37

Косача

преди 3 години

До 28Според теб "ативаксърите" хвалят руската "ваксина"?Боже, защо си ги посял тези около нас нормалните? Не получаваме никаква отитност от тях, само дразнят.Антиваксъри хвалят ваксина ...която дори не е ваксина. Самоубий се.

36

Косача

преди 3 години

До 32Какви гълтания ве нередовно зомби?Успокой се малко, гълтач.

35

Анонимен

преди 3 години

До 28Не може всички да са умни като теб. Затова ти се ваксинирай и живей вечно. Ние сме доволни и така и не искаме да бъдем опитни мишки. А какво харесваме или каква музика слушаме, си е наша работа. Ти си елита, слушай Баце и ще цъфтеш и ще вържеш.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Умират и доста 30-40 годишни, които са най-много заразени.

33

Анонимен

преди 3 години

Не е добре тествана защото нямаше време и доброволци. Както са писали долу зависи колко вирус е нагълтан. При повече вирус кръвта се сгъстява и ваксина не може сама да помогне а трябват много още лекарства които пък не се знае как ще се вържат с ваксината и дали няма да направят рак.

32

Анонимен

преди 3 години

аз ваксинирах 4 баби и дядовци от 78 до 90г.мен.съпругът ми.зет ми и дъщеря ми. нищо ни няма.а свекърва ми е 45кг.на легло от 3г.със 100% деменция. нищо ни няма.мина 1 месец с проблемната партида Астра Зенека АБВ5300

31

Анонимен

преди 3 години

До 30Аа пропуснах и другата прилина на глупавите антиваксъри- да се правят на врачки и да предричат гибел за ваксинираните след еди колко си години... Смяхх . Изключително глупави, необразовани, кухи и простовати.

30

Анонимен

преди 3 години

Ваксина варди от малко вирус но ако нагългта много вирус, няма спасение и трябва пак маска за да е малко вируса, ако го нагълта. За много вирус остава само ако намерят лекарства. Спортните и ресторантите трябва да останат затворени. Може само ако са далече един от друг и е малко вируса.

29

Анонимен

преди 3 години

умряла115кг.жена с 3 баъпаса на сърцето.и друга на 91г.-как няма да умрат. особено тази на 91. да не искате да ражда или да катери планини.средна продължителност на живота е 70г.на 30 милиона 100смъртни случая.

28

Анонимен

преди 3 години

Да ама искате хората да подписват декларации освобождаващи Ви от търсене на съдебна отговорност.

27

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите си приличат по следното:1. Изключително глупави, неграмотни и простовати2. Вярват в конспирации3. Харесват Тръмп4. Хвалят руската ваксина5. Пандемията била измислена и всичко е за пари6 . Сатанистите искат да редуцират населението.... 7. Слушат чалга и още много, много тъпотии. Драги антиваксъри, глупави сте и винаги ще си останете глупави и простовати.Няма умен антиваксър, няма!

26

Анонимен

преди 3 години

Последните години от бигфарма са се оплаквали от намалялото търсене и приходи от противогрипни ваксини.

25

До 23

преди 3 години

Ти къде живееш?! За Българина няма невъзможни неща, ако трябва 10 сертификата ще си извадя и пак няма да съм ваксиниран!

24

Анонимен

преди 3 години

Аз съм против да я спират! Всички, които обиждаха изтъкнати лекари и вирусолози в България да имат възможност да си я сложат!

23

Анонимен

преди 3 години

От компанията молят за прошка ваксинираните и казаха, че не са знаели, че ще стане така, понеже не била тествана.

22

Stalinista

преди 3 години

Няма повишен риск за белодробна емоболия, само повишен риск от ваксина

21

Споко

преди 3 години

Еесовците в Брюксел като ви въведат ковид сертификат и без него не можете да бегате на запад, всички ще се редите на опашки да се ваксинирате и няма да питате каква е ваксината.

20

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина е единсвената ефективна и надеждна ваксина. Но ваксините не са решение, Русия си реши въпроса в грипа още преди да излезе ваксината и отдавна нямат локдауд и ограничения. Ваксината е само за хора в критично здравно състояние с много други болести които могат да бъдат повалени от един грип.

19

Анонимен

преди 3 години

Ами да, принципно при Астрата рискът не е по-висок отколкото при Пфайзер или при другите съмнителни бъркочи, наречени "ваксини"...

18

Мария

преди 3 години

Ние всички в моето семейство се ваксинирахме с AstraZeneca, и всички наши приятели и техните приятели и приятелски семейства се васкинираха с AstraZeneca и няма нито един случай на странични ефекти от ваксината, доволни сме от AstraZeneca, най-после се върнахме към старата нормалност и сега отново живеем нормално без страх.