14

Анонимен

преди 3 години

Курса за шофиране в тунел ще го проведе Борисов!

13

Анонимен

преди 3 години

Интересно, значи 3 часа на магистрала, интересно ми е как може да се постигне в Силистра или пък Видин. Не шофирането по време на курса те прави шофьор, а опита с много практика след това. Шофьор на 20, който не слиза от колата и минава хиляди километри е доста по-добър от такъв на 40,който от как е взел книжка не се е качвал на кола, ама има златен талон.

12

Възмутен

преди 3 години

А някой да е виждал неграмотен чингапук който не знае български,камо ли да чете,пише и разсъждава в учебна кола или на курсове?Няма такъв!Те направо си купуват книжките!За категория В 1000 лева..за камион 5000 и нагоре!После по голямата част от парите отиват нагоре по веригата да Софето и чекмеджето!

11

анонимен

преди 3 години

Повечето шофьори /не само новите/ не могат да паркират и се въртят като калайджия в тава, те в магистралите се вторачили!Щели да проверяват по смартфоните в каква телесна близост са били инструктор и курсист/ка! Не е за вярване колко семейства могат да разбият с тия телесни близости! Щото хакерите не заспиват!

10

Кой го мисли това

преди 3 години

Ами ако курсиста просто си остави телефона в колата на инструктора и той покара по магистралата и се върне след час? Или пък ако просто се вози курсистът, а не кара? Просто трябва едно видеонаблюдение да има и при съмнения да се гледа.

9

Ноби

преди 3 години

автошколите не раздават книжки, има си изпит

8

Анонимен

преди 3 години

Mасово българина отнема предимство на тия в лявата лента на магистрала изкачайки в последния момент и оня отзаде си запалва спирачките. Не може да прецени с каква скорост и за колко време ще дойде при него. -------Много ясно, като караш с 200...В лявата лента е разрешено с до 140.

7

Анонимен

преди 3 години

Целта е да се постигне УВЕЛИЧЕНИЕ ЦЕНАТА на шофьорския курс.

6

Анонимен

преди 3 години

Глупости, в градска среда е едно, на извънградски път е друго, на магистрала е трето, на полигон е четвърто. Дъщеря ми взе книжка и не може да кара - факт. Просто не владее автомобила. Без полигон нещата не се получават.

5

Анонимен

преди 3 години

В нашия блок има един с очевидни психични отклонения - обикаля по цял ден блока с едно куче и изглежда налудничаво. Този човек е автомобилен инструктор!Само псичхично болни и безкрайно алчни мошенници водят подобните там школи!

4

Анонимен

преди 3 години

Важното е ,че има Магистрали !!:))))

3

Анонимен

преди 3 години

Ако можеш да се справиш с шофиране в градска среда, магистралта ще ти е лесна ...

2

Анонимен

преди 3 години

И?

1

Анонимен

преди 3 години

Някой пак лае за още пари.