55

Анонимен

преди 3 години

Уникално заухав трябва да си за да харесваш и подържаш монархия в Европа особенно,да ходят да работят и после пак да говорим.За камиларите и азиатците и техните кралства не ми се мисли....

54

1122

преди 3 години

Меган може би си е мислила, че ще участва във филм-приказка. Забравила е, че има режисьор и сценарий, който е написан преди векове. Сценарият на империята! Оказа се лоша актриса.

53

до 64

преди 3 години

И от сега Хари да си сменя фамилното име,вече и официално,Принц Хари Меркъл.Щото си е чисто агне това момче,както се казва по балкански нали,както и да го погледнеш.Рабрахме,ОК,самостоятелен е,не е пубер,не иска да живее с родителите си или с баба си наоколо,защото е ,повтарям,много самостоятелен.Имаш семейство,нямаш пари,Опрата ти дава 9 млн.,скандал и събираш лайкове ))))Вече ОФИЦИАЛНО си мистър Маркъл,а честито!!!

52

На семейството

преди 3 години

На Хари и Мегън давам около 6 години семеен живот. Горе долу толкова е нужно авоарите на мъжа да се прехвърлят в джобовете на златотърсачката. Тъжното е че децата им ще бъдат ползвани като заложници за изсмукване на още и още парички.

51

1

преди 3 години

Мати Търнипсийд...търнип не беше ли ряпа на английски, останало ми е от една книга, "Островът на изчезналите кораби". Там има герой с такъв прякор. А в английския двор всичко тръгна с г. нагоре след Даяна.

50

Христо Христов

преди 3 години

Да съерем пари и направим паметник на дориа пред раковска 124 (седалището на ек) в софия.

49

Анонимен

преди 3 години

Чиста Африканска кръвимат нужда и от малко Руска

48

Пурко

преди 3 години

Кому е нужно да си измисля генеалогия? Първият хороскоп ще ви каже, че в миналия си живот сте били или крал, или принцеса! Горе главите, братя и сестри българи, и се дръжте с кралско достойнство!

47

Анонимен

преди 3 години

Авторката, кралицата не е тъща на Меган, а свекърва. Всичката ти е такава.

46

българин

преди 3 години

Вижте какво, кралските работи не са за нас!Много са сложни!От друга страна обаче:Съчувствам на Меган, наистина!Ако майка и е виновна, още по-лошо.Обаче се сещам за една изцепка на Хари, когато беше още младеж.Бяха разпространили негови снимки на купон на който той беше облечен в униформа на Вермахта от Африканския корпус, и с лента със свастика на ръкава!Не един или два пъти Хари е изказвал расистките си убежения.Сега се жени за мулатка. Не е ли странно?

45

ХАРИ

преди 3 години

Най добре да се самоубие. От любоф.

44

до анонимен

преди 3 години

Монетата има две страни. Истината от гледната точка на всеки - явно се различава.------------Така е!Но..., Въпроса е кой и за какви цели използва тази силно "раздухана" Световна Медийна Сапунена Опера?

43

След време

преди 3 години

Колкото и да хвалят майката на Маркъл,факт е,че е заграбила златните пари на баща си,вместо да ги раздели със сестра си - бихме казали пъстрокожа,но с хищнически гринговски манталитет. По-късно майка и се развежда и каквото и да говорят дете на разведени родители ,рано или късно също се развежда,както и става. Бащата и и сестрите въобще не харесват Меган Маркъл точно заради хищническата и пресметливост. Същото ще стане и с принц Хари - ще бъде изсмукан и изпют като празна черупка след време.

42

Анонимен

преди 3 години

Монетата има две страни. Истината от гледната точка на всеки - явно се различава.

41

Анонимен

преди 3 години

Да, 15млн. имение, но и двамата не стават за нищо, т.е.единственото, от което могат да изкарат пари е от факта, че Хари е внук на кралицата на Англия.В САЩ вчерашното шоу не е интересно, ще вземат едни пари от Опра, а после?!

40

Анонимен

преди 3 години

По принцип лошо няма човек да си вземе мулатка за жена.Лошото е, че позволява въпросната да обижда фамилията му.

39

горо

преди 3 години

До АнонименХари не е първият,омагьосан от американка с източни сексуални техники. Чичо му Едуард Осми не изкарва и една година на трона,след като през 1938 година се отказва да царствува,за да се ожени за два пъти разведената Уолис Симпсън.

38

Най- смешното е

преди 3 години

Че Кралицата дори не им коментира отцепродавството. Британците вече ги презират, а семейството толкова ги е отписало, че дори не си прави труда да им го съобщава.

37

Анонимен

преди 3 години

До 39: Няма как да си сигурен какво има на Оня свят и има ли го изобщо.

36

Анонимен

преди 3 години

Горкият Хари, отвлечен в дивашка страна без приятели сред Вуду магьоснички.