14

Хахахаха

преди 3 години

Изберете си пак Ромулската Принцеса Фънди и ще стане още по-хубаво. София е уникална ***, сравнена с всяка столица на ЕС. А се изляха милиарди в нея. Можеше поне малко да заприлича на град.

13

Анонимен

преди 3 години

В началото на тъй наречения "преход" хората вземаха големи бойни породи зкучета за охрана на апартаментите и къщите си.Мъ после съ оказа, че кучето се нуждае от грижи, внимание, дресировка, храна, ветиринар...И кво беше решението на внезапно възникналия проблем пред "младите и неопитни" стопани?Точно така!Изхвърляха кучетата си на улицата!Та кой е виновен, а?

12

анонимен

преди 3 години

Комунистите вкараха в Белене Българската интелигенция и им гепиха апартаментите

11

Анонимен

преди 3 години

Агресивните нискочели кога ще ги номерираме и в концлагера? Хубаво беше когато имаше Белене, мутрите копаха камъни и после ги биеха със сопа.

10

Анонимен

преди 3 години

По комунистическо нямаше бездомни кучета.Ловните дружинки регулираха популацията с няколко кутии патрони.Тихомълком,без излишен шум...хуманно,изобщо не са се мъчили животните,и нямаше ухапани хора...Метода работеше.

9

до анонимен

преди 3 години

Скоро не само Св.Св.Константин и Елена, а цялото ни черноморие ще заприлича на един изоставен кучкарник.-------------Не-ъ!На Африкански Резерват с а. боригени!

8

Анонимен

преди 3 години

Скоро не само Св.Св.Константин и Елена а цялото ни черноморското ще заприлича на един изоставен кучкарник.

7

Анонимен

преди 3 години

Също така има доста агресивни бвздомни хора.Може ли да ги застрелям с законо притежавано огнестрелно оръжие?.

6

Анонимен

преди 3 години

Абе вие не виждате какъв хаос е с животът на хората,проблем са калакотрите и нашите изоставени четириноги приятели!

5

Анонимен

преди 3 години

Кучетата не са агресивни,и най агресивното животно може да се укроти с мисълта.Животните усещат хората-Хората са тези които са аграсивни. Кучетата са приятели на човека.

4

Милен Илиев Минков

преди 3 години

Вица, на- Мечо,... За, 6 Март 2021 година,...- Я- сй- представи, че- и- това, не- е- верно,....- Евреите, ще- престанат, да- се- правят, на- умни, ...И, да- ми- лъжат, ...Само- и- само, да- изкарват, пари....

3

Слави Трифонов

преди 3 години

за нас 24 лв а за Рут колева 5000 лв обеща борисов

2

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Вече 30+ години, хора са хапани и разкъсвани от кучета в земята на Ботев и Левски.Защото няма държава.Защото е бандитската територия, за да може да се граби на воля.........

1

Самоковец

преди 3 години

Ще ги почерпя кученцата мили с хляб... с антифриз.