323

Анонимен

преди 3 години

Чудят се по какъв начин да обират хората. Никому ненужен паспорт, но за сметка на това скъп. От един вход с 20 апартамента се започва от 10000 лв., а после още колко, никой не знае. Мутрата си е мутра, знае само да рекетира.

322

112

преди 3 години

Където е бутната носеща стена, ще се бутнат едни други пари на точния човек и няма да бъде отразено като риск за сградата. Който не си е правил такива подобрения,н най-вероятно го застрашава глоба за измислени нередности, за да бутне и той едни парички на точния човек. Важно е да си запишем пълните данни на посиващите лица, за да ги привлечем за проверка след евентуална кражба в жилието.

321

.

преди 3 години

Чакат да минат изборите и започват да тормозят хората за пари.Този паспорт да не е със златни нишки че струва тази безумна цена.

320

Анонимен

преди 3 години

Произведено от герб...уж раздават пачки ,а сега че ги връщаме с висок данък )

319

!

преди 3 години

Това е поредния данък "ГЕРБ" - за да се пълнят партийните каси от "специални" - богоизбрани фирми. Дано като паднат от власт, който дойде да отмени тази простотия максимално бързо.

318

един друг

преди 3 години

ГЕРБ, после да не се чудите защо никой вече не гласува за вас. Само пенсиите и манговците виостанаха от контингента.

317

Ко речи

преди 3 години

Ко...

316

Иван

преди 3 години

Това е Поредният безсмислен рекет!!!Да умре дано този който го е измислил!От къдя на къдя ще ми взимат 500 лв че е и задължително мамка ви!

315

Анонимен

преди 3 години

Добре, а за палатите на упрвляващите крадци колко???

314

верно

преди 3 години

До Анонименкакъв е този имот 1300квм застроена площ? Да не живееш в някое помашко село в къща на 4 етажа по 300квм на етаж за цялата рода строена? Продавай я за 20хил ойро на някой родинина и бегай у София да си купиш гараж в крайните квартали.

313

бб

преди 3 години

значи може да давате по 1500 ойро за панелка по дружба, надежда, люлин и другите квартали с тъмни брятя, а не можете да лиснете пестин' лева за "нашата фирма" да ви направи едно проучване а?

312

Д-Р ИСНЯ

преди 3 години

от БАНКЯДАЙТЕ СИ ПАРИТЕ БЕ

311

Анонимен

преди 3 години

Как точно ще става тази паспортизация ще влизате в домовете на хората и ще оглеждате всичко ли? Ами после бум на кражбите? Ако няма да влизате в домовете на хората какво точно ви интересува ката повечето блокове са типови. След като са типови от къв зор ще струва 500лв?

310

Анонимен

преди 3 години

Личното ми мнение е, че такава работа, предвид наличната документация за стари сгради, безразборните преустройства, подобрения ... влагането на какви ли не материали с неизвестни характеристики ... просто няма как да се свърши добре, ако ще и по 100- лева/кв.м. да е цената, ако ще и още 2 века срок да се отпуснат. Като цяло процедурата е безсмислена, просто ще се създаде някакво количество работа на разни органи, ще се завъртят едни пари, ще се създадат купища папки.

309

Анонимен

преди 3 години

Абе те някои асансьора и водата не си плащат вие за паспорт ми говорите. Ами пак редовните ще трябва го платим, както им плащаме асансьора и разпределяме неплатената топла вода.

308

Анонимен

преди 3 години

Ще стане също като при надзорниците. Подписват се и вземат хиляди левове !!! Повечето не знаят дори къде са им обектите,камо ли някакъв контрол да упражняват !!! Единственото "морално" задължение им е да снабдят собственика на сградата с "удостоверение за въвеждане в експлоатация" ......... срещу определена сума !!!

307

Анонимен

преди 3 години

Може да ме хванат за шнура, готов съм да водя дела с тях.И да ги видим къде са документите на сградата ? те ли са ги изгубили във времето или какво ?щом ще изнудват частната собственост да плати на някоя НАША фирма да издава тези док.

306

Анонимен

преди 3 години

Какъв е този закон да се прилага със задна дата? Освен това е частна собственост. Защо може да се санира частен имот с държавни пари, а не може да му се издадат документи с държавни пари?.

305

Анонимен

преди 3 години

Търсят работа на връзкари чиновници. Има заплати пак от хората ще вземат пари. С паспорт или без- сградата си е същата.

304

Анонимен

преди 3 години

Няма да платя. !