22

Анонимен

преди 3 години

Политически ританици по време на избори. Нищо повече. Какъв социалист е Нинова. Политическата и кариера започна в СДС. Как стана та ръководи БСП - загадка. ИСТИНАТА - всички се перчат в предизборната кампания. Който го изберат става смирен пред Брюкселския динозавър и кротува щото така ще бъде "очернен" и "демонизиран" че бял сват няма да види. Така е и с Нинова. Хвърля кьорфишеци та да я изберат. НА НАС НИ ТРЯБВА ЕДИН ЧОВЕК КАТО ОРБАН, НО ТУК ТАКЪВ НЯМА.

21

Въпросчо

преди 3 години

И като каква и от каква позиция питаш, лельо от с.Крушовица ? Има кой да мисли какви ваксини и от кого да купува ! Ти си гледай далаверката с кирливата ти партийка ! Не се коси за държавата ! Ние сме избрали кой да се грижи за държавата ! Не си ти тази, която сме избрали !!! Бегай в обора си !

20

Анонимен

преди 3 години

То пък бяха едни протести.... Мани, мани.....Забавление за луди.Оня шашкънин, иманяря ги организира с шветското трио, дето към него се лепна и Майнолова, пък избяга сина на оня, дето правеше паметници на бай Тошо.

19

до питане

преди 3 години

Най-вероятно като селянчето от Банкя,който успя да напълни нощните си шкафчета с злато и 500 еврови банкноти,които между другото много отдавна ги спряха от Европейската банка,защото основно само бандюгите ги ползвали за по лесно разплащане на тъмните си сделки

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Тъпата Крава се опитва да събира червени точки ..."Мноо си фрост, да знайш. Ти от кое село беше, че та забраих?

17

Анонимен

преди 3 години

До ПитанеТи гражданче ли си? Че в София почти няма екземпляри от т.н. "граждани".И ако си "гражданче", от кое село си?

16

Калеко Алеко

преди 3 години

Нинова е тази около която в началото на епидемията се ширеха мнения, като тези на мангъровците и фигурантите, които отричаха и пандемията и ваксините, после като се разболя отиде във ВМА, като ВИП-персона, като в същото време ривеше че в болниците няма места и хора умират на стълбищата ... После взе да риве, че няма ваксини ... после че няма руска ваксина ... Скоро народът пак ще отговори на питанията и, и отговорэт му никак няма да и хареса ... !!!

15

Питане

преди 3 години

Как едно младо селянче от Крушовица успя да гепи Техноимпекс Колко мангизи селянчето натрупа от далаверата.

14

aa1830

преди 3 години

Тая кака тотално не е в час. Като опозиция вместо да действа конструктивно, тя рови там където най много мирише..... И кво като ти отговарят бе Корнелио, човешки животи ли ще се спасиш или се надяваш само на някой и друг глас повече от някой отчаян и смачкан човек, който насъсквате допълнително. Винаги сте клатили лодката - такава опозиция сте. А тя лодката потъва и друго трябва да се прави в такива случаи - но червените ви кратуни са колкото и на една тиква.

13

Анонимен

преди 3 години

Абе Фигуранта и кака Kyри няма ли да направят още някое масово заразяване, та да има как предизборно да си направят PR, като обвинят някой друг, че не е взел мерки да им спре простотията?Изпускат възможностите! Ама КАК МОЖЕ ТАКОВА НЕЩО!

12

аа1830

преди 3 години

Орбан го беше казал средата на януари - "не ни трябват обяснения, трябват ни ваксини". Тегли им една на ЕС за пореден път и започна да договаря на национално ниво от Русия и Китай. Сам даде пример като се ваксинира с китайската ваксина. Сега всички дават Унгария за пример, Словакия и Австрия ги следват а нашата опозиция пита ли пита за обяснения щот не е "разбрала" очевадното - че се издънихме на всяко едно ниво.БСП да бяхте осигурили доставки от руските ви другари можеше и да спечелите изборите

11

Анонимен

преди 3 години

Бъгната партида на астра зенека вчера са я били на хората във ВМА, при положение,че е спряна на запад. Следят ли се ваксините кога им изтича срока на годност? Да не бият и такива с изтекъл?

10

Нино

преди 3 години

А резидента-фигурант не е ли питал още?

9

Анонимен

преди 3 години

и колко са продадени и дарени на Македония.Молдова и др.страни извън ЕС

8

Билбо

преди 3 години

Питането е резонно. Къде са тия 305 млн. лв. за ваксини? Едва ли всичко е отишло по чекмеджета и гардероби.

7

Селянин

преди 3 години

Тя *** и за вируса не беше разбрала. Ама като разбра се настани в лукс ВМА стая - първа "социалистка", нищо че го изкара леко. А хората умираха в това време пред болницата.

6

Анонимен

преди 3 години

На БСП това ще им е "предизборната кампания".Те друго не могат.

5

A

преди 3 години

Синчето е с 5000 евра джобни за месец 😂 не ме мислете

4

aa1830

преди 3 години

Нинова, въпросът ти е доста популистки и показателен каква опозиция сте. Каквото е договорено не се спазва, на каква цена са ваксини не е толкова важно когато става въпрос за живот, кога ще дойдат поръчките никой не може да ти каже, правителството се е омазало тотално и е благодарно за всяко кашонче ваксини което дойде - какъв вид са не е важно - Бойко каза "квот дойде тва е..." Обаче и ти са неговото ниво с тези въпроси, отговорите на които нищо няма да променят. Трябват действия.

3

Анонимен

преди 3 години

А ние питаме за колко взе техноимпекс и къде учи синчето и?