21

Е не съм бил прав:

преди 3 години

Батемберги, Сакскобурготи - това е основната колониална *** - Александър Батемберг обаче не слушкал, че нещо решил да обедини против принципите на колониализма та го сменили с Фердинант, който си преписал това дето Батемберга направил. Обаче се забравя, че тия негодници като цяло са си роднини .... 1000 години кръвни линии в опасна близост ... Мене ме наричат гаден селянин .... Олеле заболя ме. Да не забравите и Романови, че те са разклоние - братовчеди на тия - та като си видиш братовчедите

20

Глей колко е просто:

преди 3 години

До 1900 година някъде едни негодници предимно Сакскобурготи са били начело на Британската империя, по едно време един клан от Сакскобурготите изритал друг клан от Сакскобурготите и се разделили на едни фракции. По-тегавото е, че точно тия дето са по-колониално ориентирани като в Русия и като Фердинант и синовете му Борис и Симеон трябвало да им намерят някакво място. Защо болшевиките сметнали, че правилния момент Николай 2 да гризне дръвцето, защото имало смяна на смените в Лондон ...

19

Жо

преди 3 години

След падането ня комунизма, мнозина у нас очакваха, че ще се върне монархията. Нароиха се няколко монархически партии, а при връщането в България на бай Симо Мадридски, хората го посрещна като Спасител. И, той им обеща, това, което искаха да чуят- "Ще ви ОПРАВЯ за 800 дни."Е, оправи ни, по-точно- той си оправи имотното състояние.Днес, малцина са тези, които мечтаят за монархия.

18

Анонимен

преди 3 години

Оставете държавите,които имат монархии,да си ги имат,с какво ви пречат монархиите?

17

Накратко:

преди 3 години

Е те тия негодници с техните номера по едно време са държали половината свят колония, а предишните негодници дето бяха изгонени от тези негодници са решили те да ни правят колония и пак няма как да мине ако вие негодници не се държахте като тия негодници. И накратко негодници - ще ни затъркате и ще ни изтриете от картата, затова си има лечение - викат му партизанска война - винаги работи ...

16

Анонимен

преди 3 години

Пак ще си е монархия, но ще бъде султанат.

15

Николайко Перник

преди 3 години

не ме бригано очаквам да стане анархия

14

Менгеле

преди 3 години

Трите стълба на Римската империя паднахаРелигиозния - ВатиканаВоенния - ВашингтонФинансовия - ЛондонНякой вярва ли, че паднаха случайно?Който има очи да вижда, другите да вярват в цар ковид.Няма как да са монархия, защото тези бяха само наместници и са аут.

13

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Кво сте зяпнали бе, да не сте видели на Тиквата изтребителите

12

СЕЛЯНИН

преди 3 години

Обзалагам се, че Великобритания все още ще продължи да бъде монархия, когато отдавна няма да съществува Европейски Съюз

11

София

преди 3 години

Ще бъде и след 500г. Кралицата, а и в частност англичаните ги боли пу---- за некво ***, дето няма способността да оцени предоставените му възможности.

10

Анонимен

преди 3 години

Правилният въпрос е: Ще я има ли Великобритания след 50 години?

9

Анонимен

преди 3 години

Boli me uq dali shte bade!!!!

8

Колю

преди 3 години

Да смешно е да се говори за крале и кралици в двадесет и първи век! Но да не забравяме ,че точно короната държи Великобритания! Иначе останалите - Уелс ,Шотландия и Северна Ирландия ще се отделят при президентска институция а за англичаните този съюз е много по-важно от Европейския!

7

Анонимен

преди 3 години

България и Румъния се заиграли с възстановяването на монархията след краха на комунизма, но вместо това избрали президентска система.Неверни твсърдения. България не се управлява от президент, а от Буда.

6

Анонимен

преди 3 години

С абсолютните монархии преди, Европа бе къде по добре. България е била най мощна по времето на кановете, които са били и върховни духовни водачи. Парламентите и демокрациите са измислени за заличаването на националните държави. Политици еднодневки назначени от чужди задкулисия. Кой пита народа дали иска връщането на монархия? Никой не ни пита 1989.

5

Понякога

преди 3 години

им завиждам, като гледам Румен Радев. Обаче можеше престолонаследник да е ментално ощетения Хари, а не благоприличния Уилям ... Тогава се радвам, че имаме президент дето може и да не го изберем на следващите избори.

4

pich

преди 3 години

Много е важно всеки ден да ни информират за тези, ама много !!

3

Анонимен

преди 3 години

nominiraha li im niakoi osvetitel ili statist pone za oskar?

2

Анонимен

преди 3 години

Може и да бъде, но няма да е Великобритания, а просто Британия.