9

Мне

преди 3 години

Не учителите прегарят, родителите прегарят!

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Добре де, нали вече многократно уточнихме, че има училища, в които онлайн обучението е на много високо ниво, и такива училища, в които е провал. Пак ли трябва да започваме тоя безсмислен спор?

7

Анонимен

преди 3 години

До Дигитализацията Ти луд ли си или на луд се правиш?!!! Тотален провал е образованието през тези две години. Децата нищо не научиха и изостанаха (пропуснаха) много нещd, които никога няма да успеят да наваксат, и това ще се отрази на образованието им. Най-тежко пострадаха тези които имаха матури в този период - 7 и 12 клас. Погромът върху тяхното образование и подготовка за кандидатсване е огромен. И преди това даскалите нищо не ги учеха, но сега е тотал щета!!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Учителите прегряха от ВИСОКИ ЗАПЛАТИТРЯБВА ДА ИМА ТРИ ВЪЗМОЙНОСТИ ЗА УБОЧЕНИЕ1,ОН ЛАИН------ ЗА УМНИ И ДОСЕТИВИ ДЕЦА2. НОРМАЛНО УЧИЛИЩЕ ОТ 9.00 ДО 16,00 ЧАСА====ЗА НОРМАЛНИ ДЕЦА3 ЦЕЛОДНЕВНО ДО ОБЯД УЧИЛИЩЕ СЛЕД ОБЯД ЗАНИМАЛНЯ===ЗА ТАКИВА КАТО МЕН

5

Loyko

преди 3 години

Това е нормалното работно време на учителите в Южна Кореа. Там учителската професия е една от най престижните и добре платена,но всеки ден мин 12 часа заетост.Толкова години никой не е изпушил. Затова са лидер в образованието ,както и Дания в Европа.

4

Анонимен

преди 3 години

Това е мега наглост. Та те влизат в часовете си от дъжд на вятър, редовно отсъстват с по-смешни оправдания от на учениците си. И не хвърлям приказки на вятъра имам син в 8 клас в столично училище, което се счита за елитно. От седем часа редовно имат по 5, а понякога и по-малко, а за нивото на преподаване изобщо не ми се коментира, че това е тема на много дълъг и тъжен разговор.

3

мамин сладък

преди 3 години

Учителите прегряват??? И от какво по-точно - че показват презентация от гугъл без да я обяснят или направо казват от къде какво да се прочете??? Масово са така....Не излизат от вкъщи, но парите за дрехи и други там и вървят...Но частни уроци няма проблем, може и вкъщи....

2

Дигитализацията

преди 3 години

трябваше да се случи. При нас мина доста успешно и едно огромно БРАВО на учителите!

1

Анонимен

преди 3 години

И онлайн обучението ви е като офлайн, пълен провал.