36

Анонимен

преди 3 години

Като се смята какво е било до сега, лесно може да се сметне какво ще бъде напред във определено време. Не ти трябва висше, а таблицата за умножение и да знаете събиране и изваждане с цифри до 100 000. Не е врачуване, а логическа мисъл.

35

Математик Витанов

преди 3 години

Според най-новите ми математически модели краят на пандемията от Ковид 19 означава начало на пандемията Ковид 20 и Ковид 21! Само пълен локдаун ще ни оправи!

34

Martin Bormann

преди 3 години

Може и да е, но не защото повечето са се ваксинирали с безидейното коктейлче от салийн хехе

33

6

преди 3 години

Кога излезе това направление в математиката ВРАЧУВАНЕ. Много врачки се навъдиха.По мое време немаше такива.

32

До 29

преди 3 години

Е, па, така е... Като нЕма достатъчно пастири и таксиметрови шофьори да ни изведат от блатото, в което сме затънали...

31

Анонимен

преди 3 години

Гледам, коментират предимно спали в чаовете по математика или ощетени от природата по рождение. Момчета и момичета, каквото и да си говорим, образованието си е образование, интелектът - интелект. Обсъждайте неща от вашата компетентност - МОЛ-ове, фризьорски салони, разносна търговия, таксиметрови услуги и др. Хубаво е човек да има мнение по определени въпроси, но пък и зачитайте авторитета на тези, занимаващи се с интелектуален труд. :D

30

Ако мако

преди 3 години

Като се вземат предвид постоянните мутации на щамовете на вируса, краят на пандемията може да е след 2-3 поколения, така че се заредете с търпение.

29

Как го сметна бе

преди 3 години

По косинус от пи ли?

28

Анонимен

преди 3 години

до 24Кой е Венци бе?Къв е тоя?А?!!!Екстасенс ли е?Чалга певец ли е?Те са с по едно име.Некъв Венци?!Я марш в гълъбарника и си трай там!

27

Анонимен

преди 3 години

Професори матемтици с лопата да ги ринеш!Защо тогава сме все на последно място в ЕС?!

26

Крайно време е

преди 3 години

Един истински матечатик да потърси зависимост между броя на ваксинираните и броя на заразените. По мои лични наблюдения от близки и познати ваксивирали се с АЗ устонових, че съществува зависимост. Пример най-много ваксинирани има в МВР и в момента най-много заразени има там.

25

Юни 2222

преди 3 години

Ако 100% починат, ама яко, всички епидемии ще приключат.

24

Анонимен

преди 3 години

Имало повече заразени, защото ваксинирали сега. Това е да кажеш, че имало повече миризливи, защото започнали да се къпят.

23

Анонимен

преди 3 години

Разследвали дата смъртни случая \известните\ от Астра Зенека. Нямало доказателства, че са починали от нея и партидата не е опасна.А Венци не се зарази също от ваксината, а от опашката малко преди да го боцнат.Е ако още има наивни хора при това очевадно прикриване на вредите от ваксините, значи имат проблеми на горния етаж.

22

Анонимен

преди 3 години

Брифинга тече по тв. Всякакви данни и цифри вадят, само няма статисъика за брой с положителни тестове, заболели и постъпили в болница след ваксиниране. А е лесно да се извади статистика такава. Това следене е задължително, при експериментална ваксина. Ако бяха загрижени за здравето на хората. Но те са човекомразци и техен баща е дявола.Не им съдействайте!

21

До скоро, само

преди 3 години

социолозите бяха най големите шар латани, излиза, че и математиците са такива. Как ги смятат тези сметки, броят вирусите ли, че знаят кога ще е краят им!? Само с това ли се занимават в БАН, а се обиждат, че са спящи старчета?

20

Анонимен

преди 3 години

До Чататалъръ ИсмаилСтава и с математика, но нашите математици работят с недостоверни данни и им липсват познания по епидемиология. Инача точно с математика става, но не с гола математика.

19

Академика

преди 3 години

Да покаже решението на задачата тоя клоун

18

Анонимен

преди 3 години

То вече човек не трябва да има личен лекар, а личен математик. Те ще ни спасят.

17

G

преди 3 години

на бас за 1$ , че врачката не знае числата от тото-то.Тези които са пуснали вирусът, 99.99% имат план за следващият. Ако отгатнеш те какво са замислили - тогава те признавам. Това с прилепите, че го изяла змия с хив и болно Армадило от малария са се изяли и после китаец е консумирал е за детските приказки и наивниците.