31

Анонимен

преди 3 години

Не съм расист от гледна точка на омразата между расите. От природна гледна точка расизма си е нормално нещо - привличате себеподобното. Има и изключения, но основнот правило в природата е да те привличат определени черти и признаци. Така е заложено.

30

Анонимен

преди 3 години

Бе той баща й каза,че не и вярва, пък те журналиста плюят. Как да й повярва,като собствения й баща не й вярва?

29

Анонимен

преди 3 години

Тия англичани са такива расисти. А навсякъде се изтъкват, като толерантни. То е лесно да си толерантен ако не ти е на главата. Обаче на кралете хич не им се иска да имат черен наследник. Хахаха.

28

Olacak

преди 3 години

Няма място за расисти в днешното общество. Ако в България се гонят и съдят всички расисти почти няма да остане журналист и политик. А цели партии следва да бъдат забранени като ксенофобски. И това шв дойде. И то по-скоро отколкото смятате.

27

Мнение

преди 3 години

Върнете си човека на работа. Хари си е черната оФца на семейството, а Мегън- етикет за типична златотърсачка, защо заради истината да отстранят някой? Нима ако се вписваха в кралският двор, щяха сега да обикалят света, и да се чудят къде да се установят за живеене?

26

Анонимен

преди 3 години

Сещам се за изпятата песен от Гери Халиуел Виж те ме аз съм кралица н драмата/драма куйн.

25

коментар

преди 3 години

А говорят зя свобода на словото!?В България има даже прекалена свобода на словото,но някакви платени организации са ни сложили назад в класацията. Крайно време е да бъдат обективни, не самода питат купени журналисти, които за сваляне на правителството,са готови на всичко, без да отчитат, че това вреди трайно на България!

24

Анонимен

преди 3 години

Това принц е много зле-да си беше взел некоя наша Златка, имаме ги всекакви. И от Визаж са по каталог. И нямаше да му натякват некви расистки забележки, каталога на Жени К е много як

23

Анонимен

преди 3 години

Това в тиквустан, нямаше да се случи. Щеше да отнесе някой и друг пердах и пак да си плямпа. Заради 41 х, човекът трябва да си търси друга работа. Процентно това са като капка в морето, но се удави. Всъщност , защо ни занимавате с тези двамата, които ги изритаха от кралския двор?

22

Сърдитко

преди 3 години

Това все повече взе да ми прилича на робинята Изаура... намерила че премерила

21

Анонимен

преди 3 години

А Опра само с едно казване на КАКВО!? беше достатъчно да разберем расисткият и намек.

20

Питър

преди 3 години

И всъщност истината е, че напуска телевизията по собствено желание и от срам: излезе от СОБСТВЕНОТО си предаване по средата на живо излъчване, защото не можа да понесе, че ководещите бяха несъгласни с глупостите му и му го казаха в ефир :) Никаква цензура, никаква либерастия няма тук, само напъните на застаряваща примадона, влюбена единствено в собствения си глас

19

До горо

преди 3 години

Значи, само с едно нещо не съм съгласен-произхода ѝ не е метистки, а негъ. Р ски.

18

Питър

преди 3 години

До ПешуТочно така е, Пиърс е сто процента расист, който мрази всеки, който не говори с нафукан английски акцент. Върха на иронията е задочно да го защитават български цървуланковци, които едно че нямат идея кой и какви ги е вършил, второ, че със сигурност за него са втора и трета категория хора. Много вероятно е да си мисли, че всички българи във Великобритания са чистачи

17

горо

преди 3 години

Меган знаеше отлично,че в кралския двор на Великобритания съществуват определени правила на поведение и ако там има "расисти",те едва ли щяха да приемат за член на семейството. Но тя явно има силен комплекс за малоценност,свързан с метиския й произход,кето я прави свръхчувствителна към всякакви подмятания.

16

Спеца

преди 3 години

Даа , в Англия кралска цензура , а при нас на феодал Мутрьо Банкенски!

15

Пешу

преди 3 години

Мнението му за българите е такова, каквото на българите за афганистан.

14

Мъдю

преди 3 години

Хората на социални помощи да нямат право да гласуват. Безработните над 2 години също.

13

Анонимен

преди 3 години

"Лов на вещици" издание 21 век. Аман!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Либерастията е по страшна от Ковид! Не стига, че е абсолютно прав! Но му затварят и устата! Та ще ми оценявате свободата на словото? Специалистите го казаха. Никой не е отнел титлата на малкото. Суверена няма право на титли. Как да му отнемат нещо на което няма право? *** тя щяла да се самоубива защо се притеснявали за цвета на кожата на малкото й! Айййййй! Що не си посегна театрално, но неефективно на живота та поне малко да й повярваме? Майкооо! Събират се 41 хил.куку от 64милиона и си аут?