83

Анонимен

преди 3 години

то половин България няма да гласува те се закъхарили за католиците,аджеба ако беше друга дата всички щяха да се юрнат,а стига глупости....

82

Поручик Ржевски

преди 3 години

Аууу какъв жесток проблем... Да се правиш по-католик от папата. 10 Герберски католика няма да гласуват, ужас.Важното е, че на католическия великден ще е пълно с българи дошли от западна европа и ще гласуват и познай дали харесват тикви, ***-та и каскети.

81

Инспектор

преди 3 години

До Анонимен 59 Кои душицо ти каза на теб че тези 100 човека са в БГ.Могат да се разписват втози сайт и от други континенти.

80

Анонимен

преди 3 години

Една работа трябваше да свърши най-високоплатения чиновник в страната и той се провали

79

Фи

преди 3 години

До До ФиСладуранче,отдавна е напусната територията от моята личност да те успокоя първо.Второ нима си толкоз елементарен и не знаеш че онлаин пространството е публично ,а не твоя собственост и от 10 000 километра мога да дращя точно в този сайт.Трето ти вправото си на какъв или каква казваш кои да напуска нЕкаква си територия?Анадънмо?

78

Анонимен

преди 3 години

Двамцата, РР и ББ, се състезават кой ще се изложи повече. Приличат на две магарета на къра които се въргалят в прахта и издават характерни звуци

77

Анонимен

преди 3 години

Гумен Гадев.....защо мълчиш???

76

Анонимен

преди 3 години

Следващия път, моля ви не избирайте президент, който е бивш член на БКП

75

Анонимен

преди 3 години

Имам доста познати-католици.Много читави хора.Винаги съм се отнасял с голямо уважение към тях.

74

селЯнин

преди 3 години

Радев не е вярващ.Много го интересува,кой е католик,кой православен.....

73

Анонимен

преди 3 години

До 75А от теб какво може да научим. Как по точно преценихте възпитанието ми ?От къде знаете колко всъщност съм чел? Повечето гласуващи католици, гласуват в дясно след 90-та година. 45 години комунизма ни дискриминира както не са го правили и Турците, все пак.

72

Анонимен

преди 3 години

Затова пък на президентските избори ще му помогнат на някой да покаже това което може - да литне от поста си. Голям тик8еник. За какво ги премести от 28 март? зЗа да могат алахогъзците да вземат повече ли?

71

Анонимен

преди 3 години

Целта е да не дойдат наблюдатели от западните демокрации, за да може отровното трио и майчето да фалшифицират изборите

70

72,

преди 3 години

От човек като теб, Без елементарно възпитание, няма ни какво да се прочете, ни какво да се научи.Ти самото не си дочело, но викаш - никой не "плюе" по католиците. Просто никой не е длъжен да се съобразява с всеки празник. Ми то всеки ден е нечий такъв. Стига глупости. Няколкото гробави тр ола се изпотихте да пишете едно и също и почти никой не ви чете.

69

Анонимен

преди 3 години

Срам ме е от РР

68

Анонимен

преди 3 години

Дали католическа Италия, примерно, се съобразява с православните празници, като обяви избори? Понеже то пък там има православни християни.Толкова сте жалки в опитите си да дескридитирате законни избори!

67

Анонимен

преди 3 години

Алоо преди да плюете Католиците. Вземете прочетете кой е Петър Бакшев, кой са Георги Пеячевич, Петър Парчевич, Филип Станиславов и т.н. Какво са направили за страната директорите на Католическия колеж Св. Августин в Пловдив(Кене и Геслер), след Първата световна война. Вземете проучете и Чипровското въстание.

66

Анонимен

преди 3 години

Няма ден от календара, който да не се води някакъв празник.Айде стига с тая дъвка. Отдавна се изчерпахте. Избчори ще има и толкоз. Който иска - ще гласува.

65

Анонимен

преди 3 години

Айде пак евтини пропаганди. Никой и нищо не е забранил на католиците или на който и да било друг, във връзка изборите. Който иска - ще си гласува.То всеки ден все е неудобен за хунтата и компания.Е, избори все ще се проведат. Така е по Конституция поне. Или те тия, гробавите, и нея толкоз са чели. Като им гледам интелектуалния капацитет - и да са чели - толкоз са разбрали!

64

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се смени датата на изборите. Станахме за смях