38

Анонимен

преди 3 години

Али бег Сандокан=бай Ганьо2021=Борат, ае на Оскар-и те, днеска съм тука, утре ме няма, парата праи борбатааа. Може и да му върже като на Марийчето

37

Анонимен

преди 3 години

тоз хем лъже,хем сам си вярва

36

До 22-ИЗНЕРВЕНА

преди 3 години

Какви браншове бе моме?Няма да затворят нивите,заводите,работилниците,пазарите,хлебарниците,птицеферми ,кравеферми и свинеферми, кварталните бакалии и павилиони , супермаркети,бяла и черна техника,железарии и т.н.Ще затворят временно барове,дискотеки и ресторанти. Временно!!!

35

1-н

преди 3 години

Затваряй тези развъдници на болести

34

Анонимен

преди 3 години

До The Real Бай Иван(((ми голям му е носът)))

33

Анонимен

преди 3 години

Тоя е тъпкач на тая дето измисли химията рецепти на сладоледи ''Рафи''.Как си ляга тая с него не е ясно,особено ако не се подмива и намирисва и в карантиите...

32

Анонимен

преди 3 години

За какви мерки говориш. Точно в твоета заведение масите са една до друга.

31

Анонимен

преди 3 години

Защо затворихте обществените бани тоя няма къде да се изкъпе?

30

Анонимен

преди 3 години

Али Беееегай беееее!!!!

29

Анонимен

преди 3 години

От как ги затвориха тия обирджии се видях у пари,*** съм ви и у кръчмите вече,мога и без вас.

28

Ричи изкъпи се бе

преди 3 години

Никой нищо не спазва.Нито 50% капацитет,нитото нищо.Крият ДДС, не си осигуряват персонала, купуват най- евтините продукти. Да затварят. НЕма да им стъпИМ.

27

иванова

преди 3 години

за каква нормална работна среда по време на пандемия, говори този ***, по болниците каква е средата, в училищата, в частния или държавен сектор, .... къде има нормална работна среда в това опасно време, че ни занимава само със своята ненаситна алчност

26

Нормален

преди 3 години

Трябва този и колегите им да ги вкарат за по една седмица в ковид отделенията , със скафандрите,памперсите и маските,които не се свалят цял ден и да обслужват и интубират ,,клиентите " във пълните работни смени !Дали тогава в главите им ще са кюфтета и шкембе чорба ,или ще кажат че е непоносимо и зловещо и мирише на смърт,а не на скара!

25

Анонимен

преди 3 години

За пореден път Алибаба се издаде като куха лейка!Къде ги видя 100 % разходи(т.е. непроменени) при 50 % заетост и намалено работно време? И при намален персонал.... Чисти, долни кръчмарски сметки, само у БГ е това.Нямаш платени социални задължения към държавата, а искаш помощ!? Същото ниво като Рут Колева и сие... Тая па си пуснала бележка, че не дължи данъци. Как да дължиш, като не си декларира. Че е и стара, от 2018 година е, от НАП. Само майстори на спорта в държавата на СИК.

24

Путлер

преди 3 години

Да се затворят за постоянно ,

23

Анонимен

преди 3 години

Алибегата не може май да пере пари и да продава дрога като хората :)

22

Анонимен

преди 3 години

Алибегов, точно пък този да говори... С най-претъпканото заведение, най-лоша храна и дето има имидж на мутра. Това че се говори *** си ляга с мъжкия персонал дори не искам да го коментирам...

21

Владо

преди 3 години

При положение, че днес има 3500 заразени, рекорда е около 4000, а тепърва отвориха всички ресторанти, познайте след 2 седмици, колко заразени ще има? Дали ще има места в болниците или ще се мре по тротоарите? Този като се зарази в долнопробния си ресторант, дали ще му се говорят тия глупости? Ситуацията е такава, че здравето на народа е много по-важно от бизнеса на някой. Дори и да са хиляди засегнатите са много по-малко от всички останали!

20

Анонимен

преди 3 години

Аз от миналата година единствено съм сядал на някоя открита тераса .

19

Махнете го тоя

преди 3 години

В кое заведение се спазват рестрикции- нито работно време, нито намален капацитет. За един джип от 200 000 лв. да се изтрепе населението. Нека да каже на колко осигурява работниците си.