40

Анонимен

преди 3 години

A Бoйкo НE CE ВAКCИНИРAБaлтoв кaзa, чe прeбoлeдувaлитe трябвa дa ce вaкcинирaт.Прeзидeнтът cъc зaрaзeнaтa Дeca НE CE вacинирaизвoдитe ocтaвям нa вac

39

За питащия

преди 3 години

Относно план Б на имунолозите и управляващите. Та той е: жапанките в сака и билет за влака с куфарчето с кеш. Пък нека хората са леш.

38

Две мишки

преди 3 години

Си говорили и едната питала другата:- Ти ходили да те ваксинират?Другата отговорила:- Да не съм луда! Още тестват ваксините върху хората. Като мине постваксиналното проследяване може и да помисля.

37

Фактите:

преди 3 години

Европейската лекарствена агенция (ЕМА) е дала само временно разрешение за употреба на тези ваксини, защото не са преминали всички тестове за безопасност. Факт.Просто информацията за тях е недостатъчна, защото не са изпитани в разумно дълъг срок. Може и да са читави, но може и да не са. Никой не знае. Който каже обратното - лъже.Защо тогава ни вините, че не щем да се ваксинираме с тях? Ами не щем да поемем този неразумен риск.Не е въпрос на отговорност към обществото, а на разумен избор.

36

Анонимен

преди 3 години

Ако не дай Боже ваксините не са безопасни и нещо се случи с нас какъв ви е план Б ? Такива умни имунолози като вас и професори не може да нямат план Б ? Къде е да го видим "

35

Анонимен

преди 3 години

Напоследък, покрай тази истерия, ми стана ясно, че човека не е мръднал много от средновековното си мислене, а в някои области дори сме по-зле от тях!

34

Анонимен

преди 3 години

Методите на тестването на ваксините са остарели и недостатъчно финансирани, няма адекватна система за докладване на проблемни случаи. Едно информирано съгласие не лекува. Поняла ? Свършеното от щаба се крeпr на юридическата стойност на една гола хартийка.

33

Анонимен

преди 3 години

Ковида и ваксините са оръжията, с които унищожават имунитета на хората срещу насилието на тотилитаризма.

32

Анонимен

преди 3 години

Няма ли най-накрая да си изясните какво искате.Ако не се появяват по телевизиите и няма информация как се развивва епидемията, пискате защо няма информация и защо се укрива случващото се.Ако се появяват по телевизията и всеки ден има някаква информация докъде сме с епидемията, пищите че ви лъжат, че всяват паника и т.н.За мен нещата са така - опасен вирус има, но правителството е некадърно да се справи с епидемията, а сега има огромен хаос с ваксинациите.

31

УФФ

преди 3 години

След три месеца денонощна, истерична, неспираща пропаганда, при която изпод всяко бюро изпълзяха де що има пулмолози, имунолози, хирурзи, ортопеди, маникюристи, педиатри, рентгенолози и херомостафа, за мен е напълно ясно, че е въпрос на живот и смърт никога, в никакъв случай да не се "ваксинирам". Никога не съм бил толкова категорично убеден, че нещо не е наред!

30

Анонимен

преди 3 години

Специалистът Балтов каза, ч1е и преболедувалите трябва да си бият ваксината,ама като гледам Бойко не се е наредил на опашката.не е будала Андрешко

29

До 33

преди 3 години

И Земята е плоска, нали така.

28

До славянин

преди 3 години

Благодарение на болниците и лекарите в тях, сега съм жив и то не на една болница и не на един лекар.

27

До Анонимен 29

преди 3 години

Има специалисти и специалисти. Ти си вервай на тез дето ги суркат по медиите, те са кукли на конци.

26

Анонимен

преди 3 години

давам му моята ваксина на Бойкоама той като гледам не иска да си я набие

25

Анонимен

преди 3 години

В България ваксините се очакваха като манна небесна, но сега като ги има, макар и недостатъчно, онези 80% се съмняват, че ваксините помагат и си въобразяват, че те са само с цел печалба. Истината е, че покрай бедствия винаги някои печелят, но бедствята си ги има. В случая вирус има и някои печели много от това, че вируса го има.

24

Анонимен

преди 3 години

Точно така, не вярвайте на специалистите, а вярвайте на тези, на които веруюто е ракийката, сланинката и чалгата и вярват, че Земята е плоска.

23

Лаборант

преди 3 години

Како май му ноложке, още не е установено за ваксата, дали само смекчава ковид симптомите тоест ваксинирания да се заразява и да предава вируса или с ваксата да бъде прекъсната инфекциозната верига! Тоест дали ваксата има клиничен имунитет или стерилен имунитет. Няма кога да са го установили това, защото това се извършва в третата клинична фаза и е нужно време за наблюдение. Глобалистки лъж ливи ра таи

22

Анонимен

преди 3 години

Как сме оцелели и стигнали до 21 век? Само с ваксини ли? Явно ни имат за толкова безмозъчни същества, страхуващи се за жалкия си живот и подчиняващи се за всичко

21

Анонимен

преди 3 години

Вкарайте и други ваксини, не само Астра Зенека.