63

varg

преди 3 години

Защото е комунист.Комунизмът победи фашизмът преди 71 години ще го стори и сега.

62

Анонимен

преди 3 години

Тоя пикльо има късмет,че не живее в Англия.Досега да го бяха унищожили.

61

Анонимен

преди 3 години

Всички държави в Зпадна Европа, в които има кралски династии са с най-висок жизнен стандарт. А рапъра сам се е декларирал като сталинист. Все едно няой де се хвали, че е хитлерист. Сталинизмът точно като хитлеризмът отдава са отречени като най-античовешките идеологии.Просто горките испанци си нямат и на представа какво значи де живееш по времето на Сталин, колко милиона изби този човек и колко милиона умряха от глад.Не го обвинявам, просто това е непознаване на истарията.

60

Анонимен

преди 3 години

До 67.дедо ти Борисов момче.На времето през 1989 г.Си беше Мутра и борче.Па после си направи фирмата " Ипон" когато Мутрите си Легализираха и завзеха Мутренският бизнес в застраховането и "охранителният бизнес"!Ти не "помниш" щото не си бил роден още! Но аз помня "кортежите на мутрите" тогава.С няколко джипки и лимузини и все Немски! Дедо ти Борисов днес с"джипката" с по една лимузина пред него и зад него е китка!-:) Тогава беше страшно!-:(((Пара на др Борисов е китка днес за разлика от тогава!

59

Баба мара

преди 3 години

защото кралските династии са безделници на издръжка на бюджета хората саправи испания много си изпати от 1936 г защо властта така се настърви срещурапъра миналата година видяхме как премятаха протестиращите в барцелона следреферендума за отделяне от испания каква е тази кралска демокрация

58

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Бойко е бил каратист, а не самбист , съвсем различни бойни изкуства

57

anonimous82

преди 3 години

До БарселонаКолко да са богат район?нали ги гледам какви са голчовци!

56

Анонимен

преди 3 години

Вероятно не им е ясно точно какво искат, но е много ясно какво не искат - не искат фашизъм и монархия. А там до 1975 година си е Франко и подушват тотилитаризма със сигурност.

55

До 60

преди 3 години

До шестдесетАбе интересни сте ми как бръщолевите клевети и обиди анонимно ,що не ги плещиш тези по Фейсбук или нещо друго!!?Защото в такъв случай Бойко може да те съди(хипотетично) и тогава трябва да доказваш глупостите си в съда нали?!!!

54

Ок

преди 3 години

Когато народа излезе срещу власта се вижда че думите демокрация и свобода са празни приказки в всички държави.

53

иво

преди 3 години

Не е лошо протестиращите в Барселона да отидат и да щурмуват къщата но Боко Тиквата.Банкянската мутра е престъпник от международен калибър.Скоро но Боко света ще му се види тесен.Тесен ще е и за много от сатанинските му събратя.

52

Аз да ви обадя..

преди 3 години

В основата на всичко стои Путин ,каквито процеси да се случват по света той има пръст..

51

Патриот

преди 3 години

Ама тиквата и Захариева имат ли позиция ????

50

Факт

преди 3 години

Рапара е само искрата, по целият свят има огромно напрежение в обществото и само една "искра" може да подпали големият огън/бунт/

49

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ако още...един,или двама рапъра...скочат в Испания,отиде коня в...рякъта,ще стане такава...революция,че чак Бай Тръмп,ще завиди,че тяхната бе съвсем...мижава.

48

Щерю

преди 3 години

За всичко друго Правителствата се "грижат", с хиляди закони и нормативни разпоредби - само не и хората да имат високи доходи...

47

До 50

преди 3 години

Другия път преди да си отвориш устата ми се обади първо да питаш може ли... мишок!!

46

Тишина

преди 3 години

Нищо не ври и кипи, ЕС нищо не коментира и не осъжда, няма санкции и закани, двойният стандарт съсипва ЕС.

45

Анонимен

преди 3 години

Путин е виновен..Шегувам се, ей!

44

Така е....

преди 3 години

Защото искат комунизъм, а не социализъм и монархизъм.