35

MKII

преди 3 години

До И защоМного скоро ще получиш отговори на всички (глyпaви) въпроси, които задаваш. И изведнъж ще ти се секне ентусиазма да се правиш на интересен.

34

Анонимен

преди 3 години

Думата "случва се" е неграмотно да се използва в този контекст. Освен това щом така ще се "случва", на нас ни е все тая за Израел. Мрем им за камънаците и пресъхналата вада! Да си кесят с палестинците и да се стрелят по пътищата. Много важно!

33

И защо

преди 3 години

...толкова мразите антиваксърите??? НАЛИ ВИЕ, ВАКСИНИРАНИТЕ, НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕТЕ СЛЕД КАТО СТЕ ВАКСИНИРАНИ? КАКВО ВИ ЗАСЯГА ЛИЧНОТО МНЕНИЕ НА АНТИВАКСЪРИТЕ, КОИТО ПОЕМАТ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЕБЕ СИ? КОЙТО ЖЕЛАЕ - ДА СИ СЕ ВАКСИНИРА! КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ?!

32

трън

преди 3 години

Не знам защо имате отношение към Израел, но това е една много хубава държава за туризъм. Не говоря да ставате хаджия(аз също не си падам то такива неща), а за кухня, плажове, ски също могат да се карат. Петра( в Йордания) е също много близо, и може да се посети.

31

Анонимен

преди 3 години

Ох, отдъхнах си, понеже не съм "антиваксър", аз съм "анти-експериментална-неработеща-геннатерапия-псевдоваксина".

30

MKII

преди 3 години

На антиваксърите много ще им се стъжни още в средата на тази година. Голяма изненада им се готви.

29

хахахаха

преди 3 години

Антиваксърите ще бъдат подложени на геноцид!

28

МКII

преди 3 години

До ВанкатаАбе Ванка, ти си гений бе, чиляк. Да се чуди човек защо хората от векове се бъхтят да развиват науката, да правят изследвания и да анализират купища данни, след като накрая Ванката или бай ти Гaнчe преценявате нещата на око и решавате кое става и кое не.

27

До Ванката

преди 3 години

Цялата схема с ваксините се базира на допускането, че уж като те ваксинират после не можеш да се разболееш тежко. Затова едва ли не тия вече не са рискови, а неваксинираните понеже може да се разболеят тежко трябва да бъдат изолирани. Ами съжалявам, но идеята, че внезапно на държавите почна да им пука кой боледува тежко ми се струва наивна. Допълнително ако са ваксинирали вече 70%, колко голям натиск върху здравната им система може да дойде от останалите 30%? Нещо се крие.

26

Анонимен

преди 3 години

АБе засега двадесетината процента проваксъри - половината от тях уплашени баби, другата половина хора с ограничен умствен капацитет - не сте толкова голяма заплаха за свободата и правата, колкото си фантазирате.

25

Анонимен

преди 3 години

То па там един туризъм... само тичат там да ги гледат

24

Чиновник

преди 3 години

Простолюдието тепърва ще разберете, какви ограничения ще има за неваксинираните и какво означава "новото нормално". Затова не бързайте да врещите, как нямало да се ваксинирате.

23

Анонимен

преди 3 години

"Ваксинираните, без значение туристи или местни, продължават да са заразни - кого пазят израелците тогава!?"Възррастите си деди - арабите.

22

Ванката

преди 3 години

А и ваксинираните НЕ са на 100% предпазени. Ефикасността е около 60% и трае 3-4м., после няма защита и пак ваксини...

21

Анонимен

преди 3 години

Причини наистина няма, понеже генната терапия не извършва функциите на ваксина, и тази настойчивост зад поставянето й без нужда е доста тревожна. Но ти не се тревожи, нали ти плащат, за да не се тревожиш и да пишеш хубави неща за вълшебното бъдеще след "ваксинирането" с неваксините.

20

Ванката

преди 3 години

Ваксинираните, без значение туристи или местни, продължават да са заразни - кого пазят израелците тогава!?

19

Бау

преди 3 години

До До Бауявно го правят нарочно ... причини няма. Просто ви мразят! :D

18

Анонимен

преди 3 години

До БауНе си ти когато си гладен! Хапни кренвирш!

17

До Бау

преди 3 години

Имаш някакъв дефицит ли? Ако се приложи твоята философия всички хора, които живеят нездравословно трябва да им бъде забранено да пътуват и да излизат от вкъщи, защото може да се наложи да получат медицинска помощ по-често от останалите. На всички над 65 години по твоята логика трябва категорично да им забранят да пътуват, защото могат да получат инфаркт или удар всеки момент и да имат нужда от помощ.

16

Бау

преди 3 години

До До БауЕдното е заразно другото не .... дуфус :D Да не говорим за тези, които не могат да се ваксинират по здравословни причини. Тях пазят...