69

Анонимен

преди 3 години

*** иначе беше супер, когато САЩ подкрепяха онези "борци за демокрация", дето обезглавяваха и ядяха сърцата на "враговете", а после, когато взеха че сформираха ИДИЛ се изнесоха като пръдня от ***.Или пък когато им организирахе безопасното изтегляне в Саудитска Арабия, докато "революционерите" се бяха оградили с жив щит от жени и деца.Сега знаят само да кудкудякат колко бил лош Асад, ама не му дадоха да разчисти тероризма. Американска "демокрация" в действие. Важно беше да се отслаби Сирия.

68

Анонимен

преди 3 години

Ако ще и патагонска да е била, какво общо има това? Американците навсякъде са агресори, само у тях са защитници.

67

Анонимен

преди 3 години

13 милиона били прокудени. По-скоро 13 милиона разбраха,че в християнския свят е къде къде по-хубаво без десетките *** мюсюлмански закони и решиха да дойдат на хубавото. Пък и баба Меркел почна да им плаща и социални за награда.

66

до долния

преди 3 години

Какво искаш да кажеш с това?

65

От 1962г.....

преди 3 години

Сирия си беше съветска, а днес руска. Помним всичко. Не се опитвайте да обвинявате други държави.

64

Анонимен

преди 3 години

90-те пазарите бяха пълни със сирийски търгаши, събирани от кол и въже, кой зарязал следването, кой си довлякъл *** да мързелува за чужда сметка, беше пълно с такива. Ломотят и лаят на техния кучешки език, като че ли си в багдад. И продава само бoклyци.Навсякъде са еднакви, арабска ИЗМET.

63

Анонимен

преди 3 години

И кво направиха?Накривиха на капата на Асад.За кво се биха тогава изобщо...

62

Анонимен

преди 3 години

До ДианаТочно Путин е предупредил и спасил Турция,преди да стане опита за преврат, на Ердоган нещо му е прекипяло и изгони натовците и всякакви западняци, след което му е приготвен преврат, Путин само предупреждава и турските служби осуетяват опита за преврат,турците вече са подслушвали превратаджиите преди преврата. Поне така казаха в Тубата,а дали е вярно,не знам.

61

нали Путин

преди 3 години

отиде да помага ...

60

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩатите са в симбиоза с Китай,те са доста обвързани,затова когато Тръмп започна атаките срещу Китай,глобалистите и бизнесмените,започнаха да се молят на Тръмп да не им разваля бизнеса с Китай,даже го излъчиха целия документален филм във Тубата как вървят след него и му се молят.

59

Обективно

преди 3 години

Където стъпи американски ботуш, трева не никне.Иран, Ирак, Либия, Сирия, Афганистан - навсякъде, където стъпи кирливият американски ботуш, има само кърви и смърт.

58

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 3 години

""""Световната общност не бива да допуска една война, която продължава вече над 10 години"""" , А под десет години може.??? Описаната ситуация е следствие на запролетяването в държавата, инспирирано от световните "демократи"

57

Диана

преди 3 години

До Анонимен64За какво да предупреди Путин Ердоган? - за преврата в Турция, ли?...Не вярвам Путин да е предупреждавал Ердоган - те не си хортуват много приятелски...А и Ердоган не е Асад - той се справи бързо и точно и то след като метежа избухна...Защо мислиш, че изобщо е бил предупреден?!

56

Диана

преди 3 години

До Анонимен63Китай се прави на много силен, но за тази работа се иска мозък, не мускули...А китайците си нямат идея какво е това мозък...Ще видим какво ще стане, но имай впредвид, че китайците не са първите, опитали се да избутат назад САЩ - японците също се опитаха преди време, но те явно имат повече мозък...Иначе, утре САЩ ще открият нещо и Китай отива по дяволите с цялата им икономика и всичката им апаратура...

55

Анонимен

преди 3 години

Аве тез как живеят там ве ? Тука от тиквата се бесят и скачат от балконите даже се запалваха. А в Сирия война и са три пъти повече от нас ???

54

Анонимен

преди 3 години

Само ще ви кажа, ако Путин не беше преупредил Ердоган същото щеше да стане и в Турция, като в Сирия и щяха да пламнат целите Балкани във войни и терористични гррупировки. Така че има над какво да помислите.

53

Диана

преди 3 години

До Анонимен59И какво, да остави Асад да изтрепе цялото население ли? Ти представяш ли си какво щеше да стане със Сирия ако Русия не се беше намесла - Халифата там не я броеше за страна вече...А представяш ли си ако Халифата беше превзел цялата сирийска територия?! В интерес на истината, те воюваха повече в Ирак, но ако бяха се концентрирали в Сирия преди да дойде Русия там, нищо нямаше да е останало от Асад и шайката му, а и не знам как щеше да се чувства светът с тези терористи...

52

Анонимен

преди 3 години

До ДианаДиано, не БСП, а ЕНП убиха България!

51

Анонимен

преди 3 години

Заглавие от Афера:РУМЕН ПЕТКОВ: АМИ КАТО СА БИЛИ КОРУМПИРАНИ ОТ ДОКЛАДА ТИ, АТАНАСОВ, ЩО НЕ СИ ГИ АРЕСТУВАЛ, БЕ, БРАТЧЕД! ИСТИНАТА ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ НА АТАНАСОВ И КОСТОВ: НЕ МОЖЕМ ДА ОГРАБИМ МОБИЛТЕЛ И ГИ ГОНИМ ОТ БЪЛГАРИЯ! /ВИДЕО/

50

Диана

преди 3 години

До Анонимен56Те тва се казва "двоен морал" - ББ го е прихванал от БСП! БСП са много опасна болест - трябва да ги махаме от политиката вече, съсипаха и хора и страна и политика и морал и демография и култура и ....всичко!...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!