238

Анонимен

преди 3 години

До ВанкоИ що си гей?

237

хахо

преди 3 години

фдоиде време да се махаме от тояизвратен ес . тия там са се побъркали за нас българите думите маика , татко син и дъщеря са свещенни. да им заявим твърдо за тия извратени идеологии в българия няма място . никога пов4е геи парад в бг

236

СЪЮЗ?

преди 3 години

Много силно изказване! Благодаря на Г-н Джамбазки!Българският народ трябва да пусне петиция до Европеиския Парламент, ЕК, и Съвета на Европа, в която милионите българи трябва да напомнят с подписите си, че тяхната воля-Българската Конституция- не може да се подлага на психически терор. Какъв е този съюз , който атакува народното ни самосъзнание? За какъв съюз става дума?

235

1

преди 3 години

До Анонимен-277,прав си, него харесваме,защото е гей,колежка е на онзи бивш депутат от атака-централна гара,спомняш ли си,за кого става въпрос.

234

Анонимен

преди 3 години

До Бунгар"...юредически гений..." Това от кой речник го взе, гений интернетски?

233

Бунгар

преди 3 години

Хайдеее..., и този се изживява като собственик на държавата.Изпращаме резили в Европейския Парламент който симулират хипер активност в името на народа. За два лева работа не са свърщили,особено този юредически гений/вечният студент-12 години/.С тези възможности и капацитет пари за сол неможе да изкара в нормална държава.

232

Анонимен

преди 3 години

Браво на Ангел Джамбазки!Утре ще искат да стават магаренца и козленца, пчелички и гущерчета тия от гей-парада.:)

231

1

преди 3 години

До ОТ ЗАПАДА НИЩО,защо заради един ***-джамбаз,трябва да излизаме от ЕС и НАТО,и да се връщаме,към дворните тоалетни, на село.

230

Гиб Мелсън

преди 3 години

Дано тези предатели никога повече да не помиришат нито български, нито европейски парламент

229

Анонимен

преди 3 години

И този ще влезе в историята на България като един от най т*ъпите политици за всички времена.

228

Ааааааааааа стига бе

преди 3 години

Писна ни от тия евро глупости, има 2 пола и съвсем не е нормално да си обратен. Вместо да ги изпращаме на лечение тези индивиди, ще ни натрапват постоянно ненормалщината си. Че и на децата ни... Стига!!!

227

ВЪН

преди 3 години

Вън джендърите от България! Не подкрепям въобще шкембе войвода,но твърдо трябва д акажем-мън джендърите,вън неморалноста от България! Тия дето не знаят какъв пол са-да идат в братски Афганистан-там ще ги оправят,пардон- ще ги определят веднага какъв пол са.И ако искат-да си останат там! Тук, в цимилизования свят, основан на християнския морал и ценности- извратени нямат място! Да с ивзимат книжката за мравката и кървавите пари от Норвегия-и чупката!

226

полковник Колев

преди 3 години

Най после нещо положително от партия ВМРО....Борбата ще бъде много трудна - пожелавам им успех! И моето лично мнение е: Излизане от ЕС, иначе те ще се борят с всички сили да ни унищожат.

225

Анонимен

преди 3 години

По принцип , този пияндур и другарите му обсебили името на ВМРО нищо не могат да обявят за България! Може да обяви кухнята си тоалетната си у тях за всякакави зони, но не и България!

224

Анонимен

преди 3 години

Не мисля, че хората в България са притискани по повод на сексуалните си предпочитания.По каква логика съвкуплението между еднополови е нормално!?! ОК, то съществува и не се преследва от закона, но не е нормално и не разбирам защо трябва да се прокламира по училища и учебници!?!

223

МВРО фен

преди 3 години

Джамбазка, направо *** удари в емоциите

222

Анонимен

преди 3 години

И без и с тези закони хоратанправят секс както си искат.А този наркоман-алкохолик само се опитва да вдига рейтинг съснсъздаване на омраза.Когато искаш да си част от съюз и да се облагодетелства от благата му,ще.трябва да се адаптира.към мнозинството. В ЕС не може да се държи както тук се държи с майките на болни деца,да кара пиян кола,да се репчи на ромите и на турците и други по-слаби в държавата ни. В ЕС е абсолютно нищо.или по-малко от нула.

221

До Антибългарин

преди 3 години

ВМРО - продажници. Ликето от снимката пасува и не гласува против Инстамбулската конвенция, продаваха паспорти и военни имоти на безценица, подариха наМакедония влизане в НАТО за голи обещания и накрая се подмазаха като дадоха 5 000 000 000 леа за стари хвърчила на чертежи. ВМРО-ПРОДАЖНИЦИИИИИ !!!

220

1

преди 3 години

До Българин,този твой ***,само в скута на някой ром,може да скочи.

219

ВМРО

преди 3 години

Е партия която е най-гнусната и най-противна.Това е партия която открадна повече от ГЕРБ за едно управление.Най-уродливата партия някога създадена.Най-противоречивата партия готова на всичко само да е на власт и да краде.Най-анти Българската партия.Просот трябва да проследи те през годините и ще разберете защо.