9

Анонимен

преди 3 години

"ключът не е в антителата, а в клетките на имунната памет - от тях зависи колко ще продължи и колко ще е ефикасен имунитетът ни след ваксинацията."Но при всеки човек индивидуално се изгражда имунна памет. Така, че няма как да ме убедят, че ваксината ще спаси човечеството. Това е биологична война.

8

Bleach cock-tail

преди 3 години

Средата на март, но коя година не е уточнил.

7

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Какъв "коктейл", перуката нали пиеше белина...

6

Анонимен

преди 3 години

След като ваксините не са тествани върху бременни и не се препоръчват за хора, които планират бременност - това автоматично дава отговор, че не може да принуждавате младите хора да се имунизират. Още повече, че 2 дена вече се спори в нета и мрежата завря от предложения чак паспорти и стикери да получават ваксинираните. Ами не съм съгласен. Но кой ли ме пита? Те си правят други планове и сметки. Аз имам син. На 26 г. не е семеен. Има приятелка. Може и да планират вече семейство и дете.

5

Totenkopf

преди 3 години

Пускат на баба ти хвърчилото при цена от 200$

4

до №2

преди 3 години

Защото първо пускат "коктейла". Нали четете? Първо коктейла и едно по едно след това. Накрая може и да "пуснат" лекарството.

3

9

преди 3 години

Някой, вярва ли, че каквото са били на трилионер в долари който може да купи няколко държави в Европа с джобните си, са му били нещо ефтино, и безплатно, същото каквото на онези многото дето живеят в Зимбабве и плащат данъци?!???

2

Анонимен

преди 3 години

А защо вместо да наблягат на изкуствено ваксиниране на хора,които не искат не наблегнат на намиране на лекарство?

1

агенториндж

преди 3 години

Сега, навсякъде и всеки час има белина