181

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоРадев стана вече марионетка на Цветанов, затова не го искат хората и също , защото развяваше юмурук,като при цветните революции,което означва анархия,кръв.

180

до ПроСоТо

преди 3 години

А би трябвало да средите за какво апелира, за да сте морално обективни зад кого заставате и кого подкрепяте. В противен случай ще се окаже, че може да стоите зад нещо, което е нищо или да стоите зад някой, който лобира за интересите на чужда държава защото е агент на чужда държава. Тая глава я използвайте по предназначение. Мислете и тогава подкрепяйте! От това зависи бъдещето на децата Ви.

179

ГОЦЕ КАЗВА ИСТИНАТА.

преди 3 години

СЪС СТАРИТЕ МУЦУНИ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ БКП/БСП --ПОЗИТАНЦИ СА ОБРЕЧЕНИ!ПОГЛЕДНЕТЕ ИМ ЛИСТАТА!ВСЕ , ДЪРТИ НЕГОДНИЦИ ОТ Т.Н. "ПРЕХОД", НАЧЕЛО С Р.ГЕЧЕВ-"ФАЛИТАДЖИЯТА" НА БЪЛГАРИЯ, КОГАТО 1$--БЕШЕ 3000-лв.ТОВА Е "ВИЗИЯТА ЗА БЪЛГАРИЯ"---НОВИ БАНКОВИ ГРАБЕЖИ И ИЗТОЧВАНЕ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ!

178

ПроСоТо

преди 3 години

та:-В НС САМО да одобряват,или да отхвърлят предложенията.-..Депутатите-120,избирани ПЕРСОНАЛНО !..Всеки депутат може да членува в която си иска партия,но да бъде избиран от ХОРАТА,от чието име се явява на избори!-ИЗБОРНОСТ на съдийското "тяло",както и на "главния прокурор" и Висшите съдебни инстанции!!!-БЕЗ "КВОТИ",които са източник ЕДИНСТВЕНО НА НЕВЪЗДЪРЖАНО ВЛИЯНИЕ и корупция!..и други..Но никой не вижда нещата в тяхната същина,просто от цялото избират част,която им се вижда атрактив

177

Анонимен

преди 3 години

Това,че Цецо мина отляво не е добро знамение ,хората заради него не искат да гласуват за ГЕРБ, а сега той се премести в лявото и пак ще сервира от същото на народа, няма отърване от него!

176

до 195

преди 3 години

Не според нас. Според Васил Божков е Радев е Фигурант.Справка аудиозаписи от Прокуратурата:"Но аз мисля, че Гешев не ни е проблем, ако спечелим властта, щото мо"е да му орежем правомощията без да променяме Конституцията. Като го напра"име фигурант като Президента, точно кво ше ни вреди Гешев?":D

175

стар комунист

преди 3 години

гоце освен един ПРЕДАТЕЛ ти не си нищо друго!

174

ПроСоТо

преди 3 години

До до Просотоаз наистина не знам за какво апелира г-н Радев,защото не следя изявите му.Аз съм декларирал БЕЗУСЛОВНАТА си подкрепа за него и това ми е достатъчно....Що се отнася до идеята за Президентска република:--Тая идея беше лансирана още преди 5-6 години на сайта "бгбг.укоз.нет".Мотива:-Да има една личност,която да поема ОТГОВОРНОСТТА от действията си,а не 240 МУШМОРОЦИ да се КРИЯТ зад ОБЩАТА БЕЗОТГОВОРНОСТ!-Предложенията за закони да идват от ЕКИПА на президента,а в НС САМО да ги

173

до Просото

преди 3 години

В България Президента няма никаква решаваща роля за нищо важно. Неговите правомощия са ограничени до няколко.. или накратко около 8 са общо взето(може да ги видите в Конституцията на Б-я). Президента независимо кой е като име е излишна длъжност за България. Не визирам никого. Като цяло Президента е с вързани ръце и зависи от НС защото БЪЛГАРИЯ Е УНИТАРНА ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА И МАНДАТОНОСИТЕЛИТЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ, НЕ ПРЕЗИДЕНТА.ЗА ТОВА Р. РАДЕВ ИСКА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ПРАВИ ИНГЕЛИ.

172

ПроСоТо

преди 3 години

та единствената причина МалоумникаотБанкя да напиня за "президент" е,да си осигури още некоя и друга годинка "недосегаемост"....После,.."Я камилата,я камилара"..НО НЯМА ДА ГО ОГРЕЕ!!!!?!!НЕ СИ ПРАВЕТЕ ТАКИВА ИЛЮЗИИ!!!!

171

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен192ти *** изкефи,нема майтап!!!..Нали СПОРЕД ВАС-гербомажоретките,Президента е просто.."ФИГУРАНТ"?!Та как тоядебил би могъл да "оправи сички проблеми на България,стига да не му попречат да го турат за "президент"..?!?!?!Това СЪЩЕСТВО разполага вече ДЕСЕТ и повече години с РЕАЛНИ "лостове" да "оправи работата",но не само че не я е "оправил",но и ни ЗАБАТАЧИ ПОД ДЪНОТО!!Е?!..но както ида е,ти си дамлосаносъщество.ЕДИНСТВЕНАТА причина Б.Тиквата да напиня за президент е да си

170

Анонимен

преди 3 години

Агент Гоце си е върл шоп и като такъв е решил да "помогне" и на БСП да цопне в блатото. ГЕРБ щели да спечелят отново изборите, а БСП ще са втори, ако не и по-назад... А вие на кое мясро ще се класирате: на 10-о или на 18-о? Гоце, гледай си твоята софра, не тази на другите! Виж си и синовете: с тези грамадни хотели хич не са "леви"!

169

Този пък

преди 3 години

Левицата няма да поседи, но ти ще поседиш безкрайно дълго.

168

Анонимен

преди 3 години

Г-н Първанов, напълно съм съгласен с Вас.Бойко Борисов ще оправи всички проблеми на България, стига да не му попречат, като го направят президент.

167

до 182

преди 3 години

До Анонименлъжеш като дърт ром и кумира ти гея Ленин

166

до 186

преди 3 години

До Анонимендакятао стигне невото ня Плевнелиев му трябва да изяде няколко фурни хляб и пак няма да има този кураж да се опъне на руснаците.

165

Гоце вкара ББ

преди 3 години

Няма по-гнусно същество от ренегат като Първанов. но нека знае, че съдбата на такива като него е най-тежка...

164

Анонимен

преди 3 години

Това безлично човече може да се мери само с Плевнелиев по подлизурщина.

163

Щерю

преди 3 години

Левицата отдавна трябваше да седи на затворническата скамейка след 1989 г. ...

162

Анонимен

преди 3 години

Бог дава, ама в кошара не вкарва...Ако сменим една тиква с друга тиква само защото още не сме я опитали лично като вкус, сме завършени ***. Защото няма и да ни е за първи път. Те това ще е и Слави, и Цв.Каквото е долу, такова е и горе. Див глог, питомно грозде не ражда, беше писал Вазов някога.