8

АнонимеН

преди 3 години

МЯСТОТО НА БЕБЕТАТА Е В КОШАРКАТА!!!-----------А КАКТО ПОРАСНАТ СЕ КУПУВА КЛЕТКА ЗА ЖИВОТНИ И СЕ ТИКВАТ ТАМ!!! ВИДЯХ ТАКАВА СНИМКА ОТ ГЕРМАНИЯ!! А ТАМ ХОРАТА СА УМНИ И ЗНАЯТ, ЧЕ КАТО СЕ ТИКНЕ В КЛЕТКАТА ЩЕ БЪДЕ ЗАЩИТЕНО!БЕБЕ НА СВОБОДА ИЛИ МАЛКО ДЕТЕ Е НЕЩО МНОГО ОПАСНО НЕЩО!

7

Анонимен

преди 3 години

Много правилно се е изказала бабата. Медиците тук - лекари и персонал медицински сестри основно се занимават с коментиране и мнения по пациентите, а работата им е между другото.

6

Янита

преди 3 години

В спешното бяхме след 5 минути там започна голямото чакаме на педиатър на линейка и на какво ли още не и така два часа и подле решиха да ни пратят в Пирогов защпто не могат да се справят.

5

Янита

преди 3 години

Много, изключително много мъдрост има в думите на АнонимеН. Възхитих се и ще си взема необходимите бележки. Акъл на набичкатс не давай. Аз съм отгледала толкова деца колкото ти врабчета не си видял. Благодаря за съветите ще се придържам стеиктно към тях. Също ще застана и с името си.

4

Анонимен

преди 3 години

До 2Който има Пирогов - закарва там. В провинцията където дори не искате да стъпите , медицинската практика помощ е на първобитно ниво

3

АнонимеН

преди 3 години

ЛЪЖЕ БАБИЧКАТА ЗА ДА НЕ ИМ ОТНЕМАТ ДЕТЕТО И ВИНОВНИЯ ДА ГО СЪДЯТ!ОТГОВОРНОСТТА Е ИЗЦЯЛО НА ВИНОВНИЯ РОДИТЕЛ!!!9-МЕСЕЧНИТЕ БЕБЕТА СИ ИМАТ МЯСТО И ТО НЕ Е ДО ПЕЧКАТА С ВРЯЛАТА ВОДА!

2

Анонимен

преди 3 години

Защо ще чакаш педиатър при такъв тежък инцидент? Преди години детето се заля с кафе пред очите ни, без да може да реагираме, въпреки, че бяхме на една крачка. Да чакаме бърза помощ, след като всяка минута е важна? Не, дори не ни мина през ума, веднага закарахме детето в Пирогов....

1

Анонимен

преди 3 години

Случило се е нащо подобно с мен когато съм бил да две. Бабата зарязала съд със сварено мляко на пода и тръгнала някъде а аз съм го бутнал и съм изгорил и двата си крака. За щастие на медиците имам съвсем малко белези на единия крак. Едва ли някой е искал така да стане, дано не останат трайни увреждания.