34

DDD

преди 3 години

Пак притоплят предизборно стари манджи!... Що си мислят, че сме забравили как Тиквата от Банкя, когато беше още главен секретар, всяка събота и неделя ходеше на гости в същото това Ресилово?... Тогава бяха най-добрите приятели!... А на Пламен и Геле желая само хубави неща! Щото са пичове! И показаха на всички, колко е гнила системата!... И не - не ме е страх!!! И няма да мълча!!! ДОЛУ ОПГ ГЕРБ!

33

Анонимен

преди 3 години

До ХехеПо това време Румен Петков беше посредник между Галеви и друга групоровка в спор за... Избегнаха се доста убиства между мутрите.

32

Анонимен

преди 3 години

Ето откъде са дошли парите за кампанията на сестра Галева...

31

Анонимен

преди 3 години

Американците са го измислили хубава награда и ще ги докарат веднага

30

мак

преди 3 години

Нито галеви ще намерите, нито пари ще им вземете. Яко платиха на тези, благодарение на които можеха да духнат и да се подиграят на всички. Жалка работа. Държавицата е безсилна в схватка с такива престъпници.

29

ЗЗ

преди 3 години

Евала на пичовете!! Кеф ми стана да гледам как се изпикаха върху българското правосъдие и власти. Живи и здрави и бъдещи успехи .

28

Анонимен

преди 3 години

Ей на това му се вика изненада!

27

изправен

преди 3 години

Дбре е покрила милионите г-жа Галева има и за партията "Наведи се".

26

Хехе

преди 3 години

Къде е бореца срещу мафията Хаджигенов,че да заплаче жално-милно за тези демократично изнесли се от България? Къде е землячката им Манолова,да ревне "Мутри,вън"? Къде е БСП, по чието време тези Убавци колеха и бесеха,а МВР министъра Румен Петков разхлабително правеше фонтанчета в шадраваните?

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Ти май хич не си умен, а?За да ги вкараш в панделата, трябва да ги хванеш.

24

Анонимен

преди 3 години

Тия,които пълнеха чекмеджето един след друг се изнесоха.Някои бяха оставени да избягат,а други ги назначиха на високи постове в чужбина,като бившия шеф на КП КОМПИ(консул в Испания) и Лиляна Павлова в Европейската банка за развития.Както се казва,дай боже всекиму.А за пред мат'ряла службите се скъсват да ги търсят.

23

Анонимен

преди 3 години

В панделата да чукат камъни докат не ги заработят или не се появат парите.

22

Приятел

преди 3 години

Да са живи и здрави ;) Много поздрави и на двамата , големи са !!!

21

ЩО КОМИСИИ

преди 3 години

са се захванали да търсят незаконно придобито имущество. А Пацо Терасата си пие кафето вече в Испания. Имаше един шеф на НАП, отиде до ГЕРМАНИЯ за копие от диск, който немците купиха за 5 млн евро от бивш служител в швейцарските банки с информация за укрити данъци там. Върна се човека, размаха диска пред журналистките каза, че има доста българи в списъка и... ХОП стана депутат от ГЕРБ, а диска изчезна, изпари се. Повече не се чу нищо

20

Анонимен

преди 3 години

Притоплят ви стари манджи,за да не се взирате в кражбите на властта.След изборите олигарсите/всички/ще си купят спокойствие и каквото било-било.

19

Анонимен

преди 3 години

Как ги няма не ,аз знам къдеса в един гардероб до един щкаф ! Гешев плешив ,не се ли сещаш ?

18

Анонимен

преди 3 години

Ха,ха,ха!Не,ще ви ги оставят да им ги вземете.

17

МАРГИНИТЕ

преди 3 години

като пълни селяни са накичили петзвездния ВИКТОРИЯ ПАЛАС в Слънчев бряг , перлата на ВЕТКО и МАРИНЕЛА с кичозни статуи в стил центъра на СКОПИЕ - развалиха хубавия хотел

16

МАРГИНИТЕ

преди 3 години

благодарят на своя другар от 90-те за оказаното съдействие в овладяването на Слънчев бряг. Очите го озаптиха, сега те са тарторите, които вземат такса спокойствие там. Няколко чекмеджета и от тях за старини и внуци

15

Знаещ до 15

преди 3 години

Ахаа, ти за оня, който взриви Чакъра с гранатомет ли говориш ...?