40

ЗНАЕМ

преди 3 години

Само две седмици, да ограничим разпространението.Само една ваксинка, да си върнем живота.

39

Анонимен

преди 3 години

Предприятието на Модерна ще произвежда шишенца за ваксини.Боко да преговаря ние да произвеждаме тапи за шишенцата.

38

Дедо Койчо

преди 3 години

До Масова ваксинацияАко препоръчаш и белината да се пие, ще кажа, че си Доналд Тръмп.

37

Масова ваксинация

преди 3 години

В Индия се практикува дезинфекционна ваксинация най-масово.На гарата слиза от влака 500-1000 души и там ги посреща индийското РЗИ , чрез пожарникарски макручи ги поливат с белина. Евтино и ефикасно- вируса е унищожен

36

Исак

преди 3 години

Евреите да си се ваксинират, умните българи могат и без това. Ние и тази година ще стоим на балконите, а учениците ще простеят с дистанционното т.нар. обучение. Ще вземаме заеми, ще мрем пред болниците, но ние сме велика нация.

35

Майна

преди 3 години

Само вирусът да не ги изненада ПАК???? НЕ само във ваксината е спасението.

34

До Бау

преди 3 години

Нямаш логика. Те са отишли Първия път. Закъсняват с два три дни за Втората ваксина. Това НЕ Е НИКАКЪВ САБОТАЖ. ПРИ ТОВА - 30 ЧОВЕКА.

33

До мишо

преди 3 години

Не виждам причина да подсмърчам на чиято и да била граница. В БЪЛГАРИЯ ИМА ТОЛКОВА МНОГО УНИКАЛНО КРАСИВИ МЕСТА ЗА ПОСЕЩЕНИЕ!!! СТИГА ДА ИМАШ ОЧИ.

32

Бау

преди 3 години

До ахамстрах ги е, че ваксинираните ще имат повече права. За това саботират всичко, всякак.

31

Ари Голдберг

преди 3 години

Честит Пурим, Братя!

30

999

преди 3 години

И след 9 месеца - нова ваксинация. Нови ваксинационни паспорти. Нови щамове. Това е естественото развитие на вируса. Честито на израелците.Направо са си ударници! А смъртността им е 0, 8% по техни данни до преди ваксинацията. Заслужава ли си истерията, парите, без да броим късните последствия, които никой не отчита все още? А защо не внесете за желаещите от Китайската ваксина, както направиха Унгария и Турция за желаещите?

29

ахам

преди 3 години

Най-смешното е, че т.нар. ваксинирани няма абсолютно никаква причина да се притесняват от неваксинираните ако наистина ваксините им работят. В крайна сметка какво ще им сторят неваксинираните като не могат да ги разболеят?

28

Добреее

преди 3 години

Е, беше необходимо накой да го направи пръв. Така ще е по лесно останалите да видят ползи и вреди и евентуални грешки да бъдат избегнати. Но първия печели или губи все печели опит

27

Не бързам.

преди 3 години

До една година, всичко ще се разбере. Или ваксинираните ще ни спасят от коронавирус, и няма да е нужно да се ваксинирам, или ще стане ясно, че ваксините не вършат работа, и няма да е нужно да се ваксинирам.

26

О хо хо

преди 3 години

ВСЯКО ЗЛО - ЗА ДОБРО!!!! ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ТАКА!!!

25

business

преди 3 години

Страхотен бизнес! Сега фармацевтичните концерни ще трупат богатство години наред. С грипните ваксини явно не мина номера, но с ковид им се получава.

24

Ум

преди 3 години

Ум може и да управлява света - особено финансовия,но Ум може и патки да пасе - като у нас. Кой ще ходи на ексурзии по Европа,който е ваксиниран,Който не е , да си пасе патките

23

Анонимен

преди 3 години

Ще поживеем, ще видим.

22

Бау

преди 3 години

така се прави. Тук глупацитe ще се опъват до последно.

21

Анонимен

преди 3 години

Какво злобно и завистливо бе, да им се радвам и да им пляскам ли, че принуждават хората да се подлагат на медицински експеримент, и ограниичават правата на тези, които не искат? Ненормалници