49

Антифашист

преди 3 години

Който чете знае, че дори оригиналния фашизъм е бил сътворен по образ и подобие на ционизма. Приказките за избраната нация и т.н. Та същите които пробутаха Хитлер на гермаците едно време, сега ви пробутват ваксините. Точно 30 години от унищожението на СССР, единствената държава която им беше пречка.

48

Асан

преди 3 години

Сичкуту е кунспираця!И сакат дъ ви будът та да не краднете!Нема къ!Ниъ *** кфо да живейме!Не сме политици дъ краднеме и дъ ни не фаштът...И пулицаите требе дъ едът тъ ни пуштът!Те тфа а димукрациъ!Дъ съ въсцинирвът бъгърете дъ работът тъ дъ ни ранът!

47

Анонимен

преди 3 години

Идва НОВИЯ РЕД: който не се подчинява на безумието и по една или друга причина остане неваксиниран, е ЛИШЕН ОТ ПРАВОТО да посещава заведения, концерти, спортни зали, състезания, молове, да пътува, да работи и пр, и пр... Точно от същите права са били лишени евреите от Хитлер. Това днес си е обикновен ФАШИЗЪМ. Но наложен от върхушката евреи на техните си хора. Какъв фарс!!!

46

до 49

преди 3 години

Синцитин е протеин умнико, отговарящ за деленето на клетките и участва за формирането на плацентата при жените. Нарушаването при него води до безплодие. Именно това прави ваксината, защото фрагмента на КУРоната който изполват за направата й също съдържа Синцитин. Тялото ще си създаде антитела срещу собствения протеин подлъгано от ваксината. Нещо да кажеш? Има много по- умни от тебе които са го обяснили.

45

Майстора

преди 3 години

95% означава, че от произволен, неконтролиран резултат при 0.5% от тестваните, са интерполирали "ефективност"... В избран от тях момент за тази оценка... Чрез PCR тест, който не е тест, и може да даде всякакъв резултат според настройките... Горе-долу най-нагласеното, измислено, манипулирано и изсмукано от пръстите нещо, което съм виждал... Но проваксърите не употребяват логиика, факти и тн излишни неща.. 95% ЕФЕКТИВНО УРА.

44

до 40

преди 3 години

Поне са беше проверил какво е синцитин

43

Анонимен

преди 3 години

До 3-то Весело! Колко си оригинален. Браоооо

42

Конспиратор

преди 3 години

Сега има опашки за ваксиниране от слепци, вярващи на престъпниците които 30 години ги унищожаваха бавно. 1000 пъти през годините ГРУП и другите ви доказаха, че не им дреме за вас, но вие им вярвайте на пропагандата. Тия опашки до 3 седмици свършват. 10-15% слепци ще си вземат дозата отрова и останалите ще им предложат 5 фаза- значки, паспорти и т.н. Ако искате живота си обратно без метежи едва ли.

41

Анонимен

преди 3 години

Онзи с мустачките кво ли не пробва, а то било тооолкова лесно.

40

Мус Тава

преди 3 години

Айде и после хамериканката Мустафа да обяснява да не вярваме в конспирации. Ам те са реалност.

39

3-то Весело!

преди 3 години

Здравейте шашавляци!Та к'во за вирусете?Ония, шашовите у Израеля съ ги въсцинирале? Хак да им е!Назе нема къ дъ ни въсцинирът!Оти сме умни и гръмотни.Сал де не знам оти ониъ одът дъ съ редът на Пируговиа дъ ги бодът!ЯЗЕ! Никогиш!Ниа с Вазе сме най-умните и назе вирусе ни не ловът!

38

до Бау

преди 3 години

Напротив умнико, когато си болен имаш временно нарушение в производството на Синцитин докато се излекуваш. При ваксината на генома ти разпореждат, че Синцитин е враг на тялото и то си изгражда антитела. Ако евентуално вземеш та се оправиш от ваксината, идва следващата ваксина догодина и пак така до безкрай. Стига лъгали хората. Ако на някой му предложат цианид, дали ще го изпие, та да отиде на фитнес един път преди да опъне петилата?

37

Анонимен

преди 3 години

Он вируса може да загубите обоняние за няколко дни и да придобиете имунитет, от ваксината ще усетите подуване, висока температура, мускулни болки и безсъние за няколко дни и да не придобиете имунитет.

36

Мдааа

преди 3 години

Там, където Хитлер се провали, тези ще успеят!

35

До Бау

преди 3 години

Кога свършва смяната

34

Бау

преди 3 години

До Майсторатова 95% ефективност какво мислиш означава? Медитирай над проблема ...

33

Анонимен

преди 3 години

Тия едно време от много акъл убиха Господ после кармата ги прати при Чичкото да видим сега де ще ги отвее вятъра.

32

Майстора

преди 3 години

Пак те питам бе бау, как ще се оттървем с ваксина, когато ваксината не предпазва от разпространение, а само облекчава симптомите? И то вече ПРИЗНАТО го прави само за шест месеца? Колко пъти вече те питам все същото, все нямираш начин да заобиколиш въпроса... Интересно?

31

Анонимен

преди 3 години

Грипо подобна смъртоносна болест от която ако си болен МОЖЕ ДА ИМАШ, може и да НЯМАШ СИМПТОМИ. Чустваш се добре, но теста казва, че си заразен. Седиш си вкъщи две седмици и нищо ти няма..

30

Бау

преди 3 години

До до Баупо тъпата ти логика всеки изкарал корона е ... импотентен вече. Изобщо мислите ли ги нещата ...