47

Анонимен

преди 3 години

До SS има една книга на Макс Оте - Кризата идва (от 2008), а сега издаде нова книга за настоящата криза. Хората не обичат да мислят, иначе постави интересен въпрос. По старото поколение помнят талоните за провизии и нощите на свещи. Днес нямаме силна армия и се видя колко може да разчиташ на държавата в моменти на криза..

46

Анонимен

преди 3 години

Щмове и вируси не ни притесняват. Притесняват ни гладът и мизерията. И това че децата ни не излизат навън, не ходят нормално на училище, нямаме пари за да им купим това, което искат. Та те са деца, всичко им е интересно и всичко искат. Това ни притеснява, не някакви си щамове. За тях има кой да мисли, не е наша работа. Докторите да мислят за щамовете. Те са специалисти в тази област. Дядо Стойчо кво да мисли за щам? Та той дори не знае какво е ЩАМ. От кое по точно да се притеснява, като не знае.

45

Айде

преди 3 години

Стига глупости.Има вирус, но ефектът му върху здрави и млади хора е почти нулев.Затова няма ваксиниране ако си под 18 години.Не мога да разбера драмата от това че си отиват основно хора над 65 години. Никой не е вечен и важи за всички.След 45та година часовника започва да върти обратно. Всеки ден и година е бонус.Няма драма.

44

Патриот

преди 3 години

Обадете ми се като стигнете до Патагонския щам

43

щам Б.2.021

преди 3 години

е най-притеснителен и с най-бързо разпространение в предизборна среда. моля ваксина

42

Анонимен

преди 3 години

Добре, айде,ще се ваксинирам.....ама друг път.

41

Пилар

преди 3 години

Вече не сте интересни с тъпотиите си. Заврете си измислиците на тъмно отзад. Глу.пав ска_пан сайт

40

а защо ?

преди 3 години

А защо в Русия и Белорус не се притесняват от щамове и ковид-19 и там всичко работи нормално и хората се движат свободно без задължителни намордници и няма никакви огреничения? И в Белорус пък никога не е имало никакви мерки и намордници, а в Русия имаше миналата пролет за 2-3 месеца.

39

Анонимен

преди 3 години

Като излезе вариант С.1.666. става страшно.Ама още е рано...

38

По Американски

преди 3 години

Аз не разбирам защо дигаш врява дърто, на това сте ме научили: На гърмящата змия първо чупиш зъбките Ран и Ът после един нож в главата да не мое и да хапе със счупените зъбки и режеш главата Кисинджър. Заври си наградата за главата ми отзад! Аз съм бил убиец! Един милион цивилни жертви ***!

37

SS

преди 3 години

АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ ? Питам ? Какво ще стане,ако изгасне тока за извесно време,спре водата,рафтовете на магазините се изпразнят?Липсват лекарства,и санитарни принадлежностти? Някой разглеждал ли е , и знае ли какво да прави в подобна ситуация? МИСЛЕТЕ БЕ !

36

Анонимен

преди 3 години

А след четирите години в бункера, какво? Излизаш и навън текат реки от мед и масло?

35

Един от народа

преди 3 години

Най-много ме притеснява националния оперативен ЩАМ!Този може да зарази цяла България и да умори всеки десети българин!

34

Анонимен

преди 3 години

До Разумен човекИ хляб имаш за 4 години сигурно. И канализация, щот да се*еш в кофата в стаята, някак си няма да ходи на модерната ти землянка, налЕ?Осен хляб, имаш млечни продукти, ток, хладилник за месо. Банята ти сигурно с Жакузи. А бе землнка мечта, само дето ти я имаш. Ама някъде в главата си. Аман от психично болни хора.Иначе за едно си прав - глад и мизерия. Хората ще се нападат един друг за парче хляб. Това ще е в продължение на около десетина години. Нищо добро не ни чака, да знаете

33

SS

преди 3 години

До 30 Разумен човек ! Оцеляването или сървайвализмът,е цяла наука.Добре е да бъде изучена.Но в Бг на никой не му пука!

32

Йохохо

преди 3 години

Притесних се.Сега да забранят всички полети от и до двете Америки и Канада и ще стане интересно,aма не им стиска.

31

Анонимен

преди 3 години

Последователите на ковид религията трябва да се притесняват, другите - не.

30

Анонимен

преди 3 години

Още за новородения щам преди 1 година грам НЕ съм се притеснявал!!

29

Анонимен

преди 3 години

Не са нито 5% , нито 10%, а 0,2% и то при надписани в пъти случаи на починали.

28

Разумен човек

преди 3 години

Вече съм извън града. Подготвил съм укритие като в бункер с всички необходими запаси за поне 4 години изолация. Не е нужно предсказания очевидно е идва световна, криза, война, град, хора ще нападат хора, за да оцеляват. Който мисли за бъдещото си ще се е осигурил. Хубава скрита землянка изграждам трети етаж под земята. Възможно е и ядрена война и зима да стане ще оцелеят малцина предвидливи и подготвени хора само.