12

Анонимен

преди 3 години

Имам усещането ,че стадото ще се събуди и ще каже НЕ на подобно безумие.

11

Боко чумата

преди 3 години

И какво като персонала се ваксинира?!? Те и ваксинирани могат да си заразяват...

10

Анонимен

преди 3 години

В такива зелени дестинации не бих похарчил и цент.Тотален бойкот на държави и фирми,които го изискват за гражданите или работниците си.

9

Обективно

преди 3 години

Човекът е ПРАВ. АБСОЛЮТНО! Както винаги коминтиращите си плюят заради самото плюене. Или изобщо не четат. Човекът ни сравнява със Занзибар в ПОЛОЖИТЕЛЕН смисъл - защото и там , и тук миналата година НЯМАШЕ изисквания за писиари или за паспорти. НО АКО СЕГА ГЪРЦИЯ И ИСПАНИЯ ГО ВЪВЕДАТ И СЕ САМОРЕКЛАМИРАТ КАТО ЗЕЛЕНА ДЕСТИНАЦИЯ - Ние ще имаме ли друг изход???

8

Анонимен

преди 3 години

Ами няма да пътуваме, ще ходим за ден на морето и така...

7

Рагин скочи ли вече?

преди 3 години

За да не уплашим "чувствителните швидски туристи".Май и на номенклатурчика Драганов, работата е същата-лъжовна.

6

Анонимен

преди 3 години

Тоя с какъв акъл иронизира Заанзибар? Та те са по-свободни от нас.

5

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Геният Фреди Меркюри е роден в Занзибар, а в момента в България здравната диктатура ни принизява дори под нивото на Занзибар по отношение на човешките права и свободи...

4

Анонимен

преди 3 години

Свиквайте ! Това ще бъде новото нормално за десетилетия напред ! Прегръдки, купони, говорене лице в лице и здрависване ще се наказват като тежко престъпление и ще се излъчва по медиите, което вече е факт !!!

3

Анонимен

преди 3 години

Освен изпаднали бедняци-алкохолици от западна Европа които обикновено идват с олинклузив,друг няма да се излъже да дойде на мутромирието.

2

Анонимен

преди 3 години

Тоя нещо се е объркал-какъв Занзибар бе? Не вижда ли разликата е застрояването например?Разликата е огромна,в България си имаме мръсно море от която получаваш стомашни проблем още в първите дни от почивката и бетонова презастроена джунгла.В Занзибар е точно обратното-чисто,красиви плажове и природа и никакво презастрояване.Тоя явно е спал открит преди да се изкаже

1

Анонимен

преди 3 години

Всяка събота и неделя гледаме по новините как в еди кое заведение имало купон. Тук сме по зле от Занзибар.