20

Анонимен

преди 3 години

За тези, които не знаят..... Знаем и "верваме" на българските "експерти" даже когато "знаят" за London living allowance и по колко се плаща на мед сестра. А българските "познания" се виждат чак от Космоса. :))))))))))))))

19

Док

преди 3 години

Браво, само успехи им пожелавам в намирането. Да се насочат към Пакистан, Индия, Бангладеш, цяла субсахарска Африка(там са много квалифицирани) и да не си и помислят за сестри от източна Европа.

18

Коста

преди 3 години

За тези, които не знаят, абсолютно квалифицирана медицинска сестра в Англия започва на 24400 паунда на година(преди данъчно облагане) , като максимално може да стигне до 30к,това е смешна заплата, особенно за Лондон, където една гарсониера започва от минимум 1000 на месец, без никакви сметки включени. Сестрите получават мизерно заплащане, за работата, която вършат.

17

Анонимен

преди 3 години

Веселието ще започне когато открият отново производството и се окаже, че в много от секторите липсва квалифицирана работна ръка!И тогава България заедно с българите в нея ще цъфне и върже. :)))))))))))))))

16

До 16

преди 3 години

Търсят черноработнички не защото плащат зле, а защото англичанките са същите като българките - как тъй няма да ходи да става маникюрист и да си изкарва пари без шеф, ами ще ходи да учи за сестра... Да учи.... ауууу... ужас!

15

рпг7

преди 3 години

Великобритания се впусна в търсене на медсестри по света--------------Ами, Брекзит", бе!Нали ревахте, срещу източно-европейците (не срещу арабите, африканците, индийците и пакистанците).Имайте в предвид, че благодарение на Ковида в момента доста сектори на икономиката са почти закрити заради карантината.Веселието ще започне когато открият отново производството и се окаже, че в много от секторите липсва квалифицирана работна ръка!

14

Анонимен

преди 3 години

знаем какви квартири даватСтаите са 2 на 3 и са без прозорциА парите,които им плащат , там не стигат и за семки.......... Виждам че знаете! Затова цъфтите откъм седалището. :)))))))))))))

13

Анонимен

преди 3 години

Ако плащаха адекватно на сестрите си, нямаше да търсят черноработнички от АфрикаБрекзит

12

Анонимен

преди 3 години

до 6знаем какви квартири даватСтаите са 2 на 3 и са без прозорциА парите,които им плащат , там не стигат и за семки.

11

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с български мед сестри ама с доказани умения, дипломи, език, обноски, интелект и състрадание.Некачествените ги отстраняват много бързо без "бкп" церемонии.

10

Анонимен

преди 3 години

Брекзит?

9

Анонимен

преди 3 години

Търсят в Африка и Азия, но не и от Европа....47277Тя България е по зле от Африка и Азия. Анти-акълието е доста на ниво. :)))))))))))))

8

Анонимен

преди 3 години

Търсят от чужбина - защото са без пари!Англия пари има при това много а търсенето на мед кадри е винаги на лице. Бедните са на изток където реките и езерата са най *чистите* на земята.

7

до 3

преди 3 години

Ти би ли взел на работа Мими, мед сестрата от Люлин, на която ежедневието е скатавка до дупка, кафенце, раздумка и цигарка? Това представляват мед. сестрите, които са с отказани молби. От първо лице го знам. Качествените ги взимат наред.

6

Анонимен

преди 3 години

Вместо простият български гастарбайтер да иде да стане сестра, той ходи да бере малини и да рине тинята. Какво да кажем?! А квалификацията на една сестра всички знаем, че е равносилна на ученик. Демек, нищо не се изисква и ставаш сестра. Вярно, че парите са смешни, но са тройни на тези на берач на малини.

5

Анонимен

преди 3 години

Не само че плащат добре но дават и квартира и още сумати привилегии.Дано така да плащат и на българските мед сестри.

4

Айшето от Сливен

преди 3 години

Търсат ама не плащат...я нема да одим у Англия и на екскурзия вече

3

Анонимен

преди 3 години

Така ще търсят и кой да им бере ягодите и кво ли не,Брекзиииит.

2

Анонимен

преди 3 години

Че малко ли са филипинските и цветните мързели усвоили изкуството на безмозъчно усмихване и поздравяване?

1

Анонимен

преди 3 години

Ами плащат сравнително добре така че ще намерят.