60

SS

преди 3 години

Ковит -19 е само експеримент според мен.И се оказа успешен.Следват нови щамове,и нови вируси.Накрая всичко ще рухне.Ще последва анархия и след нея нов световен ред. Откога апелирам ? Въоръжавайте се ! Не бъдете овце !

59

Анонимен

преди 3 години

Има ли друга епидемия досега, в която масово да е прилагана PCR диагностика в световен мащаб? Не, няма. Сменя се радикално инструментариумът и се получава друга картина на епидемията. Единственият начин да разберем дали и грипът не протича в безсимптомно, в огромен брой от случаите, е да приложим PCR тестове и за него. Всякакви други приказки, че Ковидът по принцип е безсимптомен, а грипът не е, са лекарски фриволни мурафети.

58

:))

преди 3 години

До Анонимен 58Сега вече знам какво е конспирация!Поздравления!

57

Анонимен

преди 3 години

Тази упорита конспиративност за предумишлено или непредумишлено лабораторно начало на вируса изглежда има за цел да отклони вниманието ни от много по-проста, но и в същото време скандална хипотеза. Ковидът е навлязъл от години в човешката популация, но изящно се е прикривал зад симптомите на грипа. Лекарите са работили по симптоми и са "диагностицирали" грип, докато най-после на един лекар от Ухан не му прави впечатление, че може да е нещо друго. И започва PCR диагностиката и... паниката.

56

Дълбоката истина

преди 3 години

Май скоро кукловодите илюминати в сянка ще дръпнат шалтера на машата си Бил и преминат към следваща стъпка от пъкления си план за унищожение и тотален контрол над човечеството с 10 пъти по-смъртоносен вирус. Филмите и конспирациите уживяват.. Търсете в гуглето "връзката между файзер и бил гейтс", "великата психоза coronavirus", "план 666", "ваксината спасение или оръжие", "глобалното ваксиниране", "епидемично безумие овчелюдие" ...

55

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНВъпроса е защо правителствата са съучастници и вместо да го разобличат затъват и привличат и хората а това е престъпление равно по значение за наше съжаление.

54

Лагерите

преди 3 години

в модерен вариант концлагер. Световните марионетки искат война искат да избиват.

53

Анонимен

преди 3 години

Фашизмът и комунизмът имат общо нещо - тоталната, всеобхватна власт Това ни се случва в момента - обгръщат ни отвсякъде и ни отнемат всякаква свобода в името на... нашето здраве, на нашия живот! Затварят ни в облак, където всичко е номерирано, филмирано и се знае всичко за всеки, отнемат ни думите, децата, семейството, скоро и възможността да мислим и споделяме различните си мисли. Забранено за неваксинирани, значки за неваксинираните - това е реалност!Едни луди с пари си играят на Богове!

52

Анонимен

преди 3 години

До DtrumppОфициално т.н. конспирация се потвърждава в живота едно към едно вирус, предварително готови тестове, веднага пандемия макар че няма епидемия, локдауни, маски, глоби, фалити, медиен комфорт, отстраняване на неудобните, готови ваксини, масова ваксинация, модификация, зелени коридори и жълти значки, превилеги за ваксинирани и прочие, това ли е конспирация, ми това са факти драги, а пред фактите и боговете мълчат.

51

Анонимен

преди 3 години

Е кой е тоя наш близък роднина??

50

Конспирация

преди 3 години

До 2-3 години цялото население на земята ще бъде ваксинирано и чипирано.Исключение ще са хората от така наречената Съпротива. Те ще се укриват в подземни лагери по цял свят, ще бъдат преследвани от Новия световен ред, като престъпници.Но те ща единствените истински хора на земята, неподложени на ДНК инжектиране. Земята вече не пренадлежи на човешката раса.

49

Анонимен

преди 3 години

Мога да ви кажа откъде точно е излязъл вируса но вие ще се сетите и сами, предполагам. Жокер.Много близък роднина. Ваш.

48

Анонимен

преди 3 години

До АнтидотДа но защо правителствата по света вместо да потърсят отговорност от създателя на смъртоносния вирус му станаха съучастници а на всичкото отгоре наричат това конспирация след като е очевадно, а ваксините готови, само чакаха да минат изборите.Един ги разбра и то погрешно.😂

47

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс е ходил в Ухан и е платил на лабораторията да го направи. Това е най-логичното обяснение !

46

Анонимен

преди 3 години

До да произлиза 34Ти сигурно лично си присъствал в някоя от руските военни лаборатории когато са създавали вируса иначе няма как да твърдиш с такава увереност подобно нещо. Всъщност, има. Просто си много т5 п и в стремежа си да изглеждаш интересен и оригинален и някой да те забележи щото си най обикновенна ми жит урка си написал тези глупости. Типично за хората на твоята възраст, 15-16 годишни.

45

Анонимен

преди 3 години

До Един БългаринЧел ли си Фашизма, което е едно и също с Комунизма но сега имат ново лице Неолиберализма..

44

Мда

преди 3 години

Този вирус действа прекалено добре-поразява всякакви органи и системи и уврежда здраво. Уж леко го карах вечв 3ти месец не мога да се съвзема. А иначе топ световни богаташи говорят за рестарт, за златния милиард и т.н. Просто искат деликатни да затрият една част от населението , за да не км пречи да си живеят райски. Другите може да ги засилят на Марс и всичко се нарежда. Никой няма да им пречи на охолния живот. Плана е начертан и задействан отдавна. Просто сега го засилиха.

43

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканМай си голям оптимист да не кажа че е наивно да се смята че случайно са го създали или изпуснали а един филантроп знае за това от години го разправя открито дори в Давос, а официални лица говорят за РЕСТАРТ, пък после тва било конспирация, макар че се случва едно към едно. Щеше да е смешно ако не беше тъжно и много злокобно, а правителствата съучастници...

42

Един Българин

преди 3 години

Комунистическите неолиберални из.роди на дълбоката държава контролирана от Сорос ,Ротшийлд и корпорациите са го създали в Комунистически Китай и от там всичко тръгна.Ротшийлд и Сорос по нищо не се различават от чудовището и съдист Сталин който е избил над 60 милиона човека по света и потопи в кръв цяла Европа

41

Селски бек

преди 3 години

Не , от кварталната баничарница излезе хахаха