60

Фригиднакууучка

преди 3 години

И Заю Баю и Пендара са крадци набългарска история-Фалшификатори!Историята ВИНАГИ се основава на архиви и документи.Всички архиви от най-големите хранилища по света - Византийските архиви,Лондонския Императорски архив, Истанбулските архиви и пр. сочат точно това, което е записано в Българската история.Единствено историта на психопатите от РСМ се основава на мултиетническо смукане от пръсти.ВЕТО до ДУПКА!!!!Никакви отстъпки и само сопа за северните макета, докато не изкоренят антибългаризма !

59

ВМРО-комита

преди 3 години

Омръзна ми да ни занимават с болните от психиатрията до Вардара.Нахиленият Зайо Байо е измамно приветлив и плъзгав катПЛУЖЕК.А агресивният тон и враждебното отношение на официалните власти в РСМ и пейзаните македонисти начело с президенто им Пендар е знак, че те все още не са си написали домашното за България.Че чакат и ще гледат Еуропската уния през крив македонски макарон!!!

58

Амон Ра-египетскиБОГ

преди 3 години

Не знаех,че има египтяни в Македония,това е голям майтап,ама няма пирамиди,няма фараони,тия северни хора не си пият хапчетата!Изкарват се древни ,та по-древни и от кроманьонците от преди Христа.

57

преброяване в РСМ

преди 3 години

Така се прави,обявяват се малцинства,после се тероризират,после се ходи пред ЦК на КОМИНТЕРНА или друга по голяма международна организация/например-БХК/да се искат пари да се интегрират малцинствата и така държавната мафияправи пачка на гърба на "малцинствата".В мътна вода се ловят ШАРАНИ!!!!

56

египтянин от РСМ

преди 3 години

Шумадийско чувство за хумор.Антиките от РСМ продължават с комунистическите, тарикатщини, усвоениот др.Тито и КОМИНТЕРНА-правиш се на умряла лисица и на запад,и на изток.Не желаем да вписвате в устава на тази югопровинция достойното име българи!Ние вече нямаме нищо общо с вас,не заслужавате честта да се наричате българи.Срам би било за всеки от нашите прадеди да види как днес внуците им се сърбеят и плюят и храчат по майка България! Бройте се за албанци,оставете българите на мира!

55

Каракачанков

преди 3 години

Паживьом увъйдим!Да изчакаме края на преброяването и да видим, но ако се окаже че в тази държавица живеят под 1.5 млн.жители и 40% албанци, годинките и са преброени, ....Айнту...Цвайту...Драйнту ...ДРЪНььььь!!!!!

54

Г.Галилей към Пендар

преди 3 години

Екватора е едина мислена линия която разделя земното кълбо на южна и северна Македония.

53

вето до дупка!

преди 3 години

Проба грешка,проба грешка и така след някоя и друга ДЕСЕТИЛЕТКА ще узреят за Еуропската уния.

52

Анонимен

преди 3 години

Сан Стефанска България не значи териториториални претенции ,това е исторически факт!Тогавашното българско население на Македония се е радвало на договора подписан в Сан-Стефано,за това и са поздравленията на Каракачанов.Явно днешните македонци се радват ,че Македония не е получила свобода ,а е останала под османска власт!

51

Реалист от запада

преди 3 години

А пък вие ***, наричайки ни тюрки , номади и татари, крадейки езика и историята ни - сте най-големитр ни "приятели". Смрад негодна... Добитъци!

50

Анонимен

преди 3 години

Пенделовски да покаже карта от "Македонски митове и легенди от Югославска Македония 1944-1991 година"

49

Анонимен

преди 3 години

Педеровски трябва да научи урок от България.Той е сръбски еничарин, но Самуил е български цар.Докато не напишат в учебниците истината, че Самуил е български цар, ще чакат.Не ни трябват врагове, крадци и лъжци в ЕС.

48

Granik

преди 3 години

Тоя Стево май не е возен на задната седалка в джипката .

47

?

преди 3 години

До БунгарА с прочита на световната историография?

46

Справедлив

преди 3 години

Граждани на РСМ, които имат български паспорти, а се пишат македонци, да им се взимат българските паспорти, щом признават, че не са българи!

45

КРАСЕ ПРАСЕ

преди 3 години

"Едва" 328 (македонски) българи са се регистрирали да гласуват на предстоящите парламентарни избори в България!!! ШКЕМБЕ къде са парите от паспортите?????

44

Анонимен

преди 3 години

г-н каракара ,дърляте се с македонците , а през това време продадохте България на турците - Българската земя наполвина вече е изкупена от турци, тецове,фабрики,хотели,имоти - турски. По цели градове и села говорят турски -напр. Асеновград,Кърджали и тн , дори ромите се турчеят , ама това не е проблем за каракача

43

Бунгар

преди 3 години

Държим се с Македониа като Диктатор.Не разбрахме ли,че това е независима равнопоставена държава,съседна на България. Не е задължително нашия прочит на историята да съвпада с техния.Не винаги сме били от една и съща страна на бариерата,и ние много добре го знаем това,но продължаваме да робуваме на измислен Национален идеал.

42

юбералес

преди 3 години

Видях картата, никъде на нея не пише ''България'', така че може да е карта на Македония.

41

Ами

преди 3 години

До Mopcku_На тях пък, цялата държава им се крепи на омразата към България!