8

Анонимен

преди 3 години

До 5Не ги е проклела източната вещица, южната е, то за това се топят гледчерите! Виж източната ги харесва!

7

Анонимен

преди 3 години

Нас ли питате с това заглавие?

6

Анонимен

преди 3 години

Друса, щото някой прави нещо грешно.Едно вадят нефт, други газ и никой не му дреме.

5

F Off

преди 3 години

от 4 години живея в Исландия , нищо подобно.

4

Мърфи

преди 3 години

Има проучване на водещи специалисти според които периодично Земята и тектоничните и плочи се отплесват и тръгват с над 2000 км час да пътуват докато 'кубчето на Рубик' се пренареди според тежеста налягането и тн. За това именно древните са строили в Гранит и солидно в камъка на Земята ниско.Това са предвещаващи знаци за много по голям катаклизъм.Ще гръмнат всички вулкани и ако стане подобно нещо Планетата ще заприлича на течно радиоактивно гето.Скритите дълбоко в недрата в бази може и да оцелеят

3

Анонимен

преди 3 години

Там от много години е така, но никога не е било с такъв интензитет. Науката им е най-добрата в областта на вулканологията, но въпреки това нищо не могат да направят. Добре, че са отговорни и строят само на безопасни места, изчисляват от къде би могло да се стече лавата или пък кален хълм да се срути. Но нямат едно естествено засадило се дърво. Всички садят те!Но хората са много земни и много духовни!

2

Анонимен

преди 3 години

Защото американците пак включика ХАРП!

1

Анонимен

преди 3 години

Харесвам исландците. Идея си нямате колко сърдечни и готини хора са на пук на всички стереотипи за северняците.Много вулкани има на острова и то действащи, но те си ги обичат по техен си странен начин. Дано са добре и няма проблеми с хората!