22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Напротив, има. Защото го отглеждаш като твое, даваш му всичко, и когато стане на 12 бяга от училище, тръгва по улиците с други от същия етнос, прави с тях каквото прави, и после като забременее на 13, ти тръсва друго такова да го гледаш, за да може и то да порастне и да направи същото. Приказката че нямало значение дали е ромче изобщо не върши. Има сума ти такива случаи и тук, и в чужбина. Истината е, че е в гена им. Нормалните сред тях са като капка в морето.

21

бай Тъпчо

преди 3 години

Абе къде-какво стане, всичко около тях се върти бе.Оня с колата блъснал булката и още двама и като ги погледнеш-Те са! Баща изчезнал барабар с детето-пак те бе! Зарязали дете на улицата-ами те де! Избягала майка от болницата и оставила детето-ами то са знае , че са те бе! Скочили доктори да бият-айде сега холан...че кой да е друг ако не те!Обрали баба, обрали дядо, окрали, насилили, набили, убили...Тъй си ги възпита барабойчо по свой образ и подобие, пък и журналайките много ги обичат

20

Анонимен

преди 3 години

Валерия *** , моля като пишете такива новини , споменавайте дали лицата са с джедайски произход! Това тотално променя силата на новината в 90 % от хората , които не са с джедайски просиход ! Благодаря предварително !

19

До 23-Имаш ли мозък

преди 3 години

Не се отказват,заради детските !

18

Възрастен

преди 3 години

Колега осиновиха дете от етноса преди повече от двайсетина години.Кръстиха го Снежка и гогледаха като писано яйце ! Но Снежето някъде окоро 15тата си година взе ,,да се губи" след училище с още една посестрима по съдба.Майката на посестримата се свърза с моя колега и се оказа че те са почнали да си изкарват парички по древният начин.Големи проблеми,сълзи,сополи но така и Снежа не влезе в правият път.Преди 4 години колегата почина и жена му съвсем и изгуби дирите .Не знам какво стана след това!

17

Анонимен

преди 3 години

Само масова стерилизация на целия тъмен етнос ще оправи нещата!

16

Анонимен

преди 3 години

Пуснете май муната за издирване с бюлетина. след което намерете и баща му шим панзето и заедно да почнат да плащат за издръжката на това дете. То е ясно че няма да го гледат те. Това че имат по 5 мозъчни клетки и 3 от тях отговарят за еб ане, не значи че сме им длъжни.

15

Родител

преди 3 години

Безотговорни ман гали ! Животните имат по майчински инстинкти от тях! Те са някакъв трети вид същества-без мозък и без чуства !!!

14

Анонимен

преди 3 години

Не е добре да се осиновява от тези.Като порасне, я ще окраде родителите си, я ще ги заколи.Гените са си гени!

13

111

преди 3 години

Който не иска деца да не ражда! Сега това дете ще страда цял живот, заради глупавата си майка. То с нищо не е виновно, че е дошло на този свят и то нежелано.

12

От народа

преди 3 години

Да кажат къде трябва да се даряват пари. Бих искала да помогна на това дете

11

Анонимен

преди 3 години

всъщност много хора биха го направили ... поне доколкото съм чувал от познати, процедурата по осиновяване в БГ е ужасно сложна и тромава, и много хора, които искат да го направят чакат с години, ако изобщо им се отвори парашута

10

1071

преди 3 години

Някой техен барон да себръкне и да поеме грижите. По тяхна линия ще ги намерт, ще сеоправят.Що за декларацияе това - излекувайте го и ще си вземем? Трайно безработни, значи не могат да гледат дете. Автоватично им се отнема и грижите се поделт между държавата и хора, които изявят желание да го отгледат. Тъкмо повод за хомосексуални двойки да покажат благородство и човещина. Колко много са възможностите. Само не правете кампания за набиране на средства - цинично е спрямо хора с болни дечица.

9

Бай Иван

преди 3 години

Нали искахте права и свободи и времето беше ваше, искахте го, сега не ревете, а издържайте електората, докато той докарва продуктите на проституцията си от чужбина на ваша издръжка ;) !!!

8

Анонимен

преди 3 години

"Вярваш ли, че някой ще осинови болно ромче?"Да! Напълно възможно. Болестта не е смъртна присъда, а това, че е ромче няма никакво значение

7

сигурно

преди 3 години

Добре ,че са шведите ,защото новинарските сайтове ще фалират

6

Братя Мангасарян

преди 3 години

Баща- неизвестен,майка в Италия.Какво ли "работи" там!?

5

Анонимен

преди 3 години

Е това са им етническите особености сега, какво недоволствате. Нали са подписали декларация, като го изправите на краката и е готово да проси, ще си го приберат.Асане, че го къпеме или че правим друго

4

Анонимен

преди 3 години

И какъв е казуса? Детето трябва да се отнеме, има много бездетни хора, които с радост ще му осигурят живот различен от крастав плъхок

3

Анонимен

преди 3 години

Древни римски традиции, от столицата на римската империя - Сливен...