70

Анонимен

преди 3 години

Когато русофилите започват да вадят опорките, които нямат нищо общо с темата, можете да се поздравите с победата, правят го от безизходица.:))))))))))))

69

Анонимен

преди 3 години

Все пак това са държави, които ги е грижа за населенията им. Докато нашите психопати заявиха, че нямало да спират да инжектират населението с тази ваксина.

68

Анонимен

преди 3 години

Скандинавски и немски туроператори предлагат масово "ваксинационни" екскурзии в Русия. Две седмици за първа и втора ваксина излзат около 2500 евро плюс 30-50 евро за всяка ваксина. В Русия всеки може да се ваксинира почти навсякъде, дори и чужденци. Предлагат се екскурзии all-inclusive за двете седмици престой между двете ваксини. Така западняците хем могат да се ваксинират с най-добрата ваксина, хем 2 седмици да се насладят на свободата.

67

Анонимен

преди 3 години

Пентагонът: Срокът за производството на българските F-16 е удължен до 2027 г! 1,3 млрд.долара или около 2,2 млрд.лв към момента на сключването на договора между САЩ и България, бяха платени наведнъж от българското правителство. Плащането бе одобрено и от парламента. Айде Мустафа да друсне една ръченица, а?

66

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКогато бяхме с Русия пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

65

Пак по опорката?

преди 3 години

До Анонимен 54: Това, твоето, си е свободно съчинение по русофобска опорна точка. Нито си ходил в Русия, нито дори си гледал някой от техните телевизионни канали. В Русия, за разлика от доста държави в ЕС, масовата ваксинация започна още от началото на годината и вече цял месец броят на излекуваните е по-голям от броя на заразените.За руската ваксина Sputnik V авторитетното британско списание Lancet признава 91% ефективност.А къде сме ние та да оплакваме Русия? Скоро ще се препълнят болниците

64

Анонимен

преди 3 години

Джо Байдън обяви преди няколко седмици, че 38 милиона американци гладуват.

63

Тодор Правешки

преди 3 години

Яжте банани!

62

Анонимен

преди 3 години

Между другото какво става с визите за САЩ, след 30 години навеждане и целуване на американски ***, могат ли българите да пътува в САЩ без визи както западно европейците, или българите са някакви пoлy-човеци втора категория?

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58"...а българите в България да правят всичко възможно за напускане на този ЕС и връщане към съюз с Русия."Няма българи, които да искат завръщането към съюз със страна, която откакто имаме отношения с нея ни е мачкала, крала, унижавала и всячески се е опитвала да ни заличи културно. Единствените, които искат такова нещо са русофилите, но те поначало не са българи, а българомразци.

60

Jo Hidden

преди 3 години

Световните медии започват да си задавт въпроса къде се крие Джо Байдън и защо няма медийни изяви толкова дълго време. Показа се за малко да назначи две лгтб офицерки и започна да пелтечи защото не можа да си спомни името на държавния секретар по сигурността, и от тогава изчезна.

59

Анонимен

преди 3 години

До F-16Ще ги доставят по договор.А какво става с ремонтирането на изтребителите ни МИГ, за които преди 6 години платихме 350 милиона лева, те скоро ще получат ли лиценз от руснаците, че вече могат да летят или?

58

ИСТИНАТА

преди 3 години

АНТИВАКСЪР = РУСОФИЛ

57

Анонимен

преди 3 години

Да почнат да сбутат подкупи където трябва като Файзер и Модерна, и ваксината им изведнъж ще стане супер ваксина без смъртни случаи.

56

Анонимен

преди 3 години

ЕС са завършени ***. Европейската идея е крах, а Европа на "свободното движение на хора, стоки и капитали" се търкаля в калта. Бардак ! Всеки да се спасява по единично , а българите в България да правят всичко възможно за напускане на този ЕС и връщане към съюз с Русия.

55

F-16

преди 3 години

Межди другото, какво става с новите модерни 50 годишни F-16 за които платихме милиарди, ще ги доставят ли някога янките, или?

54

Анонимен

преди 3 години

Да не забравяме, че тия същите, дето ви тровят с тоя бълвоч, казваха че ще ни спасяват, щем-не щем.Вервайте им, шарани.

53

Педофил

преди 3 години

А Путин защо не дава да педофилите да си чатат във фейса и в туитър? Какво му пречи педофилията, на запад в цисилизованите демократични страни педофилията е нещо нормално, бизнес за милиарди, само Русия изостава.

52

Анонимен

преди 3 години

До ***/50"сега ясно ли ви е за какво става съпрос и къде наистина се грижат за човека"То това е ясно от поне 100 години. Русия е един постоянен експериментален затворнически лагер. Там живота има нулева стойност, поради което няма проблеми да се ваксинират хора преди да са минали изпитанията, да падат лекари от прозорците, да бъдат оставяни без ваксина докато правят политика в чужбина със скъпоценните дози. Живота в Русия е второстепенен по всички показатели!

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48"Къде са ваксърите да обяснят как Норвегия, Швейцария и Италия са ганчовци и конспиратори, които нищо не разбират?"Хохохохохохохохо. Кефи как се лашкате между "да се ваксинираме със Спутник" и "ваксините са вредни".ДругарЕ, последно, КОЕ?