23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14 Днес позитивните проби са над 14 процента , като се бяха поуспокоили нещата , бяха 5-6 процента В началото на февруари имаше около 2900 в болници ,сега са 3900 334 в интензивно срещу 264 тогава Над 20500 активни случая тогава срещу над 27 600 сега Както се вижда , влошава се ситуацията

22

1

преди 3 години

И ся какво? Ако форумните "експерти" антиваксъри са прави, Израел ще изчезне, защото всички са "стерилизирани" и "чипирани".Принципно могат ли същите да кажат кога да очакваме това да се види?

21

Анонимен

преди 3 години

Не е възможно да са ваксинирани по правилата, няма как да за няколко дни да се извършат няколко милиона медицински прегледа, тамошния лекар да установи дали си годен за ваксинация след редица тестове и чак тогава да се пристъпи към ваксинацията. Натоварили са ги на едни конски вагони и са ги закарали да се ваксинират.

20

Анонимен

преди 3 години

Започнаха от рано и не чакаха ... не са кат нас.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Значи за един човек, цял Израел се е ваксинирал с някаква си ваксина ... ок. Вие сте ненормални. Цяла България ...

18

Бау

преди 3 години

До Един порзнам, че много ти се иска да е с руската, но имам лоши новини :D Ползваха Pfizer :D

17

Един пор

преди 3 години

Напишете и с каква ваксина са ваксинирани тези 70% от населението граждани...За пълнота да стАтията и ориентир на читателите.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5 Защо си измисляш?"В петък Израел обяви, че е издействал с помощта на Москва връщането у дома на една млада израелка, влязла по-рано този месец незаконно в Сирия. В замяна Израел освободи двама сирийски овчари, влезли на територията на Израел, припомни АП."Къде си видял да пише за " отвлечена от сирийците израелка" ?

15

Анонимен

преди 3 години

Израел са тарикати, ние докато се намъдруваме дали да се ваксинираме или не, откъде да вземем ваксини и как да се организираме те се ваксинираха. Схемата там беше много проста, всеки получаваше смс кога и къде да отиде за да се ваксинира. Днес слушам нашия премиер каква перфектна организация били създали за ваксинирането и ме напушва смях.

14

Анонимен

преди 3 години

Това, че имат 4000/5000 случая на ден нищо не означава. Колкото повече тестове се правят, толкова повече ще откриват :). Има значение броят на хоспитализираните и смъртността. Всичко друго са глупости за привличане на медиино внимание.

13

Анонимен

преди 3 години

bravo, aide plasiraha im impotentnata vaksina...kato na velikia angliiski ostrov...;-)))

12

Анонимен

преди 3 години

Айде поредния ваксър-плоскоглавец си приема фантазиите за реалност?? Кога сме имали по7-8 хиляди на ден? Най-много до 4500 стигнахме, и то за два-три дни! Как функционирате с тези дефектни мозъци?

11

Анонимен

преди 3 години

Точно пък юдеите да ни ги давате за пример, идва множко. От тях не искам и една игла, камо ли да им следвам политиките.

10

Анонимен

преди 3 години

До Милен"Т.е. с население по-малко от БГ и ваксинирано на 70% имат 4500 случая на ден?"Милене, много бързо забрави когато в България имаше по 7-8 хиляди заразени на ден. Ще ти се опресни паметта след 2-3 седмици когато у нас отново ще има по толкова заразени.

9

Анонимен

преди 3 години

След половин година пак.

8

Анонимен

преди 3 години

До МиленИзраел са 9 милиона, не са колкото нас. Освен това имат висока раждаемост, много деца и млади хора.

7

Явно

преди 3 години

Новозаразените им са към 4- 5000. Но смъртността им и преди беше 0, 8% по официални данни в сайта.

6

Бау

преди 3 години

До Милендоста е просто ... Хората не се пазят , защото всички се ваксинират. То не става веднага.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Не знаеш колко много си заблуден. Сирия изнуди Израел да и купи руски ваксини за да върне една отвлечена израелка от сирийците. Израел изпълни условията им и си получи пленничката. Но като се замислиш едва ли това е било измислено от сирийците, много по-вероятно е тази схема за шум около руската ваксина да е замислена на Лубянка. Там бъка от такива гении на човечеството.

4

Милен

преди 3 години

Т.е. с население по-малко от БГ и ваксинирано на 70% имат 4500 случая на ден?