31

Анонимен

преди 3 години

И как ще се конкурират с останалиоя свят където работят, произвеждат и създават технологии ?

30

До 26

преди 3 години

Защо не обявяваш държавата, в която работиш и в каква валута получаваш 5-цифрената си заплата? Така ще улеснишдоста хора в своя житейскиизбор.

29

протестъри

преди 3 години

само р. овч. и корнелия нинова са доказано честни и могат да сменят борисов.

28

Анонимeн

преди 3 години

Тук работодателите зоват за 12 часов работен ден / колкото си е в действителност на много места / ама те го искат в КТ, а в Европа, обсъждат и пробват 4 дневна работна седмица. Е как нашите да не си викат чорбаджии.

27

Анонимен

преди 3 години

в Гърция на 8 часа/ 5 дневно се работи

26

Анонимен

преди 3 години

Четиридневна работна седмица имам откакто започнах нормална работа (като ученик и 2 години от студентсвото бях преводач, барман и складов работник). В 4ти курс разбрах защо толкова учих. Западна компания, айляк след като си свършиш работата и в петък никой не работеше. Смених няколко компании и позиции и навсякъде е така. Петък работата е сведена до минимум. Да не си помислите, че работя за малко пари- не. Заплатата ми е петцифрена. Учи, мама, да не работиш. Пенчо, бре, чети. Пенчо не чете. Итн

25

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е при нас да премахнат 6дневната и да преминем на пет дневна такава.

24

Джо

преди 3 години

Бойко Борисов е неграмотен комунист, който направи България бананова республика но без банани. Гласувайте пак за него и за тоталната национална катастрофа.

23

Анонимен

преди 3 години

Китай , Корея , Япония и тнт азиатски производители приветстват идеята !Пожелават едно-денвна работна седмица в Европа !

22

Рони

преди 3 години

Ако испанците искат да заприличат на България значи им трябват повече подобни "гениални" социалистически идеи. Когато мислите за социализъм, мислете за Сталин, Луканов, Виденов, Брежнев и Ким Чен Ун. 50 години социализъм направиха от България една почти африканска държава.

21

Анонимен

преди 3 години

Това се говореше за Франция преди 4-5 години но нищо не се случи.Още много ще се говори докато стане реалност.

20

Анонимен

преди 3 години

Натам вървят нещата, скоро ще има основно роботи и изкуствен интелект, сегашната система на работа срещу хляб няма как да просъществува. Минимален доход и малко работа, за който иска.

19

Анонимен

преди 3 години

До azМн ясно!Да не би да са балами роби, като нас

18

az

преди 3 години

Те по принцип испанците не са от най- работещите.Бях на канарските острови по работа за 2 месеца. Помня че там като стане 16:30 и край на работния ден.

17

Анонимен

преди 3 години

Тези, които искат ще си работят и 7 дена. И сега ги има при 5 дневна работна седмица. Тъкмо ще наваксате и ще настигнете другите по-лесно

16

Кирил Домусчиев

преди 3 години

Ужас.

15

Анонимен

преди 3 години

При нас го има..... в парламента !! Работят ако може да се каже така веднъж седмичноА един якичъкбза 4 год само един ден..

14

Анонимен

преди 3 години

"Има много проучвания по темата и всички сочат към повишаване на продуктивността и намаляване на "бърнаут" ефекта при работниците! Тук ще са против само частниците, искащи да им работят 24/7 за без пари"Тези глупости ги спускат за плебса. Кво следва - 3, после 2, после един и накрая абсолютно ненужен. Поне да беше ламарина да те рециклират.Или викаш всички ще рисуваме и ще пеем тогава

13

Анонимен

преди 3 години

Що не едно-дневна работна седмица ... на половин работен ден ?!?Европата стана рай за мър-зели и без-дел-ници !Китай , корея и тнт къде бачкат , ще ги оправят евро-лен-тя-ите.

12

Анонимен

преди 3 години

Има много проучвания по темата и всички сочат към повишаване на продуктивността и намаляване на "бърнаут" ефекта при работниците! Тук ще са против само частниците, искащи да им работят 24/7 за без пари