93

fenbg

преди 3 години

Айде почна цензурата да трие !

92

Анонимен

преди 3 години

До До 87Русия не се интересува от вас. Продължавай да изригваш злоба, Русия е световна военна и икономическа сила, а България е на дъното, в калта. От тази позиция да даваш оценки за Русия ясно говори за умственото ти ниво, но продължавай да се излагаш и да громиш Русия.

91

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГермания е унищожена на практика ВСВ.Защо е била унищожена, кой я е нападнал добрата Германия да я унищожи?

90

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГермания всички я възстановяваха след ВСВ, Русия сама се възстанови и стана воедеща икономическа и технологична сила и първа покори космоса.

89

Анонимен

преди 3 години

Какви проливи 1877.Напротив,има си договори с Англия и Австрия.За никакви проливи не става дума.Лъжеш най-безогледно.Войната е да се създаде България.Пише го в договорите с Австрия и Англия.

88

Анонимен

преди 3 години

Същото стана и 2015,натикаха им всички бежанци накуп!Германия няма думата.Те и да кажат нещо са с толкова промит мозък,че няма смисъл.

87

Анонимен

преди 3 години

Германия е унищожена на практика ВСВ.Немците винаги ще го устсаноявяват при всяка по голяма криза.Ще бъде и тотално ислямизирана.И ако те са си винояни за загубата на ВСВ се питам ние какво дирим пак в тоя смешен ЕС.

86

Анонимен

преди 3 години

Ти не се гаври с историята си,негодник.Болен мозък.

85

Анонимен

преди 3 години

До - 86Голяма част от другите 62% са износ на соя и говеждо! За жалост Америка,вече не е това което беше!

84

Научи си историята

преди 3 години

Оставила е сметките?! Мухахаха. Тя е тръгнала на война за проловите, т.е. за сметките си. Да не мислиш, че е тръгнала заради дядо ти и теб? Не ставай смешен. Като толкова ни е обичала и ни е мислела доброто, защо върло се противопоставя на обединението ни? Най-големата грешка на българина е, че е промит, че дължи нещо на руснака. Това е комплекс не по-малък от този на немците за ВСВ. Обаче техният грях в реален, а ние не сме длъжни никому.

83

До 87

преди 3 години

Каква душа има Русия? На грабител и окупатор, подобно на всяка една друга империя.

82

До 87

преди 3 години

Така остави сметките, че после плащаме около 28 000 000 златни лева "окупационен дълг".

81

БГ

преди 3 години

Германците на задна да карат пак няма да ни настигнат :)

80

Анонимен

преди 3 години

Хей,русофоба,Русия е нещо повече от пари.Тя е душа.Тая страна остави сметките 1877 и помогна на нашия народ,***!

79

Вирус

преди 3 години

До До 75И не само това ! Русия е около 51 пъти по-голяма по територия от Япония, а кажи-речи със същото количество двуноги, а смъртността от Ковид в Русия е 10 пъти по-голяма от тази в Япония.Математиците да смятат.

78

Мужиците са жалки

преди 3 години

Русия по бвп пер капита, където се вижда колко от бвп се пада на глава от населението е 57-***. След Казахстан, Румъния и Турция. Това да си толкова назад, при толкова много ресурси, си иска много *** водачи и огромни кражби. Иначе по бвп е 11-та, до държава джудже като Южна Корея. Разбирате, че средният южнокореец е десетина пъти по богат от средният мужжик. Толкова за спекулациите под мен.

77

Вирус

преди 3 години

До АнонименБългария е държава без бъдеще и затова съм я напуснал още в началото на 90-те.Имунизиран съм с ваксината на Файзър - първа и втора имунизация - и нямам никакви проблеми с пътуване и комуникации.

76

До 75

преди 3 години

Русия не може да измести 50млн Корея като икономика, ти говориш за Германия, хахайаййа. Русия е 11 икононика с БВП 1,.5 трилиона долара, скъпи ми ушанке, Германия с по-малко население има 3.7 трлиона долара. Даните са от 2020 година...аре у лево

75

Не-мци

преди 3 години

Ами то Германия се напълни със зелени човечета. Немското възпитание в момента се състои в глезене и угодничене на децата. Ще стават само по-зле. Но трудно, много трудно ще ни настигнат :-)

74

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСамо преди 20 години за Русия беше трудно да си представи, че бюджета и днес ще зависи само 30% от износ на нефт и газ, докато САЩ са зависими на 38% от износ на нефт и газ и се борят със зъби и нокти на осуетят Северен поток 2.