86

Анонимен

преди 3 години

Какво се случва зад стените на суровата колония, в която е изпратен Навални?С тоя влажен поглед на сърничка, старите сибирски пандизчии сигурно го пopят като рибка всяка сутрин, обед и вечер :)

85

.

преди 3 години

Как какво??? Разнасят се викове като на човек, на когото са разкъсали аналното отверстие.

84

Анонимен

преди 3 години

Поредните глуппости! Та на колко мили от Москва е колонията? Поне да го бяхте дали във версти, все пак е руска мярка за разстояние. А милите са няколко вида, дайте ги в километри!Та значи в жестоката колония Independent може да взима интервюта! В Абу Гариб не ги пускаха, нито в Гуантанамо бей!Помнете ми думата - след 2 и 1/2 години Навялни ще излезе нашишкавел, щото ще го мързи да прави гимнастика, а ще го хрантутят с проверена здравословна храна! Ако беше на свобода, ЦРУ щеше да му види смет

83

Анонимен

преди 3 години

Международна амнистия скоро призна Нахални за обикновен престъпник. Кои знае защо този сайт не е осведомен. Краварските журналисти не са склонни да пишат за това?

82

Анонимен

преди 3 години

Всеки шести американец между 18 и 32 години се причислява към ЛГТБ обществата.

81

Анонимен

преди 3 години

:)) гледам 10-те процента останали русофилчета в задунайската губернийка нещо са се надъхали .Путинчо си заминава . И сталично строи концлагерти да изтребва хора , и той накрая изгни .

80

Анонимен

преди 3 години

*** джуджето го очаква съдбата на всички останали комплексирани диктаторчета , на тоя свят преди него. Историята от хилядолетия принципно просто се повтаря.

79

йъфэ

преди 3 години

Ама то като е затвор - хотелска стая ли да му осигурят?!!

78

Ще се цепи Д УПЕНЦЕ

преди 3 години

Измамник Навални не интересува никога. Тук става въпрос за война на санкции. Фащ са затънали. С война не могат да победят дори Виетнам или Афганистан. С справедлива конкуренция също не могат остават им само безсмислени санкции и оправдание за тях. БОЙ НА ПРЕДАТЕЛЯ НАхАЛНИ. Същото да му се случи като на онзи в ГУАН ТА НА МО

77

@

преди 3 години

Това са глупости. Бас държа, че Навални ще откаже да прави каквото и да е и няма да се подчинява, а надзирателите няма да направят нищо за да го принудят за да не влязат в новините. Той много добре знае, че нищо няма да му се случи и ще има привилегия спрямо другите затворници.

76

Анонимен

преди 3 години

Изхвърлиха го от чужбина, неговите го приеха на топло. Съдбата на предателите и двойните агенти не може да е по-различна.

75

Анонимен

преди 3 години

Сега остава да се направи и филм за душевните терзания на навалния.

74

Анонимен

преди 3 години

Как какво, бачкане яко.

73

Недоразбрал

преди 3 години

Не се ли виждате крадците и бандитите,ниско челите из ро ди тук в сайтът,че заслужавате да ви насинджирят и на фериботът Варна Иличовск.Изгонване от клоаката България и задължително заселване в Сибирския Рай!!Такива мръсни ко *** лета сте,че заслужавате най лошата см ъ рт,бавна и мъчителна,за да имате време да осъзнаете що за св о ла чи, червеи сте!!Как пък тъй 500 хиляди руснака избягаха от пу ти н ският рай в клоаката.,а вий не искате да ги замените,а кудкудякате от уютните си полози??!!

72

Недоразбрал

преди 3 години

До 70 ти,метаморфозатаТез велики изводи и истини от последна КГБ инстанция,по себе си ли ги вадиш?!Внимавай,че ако големия БГ брат те следи и паднеш в клопката,ще настояваме да те зарадват със същите методи с които тормозят ЧОВЕКА Навални!!Ти сто процента си предател,руски и б рик и ще си заслужаваш напълно това,на което се радваш,когато съвсем незаслужено го прилагат на истински патриот,какъвто е Навални!!Навални се продал,а раша милиардерите с авоарите в Швейцария са патриотите да видиш?

71

Какво се случва?

преди 3 години

Сватба се случва. Навални го омъжиха. Хубава булка е Навални, много му се радват останалите колонизатори!

70

ДО 72 я по леко

преди 3 години

Клоаката е България - справка НЕТА .

69

emigrant

преди 3 години

На всичките рузки суки им пожелавам един ден да им се върне със същото,което употребяват спрямо Навални,та да се посмеят и понарадват на собствената си глупост да подкрепят,рузки,крепостнически,мародерски приоми !!За мен не е чудно,че раша е клоаката на света!Биха ме учудили ако сторят нещо нормално,но едва ли!А *** е сбъркал много,че продължава да се прави на такъв какъвто е,а именно измислен герой и и ди от!!Недай си боже да се случи случка с Навални,ще завърши като Садам и Кадафито!!

68

ВЪПРОС

преди 3 години

Много се изписа за Навални . Всъщност някой задава ли си Въпроса - за какво е Осъден ?Не вярвам за няколко поста в нета да го осъдят на Ефективен Затвор >

67

Метаморфоза

преди 3 години

НахалниНас ралниИзбегалниАналниТой е даже малко за съжаление.Колко е гадно да си чужд шпионин и да работиш срещу държавата си,срещу родината си, чуждите ще го използват и след това ще го захвърлят и убият, когато им стане непотребен. Това да ви е за урок,да не предавате родината си.Явно даже и достатъчно пари не му дават,щом сам си проси от чуждите шпиони,които го подкрепят.