43

Анонимен

преди 3 години

Точно предизборно да ги прави тия номера, не говори хубаво за нея.

42

зер

преди 3 години

дб имат около 15 човека в управленски позиции (районни кметове и общински съветници, а и 1 евродепутат). Един човек от тях със съмнителни морални качества е значителен процент :) Не ми е ясно как ще могат вътрешнопартийно да правят скрининг за такива хора в бъдеще.П.С. Районният кмет на Триадица също е някакси по-нисък от тревата, бидейки един от бездействащите по въпроса с незаконните будки на бул. Гешов.

41

Анонимен

преди 3 години

освен това не е взела 1/3 от парите за възрастни, както нагло внушава "журналистката". По даден проект има предвидена сума за възнаграждение на работещите по него. Работа е свършена и то двойно повече от предвиденотоДруг е въпросът, че не е трябвало да назначава себе си, там вече да преценяват дали има административно нарушение и да си носи последствиятаГерберските т.ролове са иначе верни на себе си - нагли и жалки едновременно

40

Анонимен

преди 3 години

Ама с едно извинение ли ще мине кметицата? Живея в подопечния й район и освен да снима във ФБ боядисана пейка пред някой блок, друга следа от дейност няма. Има десетки замеазени строежи в района, които ДНСК трябва да събори например, защо не се разчистват? Само свърталища за *** отглеждаме

39

Анонимен

преди 3 години

Не съм привърженик на дб, ама тая нация очаква упраениците да са и най умните ама да не взимат заплати

38

Анонимен

преди 3 години

Има много такива,но като няма работеща съдебна система ще е така,те си гласуват законите и законно си крадът това е.....

37

Хари Матов

преди 3 години

Разкрита е мистерията с кюлчетата. Тази е Мата Хари - взимала е пари от бедните и болните и ги е носила в Банкя под формата на злато и евраци.Ах тиииии...

36

Анонимен

преди 3 години

ДБ вече плати 7000 лева като дарение в знак на извинение за това, което е направила кметицата (защото тя отказала да върне парите).И вече са я изритали от партията.

35

Ицето

преди 3 години

Да БГ излязоха и поискаха оставката на кмета. Нормално и правилно решение. На фона на само една къща за гости на ГЕРБ-авите това е като троха за пиленца паднала от масата на лакомниците. Не в това е въпроса обаче. Щом е нередно трябва да си понесе последиците без значение коя партия е.П.С. Какво става с Петьо Еврото?

34

Анонимен

преди 3 години

Ами за 2400 не бих се съгласил кмет да ставам, ако няма далавера

33

Анонимен

преди 3 години

тази партия не става най вече лидера Христо ИвановДемократична Партия е измислена партия на която целта е отмъщение

32

Анонимен

преди 3 години

Ей това ни очаква, но в гигантски размери ако ДАЙ БЪЛГАРИЯ влезе в парламента.

31

Анонимен

преди 3 години

Абе няма ли да има и мнение от Фигуранта- да каже че ГЕРБ са виновни за дето са излъчили хилав кандидат за кмет на тоя район:)))))))))))))))) и ДАЙ БЪЛГАРИЯ ги е била

30

Анонимен

преди 3 години

Партията на бившия МИНИСТЪР на Бойко- ДАЙ БЪЛГАРИЯ, да излезе и каже защо тая е крала като за последно. Какво парите на олигарха ли свършихте?

29

Koko

преди 3 години

Тая като се загледате в снимката е ревала. Ама крадло, като нямаш дупе да крадваш защо се буташ при професионалистите ? Няма как да бръкнеш в кацата без да се оцапаш. Крадла, крадла, крадла!

28

Анонимен

преди 3 години

Новия морал... Тя тази за някакво дребно проектче за 2 години кметица чопнала няколко хилки, те държавата искат да управляват, ама нямало да крадат, хахаха! Всички сте едни и същи! Всички!

27

Дай България

преди 3 години

Долна крадла ! Да крадеш от болните е смъртен грях

26

Анонимен

преди 3 години

Във всички райони е така. Крадат какво докачат. Да крадеш от инвалидите и болните-какво падение.....

25

Българин

преди 3 години

Още се сещам на един от лайфовете на Христо как няккъв случаен човек му обясняваше и вие сте същите и вие ще крадете, Христо с каква сигурност веднага му отговори: - Не нямаЕ Христо нещо да кажеш. Не снемай доверието ами я изкючи от партията и съди, вие поне сте с една камара адвокатчета хомо-бандюги. Ама надали вие като президента още на ниво кокошка не можахте да се сдържите, а не ми се мисли за големите проекти какво ще е. Жалко че подляхте вода на кандидата на Спаси София да не стане кмет.

24

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата защо мълчи?Крадат с писалките като се възползват от позицията кмет.В коя държава го има това и тая все още да е кмет?Няма Бойко да ви казва какво да правите ,арестувайте я тая!