326

Случаен минувач

преди 3 години

А защо трябва да бъдем сплашвани? За да не протестираме, че няма работа, доходи.Това искат тези, които имат претенции да управляват целия свят - Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. Те, юдео масоните, талмудистите, искат да предизвикат страшна световна икономическа криза, и най-богатите държави да обеднеят, тогава те ще управляват целия свят без проблеми! Тя, кризата започна - фалират фирми, безработицата расте, спестяванията заминават! Световните господари искат да унищожат средната класа!

325

Анонимен

преди 3 години

"Колко требва да си ***,да гласуваш пак за тоя!!"............Точно толкова, колкото ти трябва, за да станеш държавен чиновник, полицай или митничар.А такива, достатъчно прости, са милион и кусур у нас.

324

Анонимен

преди 3 години

Оставка *** и всичко ще си дойде на мястото

323

Пешо

преди 3 години

Да затваря всичко, въбще, защо ги слуша и отвори ресторанти и кафета, жизнено важно е да се ходи на ресторант, не може да си сготвиш една супа вкъщи! Бай *** винаги ще е недоволен, ако се погледне в другите страни как се спазват мерките, ние тук направо нямаме мерки, а тези, които говорят за 04/04/, какво ще се види тогава, бат Бойко ще го изберат отново, колкото и да се пукат от злоба хеитарите!

322

Да

преди 3 години

Освобождават местата.И всичко ще се нормализира.

321

Случаен минувач

преди 3 години

Аз много се ровичкам из нета.https://thebulgariantimes/%D0%A0l%D0%B0n%D0%B5t-l%D0%BE%D1%81kd%D0%BEwn-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E-%D1%81-%D0%9A%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D0%9E%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%A4%D0%B8%D1%82%D1%86-%D0%92/Вижте интервюто на Катрин Остин Фиц - една достолепна дама, сега е към 70 годишна, била е в републиканският екип на Доналд Тръмп. Икономист-финансист, знае много, знае кой управлява Щатите и целия свят. И много неща ще ви станат ясни.

320

така де

преди 3 години

До БГ 346Така е, само че в тези страни бързите антигенни тестове са БЕЗПЛАТНИ, за разлика от БГ-то, където си плащаш за всичко. Само във Виена има 7-8 пункта за безплатни тестове и хората доброволно си се тестват. Масовото тестване върши работа, но когато е нон-стоп и безплатно организирано от държавата. Да не говорим за забавените с месеци помощи в БГ - кой ще ти стои затворен и без пари??

319

БГ

преди 3 години

До 345....Не знаеш какво пишеш

318

БГ

преди 3 години

Епидемиологията е наука, противоепидемичните мерки са ясни и точни а у нас не се налагат такива заради избори. Това е престъпно деяние. Чакаме да се напълнят болниците, да се разпространи хубаво вируса, чакаме да ревнат лекарите полудели от работа... Защо? Щом не можем да изследваме хората които работят и ходят на училище... Затваряне и точка. В Англия всяка седмица двукратно се тестват всички ученици. Понеделник и петък, проверете ако не вярвате. Повечето фирми тестват работниците си.

317

Един.

преди 3 години

До АнонименАко имах възможност, за този ти пост бих ти дал 100.000 плюса!!!!

316

мамин сладък

преди 3 години

До Анонимен 330Викаш фашизъм и диктатура да идва - обособени лагери, сгрдди.... А случайно да е минавало през тъпата ти чутура, че хората сега пътуват основно по работа, здравословни причини и други неотложни нужди??? Туристите са малък процент, провери си информацията. Че то и ЕС преди седмица официално призна, че затварянето на границите не помага...Че то и гърци, и англичани признаха, че локдауните не дават резултати, ама щели да направят нови и нови....Луда работа...

315

Анонимен

преди 3 години

тоя тотално ще опропасти държавата

314

рпг7

преди 3 години

Борисов: Продължи ли така, затягаме мерките, колкото и да страда икономиката----------Тъй, де!Продължаваме да играем на "Тука има, тука нема"!-)))

313

Анонимен

преди 3 години

Ела У БаР

312

Анонимен

преди 3 години

пуснете математика да каже някоя прогноза преди да затварят ...

311

Еди

преди 3 години

Оставка некадърници !!!Направихте хората на маймуни!!!

310

Българин

преди 3 години

Язък. Ресторантите точно напълниха фризерите. Сега Бойко да им ги изкупи. Грешката с обещанието за отваряне от първи март беше негова.

309

-

преди 3 години

То се знае че ще продължи така! И е изчислено още при обявяването на датата на изборите. Затова бяха пуснати училища, фитнеси молове заведения - да направят нежбходимия пик за мафията, и чрез обективна необходимост от затягане на мерките твърдите ядра да осигурят спечелването на изборите! Това е истината , която никой няма да изрече!

308

Анонимен

преди 3 години

Страхливец. Защо караш РЗИ тата да обявяват мерките по области. Днес цял ден слушам "няма да се поколебаем да въведем съответните мерки". И изведнъж - РЗИ тата да се спасяват сами. Кой управлява България сега. Ако ни нападнат чужди сили всяка област сама ли ще се отбранява, както сме паднали под турско робство. Разпадна ли се тази държава, погубиха ли я ГЕРБ.

307

Анонимен

преди 3 години

До Отровна гадПо вероятно е Вожда се хвърли от някой висок мост след като загуби изборите.