24

Браво

преди 3 години

Всеки служител *** ще бъде ваксиниран по нареждане на работодателя.тия ваксини трябва да се използват,а те са зависими от работодателя.иначе у дома,безработен.това е и в община Тервел.дида там нарежда.

23

Еврейски отпадък

преди 3 години

Хора не се оставяйте да бъдете мачкани . Робовладелец който ви подложи на репресии дискриминация и терор - СЪД ДО ДУПКА

22

Лекар

преди 3 години

Никаква ваксинацияИначе мен ме боли, ваксиниран, неваксиниран няма кой да ме уволни

21

Здраве или работа

преди 3 години

Да, ама като се ваксинирам и умра, защо ми е работата?

20

До 19

преди 3 години

Е, и???

19

12

преди 3 години

До До 12Зад монитора не знам но излежах година и шест месеца за подобно нещо през 93-та.

18

Анонимен

преди 3 години

Поредната конспиративна "теория", която престава да бъде теория.Казваха ви хората, че така ще стане, вие си ручахте зелена тревица.

17

Анонимен

преди 3 години

Да му мислят тия които имат работодатели.

16

Анонимен

преди 3 години

До Тоше ПравешкиЕ много ясно че ще има, а като бонус и две мандарини отстрани на банана.

15

До 12

преди 3 години

Колко си смело зад монитора...

14

Майстора

преди 3 години

Ако разбрах нещо от цялата история с "ваксините", то е че хората, които смятат да се намушат с нетествана експериментална химия са нещо като свръх-хора - интелигентни, успели, богати, еволюирали, цветът на нацията и бъдещето на човечеството. Поне те така казват, и така се държат. Иначе - не са прочели и две страници информация, да знаят какво се случва. Но от телевизора са им казали какво да мислят, а те така или иначе знаят най-най-добре.

13

Тоше Правешки

преди 3 години

А банан ще има ли като бонус към заплатата ако служителят се ваксинира?

12

Анонимен

преди 3 години

Работодател се опитва да ме задължи да се ваксинирам, аз му казвам да си гледа работата и толкова. Уволнява ме или ми намалява заплатата и веднага получава един между очите, точка.

11

Анонимен

преди 3 години

Правилно. Ако се остави на *** още ще си живее с патурите.

10

Работодател

преди 3 години

Работодателят не може по никакъв да принуди служител да се ваксинира. Работодателят е един обикновен наемател който наема стока от пазара на труда с цел да я въведе в експлатация да му служи за да реализира печалба. Наемателат е свободен да решава дали да наема ваксинирана стока от пазара на труда или не, а работникът е свободен да избира дали да се наема или не при тези условия - сега сме свобода и демокрация и никой не може да принуждава, наемането е доброволно.

9

Анонимен

преди 3 години

Нямат право да задължавате хората за тези ваксини нито лекари нито рабитодатели стига с тия лъжи и измами неви искаме никакви ваксини забрана за всички ваксини това го решава народа ане вие стига вече несе наядохте угоени мутри няма да се ваксинират хората стига нямате право да казвате така стига стия циркове и номера

8

Перничанин

преди 3 години

Използването на винкел носи решение на много проблеми !

7

Анонимен

преди 3 години

Дано започне вече да ви се изяснява картинката.Само масови прояви по улици и площади могат да променят курса. Започва се на 20 март- ден за световен протест срещу мерките.На промяна чрез избори разчитат само наивници. Ако гласуването водеше до промяна, досега да са го забранили.

6

Анонимен

преди 3 години

Аз казах ли ви че ще почнат тормоз даже сега следва да гонят хора, от работа за това че нямат ваксина

5

Джордж Флойт

преди 3 години

Не се поддавайте на простовати работодатели после те няма да си мръднат пръста за вас! Ако нещо се случи с вас декларацията е лично ваша и децата ви ще просят по улиците Работодателя ще си измие ръцете . Искайте писменно да ви изпратят искането в писмен вид записвайте ги с телефона и имайте свидетели лак ви принуждават .И на съд.Ако е държ. служител лична имуществена отговорност му търсете чрез Съд .Това е незаконно и престъпление.