59

4epa

преди 3 години

НА ПЪРВО МЯСТО ТКЗС -ТО !!!!! НА ВТОРО МЯСТО НАЦИОИЛИЗАЦИЯТЯ- АМА НЯМА КОНЕ И ВОЛОВЕ !!!!!!!!!!!! НА ТРЕТО МЯСТО НЯМА ФАБРИКИ КАТО МАЛ4ИКА И РЕПУБЛИКА СВОГЕ - КРАДНЕНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!! *** КАКВО СА СЪЗДАЛИ САМО СА КРАДНАЛИ !!!!!!!!

58

Байфидан

преди 3 години

До 51.Тази глу.пост как при социализЪма било по-добре не ви ли омръзна бе, червени кухи кратуни? Ами като беше добре защо никъде (освен в Северна Корея и Венецуела) не остана социализъм, а всички други като дявол от тамян бягат и не искат и да чуят за такъв строй. Айде стига баламски писанки от миризливи каскети.

57

БСП са гад.ини

преди 3 години

Обещаваме ви "светло бъдеще". Но ние го помним какво представлява.

56

Анонимен

преди 3 години

На снимката кака Корни води червените редици с песен на уста - на червеното знаме родина.....:))))

55

Анонимен

преди 3 години

помните ли я Нинова, как крачеше наперено в деня на будителите. Най-отпред да я видят всички. Сега ми говори за култура. Гнусотия велика!

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54А в Северна Корея какъв ще става живота?

53

Анонимен

преди 3 години

До ТодарБанани имаше само в представителния магазин на Шератон.Килограмът беше една дневна надница.

52

Анонимен

преди 3 години

До Въпрос към ***?Тя е от единствената партия в БГ, що задаваш глупави въпроси ? :))

51

Тодар

преди 3 години

Вкусне ле са бананете, вкусне ле са? Лапатe ли ги, лапатe ли?

50

Анонимен

преди 3 години

Нали се сещате, че който и да изберете, все по-лош и по-мрачен ще става живота в България, а на Запад също е зле и при това не пускат вече да се пътува. А вие си гласувайте, гласувайте за някой.

49

Анонимен

преди 3 години

Еййй ! Как само въртят и сучат за неща които са могли да направят като бяха на власт ама сега се сещат предизборно и после си остава същото ! БеСеПето като мислите за образованието защо не забранихте на СороскитеНПОта да пишат антибългарски учебници на децата ? Защо не направихте закон както в САЩ за защита на частната собственост? Нищо нестава от вас , същите сте като герберите , депесарите и деснитеСороскиОтрепки

48

Анонимен

преди 3 години

Не знам за комунистическите програми, но тогава се живееше по-добре от днес и България имаше икономика, населението беше 9 милиона а стандарта на живот средноевропейски. А капиталистическата програма се провали, България е бедна страна от третия свят и ще става все по-зле, като при това БСП не са нито комунисти, ното социалисти, ами са си баш олигарски капиталисти и ви водят за носа.

47

Анонимен

преди 3 години

Искаме,искаме... БСП са като оня поп,който се давел.Човекът, който се мъчел да го спаси,викал "Дай ръка,попе", но поп не е научен да дава.Чак,когато спасителя се сетил да каже "На ти ръка", чак тогава светиня му се хванал! Та и комунистите - не дават,но искат!

46

gf

преди 3 години

Да ходи да си носи исканията при Тато.Или при ПЕС и Станишев.Демагози дето не са способни да постигнат нищо през живота си нямат право да дават акъл на някой, който поне прави нещо.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46На мен също ми е интересно това....кака Корни никога не е плюла Баце а уж се явява опозиция :)) Иначе културните ценности ще се завърнат със средностатистическия европейски жител, което определено не сме, но да си продължава да крещи в ефира, белким се върже някой в територията :))

44

Въпрос към Курнелия?

преди 3 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

43

Анонимен

преди 3 години

ЯНЕ ЯНЕВ, СИДЕРОВ КОЛКО БЯХА НАПЕРЕНИ ДОКАТО НЕ И ПОКАЗАХА КОМПРОМАТ И СИ ПОДВИХА ОПАШКИТЕ...КОРНЕЛИЯ Е СЪЩАТА , ПРЕДИ ИЗБОРИ ГОРОРИ ЗА УЧЕБНИЦИ,ТВОРЧЕСКИ ФОНДОВЕ И ЕДНА ДУМА ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО , ЗА ГОЛЯМАТА ДАЛАВЕРА ЗА УГОВОРКА НА ВАКСИНА ОТ РОДНИНА НА ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ ПРИ ТОВА С НАЙ-ОСПОРВАНИ КАЧЕСТВА......КАК НЯКОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА БСП СЛЕД КАТО СЪДРУЖНИЦИТЕ ЩЕ СЕ ИЗБИРАТ СЛЕД ИЗБОРИ, КАКВО ОЗНАЧАВА ,МОЖЕ И ГЕРБ

42

Анонимен

преди 3 години

Корнелия е име за вампир. Храни се като пиявица от другите

41

Анонимен

преди 3 години

Който не може да създаде нещо ГЛЕДАЕМО и занимателно да върви ДА ПАСЕ ЖИВОТНИ,имаме нужда и от възкръсване на славното някога българско животновъдство благодарение на което българите никога не са гладували!Колко филма може да изброи един средностатичически българин от последните 30 години,а не са малко особено последните 10,доста сериали и филми и дори ги дават по каналите на ЕЙЧБИО!!За качествата им обаче да не говорим,представяни сме като диви селянд..ури!Пари за резилене на България?? НЕ!!

40

Анонимен

преди 3 години

КОРНЕЛИЯ Е ЛАТИНСКО ИМЕ И ОЗНАЧАВА ДРЯН.КОЙТО СЕ ЗАЯЖДА С НЕЯ ЩЕ ПОЛУЧИ ДРЯНОВИЦА.