44

направо вия

преди 3 години

"Жени, бутащи децата си с колички, минават по павиран кръг в парк"То по-страшно от Аушвиц, бе! Обикалят си в кръг и отвреме-навреме бутат собствените си деца. Само не пише дали успяват да ги премажат.

43

НФСБ

преди 3 години

Израел се имунизира единствено с Пфайзер иРНК ваксината и по- малко с Модерна пак от този вид и първи в света ще излязат от китайския Ковид батак, а у има и една максима от край време е работеща:ако незнаеш какво да си купиш, погледни какво са си купили евреите, те никога няма да навредят да собствения си народ и се ориентирай

42

Анонимен

преди 3 години

Знакът на звяра в Божиите земи!Наказанието няма да закъснее.

41

Анонимен

преди 3 години

Плоска и елементарна манипулация, ама как напоително се лее... Ти да видиш, щели да се впечатлят хората от покорното им подлагане на експеримента и щели да ги последват. Едно време баба ми ме съветваше да не правя нещо, само защото другите го правят. Беше мъдра жена баба ми .

40

Анонимен

преди 3 години

Израел развя зеленото знаме на пророка с тия пропуски

39

муахахахаха

преди 3 години

"Хората се стрелят от сергия на сергия, купувайки ежедневното си провизии"Тука е по-забавно от в-к Стършел, бacи!

38

Анонимен

преди 3 години

До Конспирации ли ? 15 Израел купи ваксините на Пфайзер и Модерна на по-висока цена , отколкото ЕС и САЩ И затова им доставиха за нула време , каквото трябва и колкото трябва Израел - 23.50 долара на доза , САЩ -19.50 , а ЕС - 14.76 долара - на ПфайзерЕдва ли някой се е съмнявал , че първи ще си осигурят ваксини , богатите страниСтига да им се ваксинира

37

Анонимен

преди 3 години

Влезте в Bitchute - което е като по-малко цензуриран youtube- точно от днес има видео, анализиращо подробно информацията от Израел, с данни, които може да проверите и сверите. Смъртните случаи след началото на ВАКСИНИРАНЕТО са в десетки пъти повече при младите хора. И също в пъти повече при възрастните. На първа страница в популярните видеа е, ще го намерите.

36

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо нормално в това, към което са се "върнали".

35

Демократ

преди 3 години

Нормално е при демокрацията хората да се убеждават чрез принуда и дискриминация, но българите са прости и развиват теории за конспирациите.

34

Анонимен

преди 3 години

Ваксина, толкова прекрасна, че само с изнудване и принуда може да изнасилиш хората да си я сложат. Глупаците, те не разбират, че "ще си облекчат симптомите". И то - безплатно. Това ако не е оферта от рая...

33

Анонимен

преди 3 години

И какво прекрасно съвпадение, че точно в Израел и Файзър, и Мадерна са решили да направят големи фабрики.

32

Начо Коча

преди 3 години

"зеленият пропуск ще помогне да се убедят повече хора да получат ваксината"-----------------Това не се нарича убеждаване, а изнудване. Убеждаването става с аргументи. И то убедителни.

31

Анонимен

преди 3 години

Или иначе казано ще видим кой ще се смее последен))):)))

30

Анонимен

преди 3 години

А защо няма цифри и данни с колко е намалял броят на заразените и смъртните случаи след като ваксиираха може би повече от половината население? И въобще намалял ли е?

29

Анонимен

преди 3 години

До 27 Ще дойде време, когато първите ще станат последни и последните, първи

28

Анонимен

преди 3 години

Нормално е ваксинираните да се хранят вътре без маски, а неваксинираните отвън и да носят маски.

27

Анонимен

преди 3 години

Който е способен на четене на информация и осмисляне - почти половината смъртни случаи от "ковид" в Изрел са от последните три месеца, след началото на "ваксинирането". Даа. За десет месеца бушуваща пандемия - толкова умрели, колкото за три месеца ваксиниране. Мислете, безплатно е.

26

Анонимен

преди 3 години

До Нормален човекЕ, след като мине целият циpк след няколко години, е планирано всички така да мислим, ама ти нещо много си подранил... Сигурен ли си, че си добре?

25

Анонимен

преди 3 години

Израелци и Англичани скоро ще се подсмихват снизходително към невежите аборигени измиращи заради страхове и незнание!