогов и да ти начупя канчето."A така! Бой по лекарите! Бой! Бой! Жив лекар в България да не остане!

159

555

преди 3 години

Никаква план за нищо няма в тази държава, пълен провал, на гърба на обикновения човек е всичко!!!

158

Анонимен

преди 3 години

На предела съм да дойда до Пирогов и да ти начупя канчето. Върши си работата без да цивриш всеки ден по медиите бе! Егати лигльото!

157

Чичо Джери

преди 3 години

БУЦИИИ МАЛКО ТИ ОСТАВА ! :)

156

Аз

преди 3 години

Къде са ваксините, пари за шкафчето има, ама за Пфайзер - не, скъп бил.

155

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСамо БСП,но без генерал Радев с юмуручето!

154

А за част 2:

преди 3 години

"Вицекралят - Завръщането" имам чувството че ще ме гръмнат за нея!

153

Аз съм сигурен:

преди 3 години

Че тая книга"Третото българско царство - фарс,пародия и колониален режим" ще стане бестселър в България.Ама вие си нямате и на представа какви обрати,какви драми,какви убийства и каква масова манипулация и геноцит ще има в нея и че всичко в този невероятен футболен мач драги зрители е било решено още през 1870 година, ама Руснаците не знаели,после като разбрали избили Романови да не стане същото и при тях.И ви гарантирам, че това ще бъде най-мразената книга в европа, а аз най-мразеният българин!

152

Цирк

преди 3 години

На цялата картина с ковид отваряме цирковете

151

Анонимен

преди 3 години

На предела сме, трябват нови шкафчета.

150

Анонимен

преди 3 години

Абе, то и от катастрофи умират доста хора, да вземем да затворим и пътищата?

149

ти да видиш

преди 3 години

"В Пирогов има настанени 11 деца с коронавирусна инфекция". Правилно ли разбирам, че при толкова настанени деца в една от многото болници в страната,трябва да се замислим да затваряме училища и детски градини?!?!?!?

148

Анонимен

преди 3 години

Интересно, че още има *** които вярват в измисления грип! Лошо няма, ако искат да си товят затворени в мазите и да се къпят в дезинфектанти, но да не закачат нормалните хора!

147

Анонимен

преди 3 години

Специално заради Балтов, ще го поздравя с бюлетина на АБВ и Мангъров!ОСТАВКА!!

146

Анонимен

преди 3 години

Незабавно затваряне или скоро ще се случи това, което предвиждаха в началото. Опашки от умиращи пред болниците и чували за трупове в задните дворове. На много хора им се струва смешно, но няма да им е смешно като отидат в болницата с болки в цялото тяло и 39 градуса температура и им кажат, че не могат да ги приемат и нищо не могат да направят за тях.