27

Браво Пешев!

преди 3 години

Браво Пешев, това е на 1000% вярно! И особенно като знам, че по курортите мноооого трудно се стига до използване не касов апарат.

26

Пешев

преди 3 години

Ако обичате не ни занимавайте повече с ресторантите, моля!Мен най ме е яд когато държавата се ангажира да ги спасява с нашите данъци, а е обществена тайна, че в този бранш не се плащат пълни осигуровки и данъци, а всичко е под масата.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21"Ся, вярно, че учих общо 6 години и имам 12 години трудов стаж .."Малко си учил и малко си работил, за да се хвалиш.

24

...

преди 3 години

Значи като ми кажат, че вземам 1500лв заплата и ми идва да взема калашника и да стрелям и по премиери и по такива дето м иго казват и по всичко останали ЛЪЖЦИ в таз "държава"! Не за друго ми моите приятели и познати са сравнително малък кръг от хора 14 човека! И НИКОЙ ама НИКОЙ! Не взема 1500лв заплата! Единия който взема най-много от всики останали е учител и взема 1050лв. т.е. 1 на 15 взема 1000лв заплата! Да ама не! казва ми се не ти вземаш 1500лв! Ай да ви ......... кирлива!!!!

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Това е добър виц - за нормалните програмисти.

22

Инспектор

преди 3 години

До Силвия до 13Неглупачката,тоест умната Силвия що не си гледа изнесения навън бизнес,а дращи б БГ саитове.Че си позволява и да обижда.На вън не те ли научиха да си малко по културна???

21

Пинкк

преди 3 години

До СилвияЩо за просттотий?

20

Vale

преди 3 години

Стига с тия програмисти. Не може всички да са ИТ. Кой ще гледа доматите...

19

Анонимен

преди 3 години

До Ко-ЧИ-НАТова е макса за прасетата !Който може повече - получава повече.Останалите се оплакват.

18

Анонимен

преди 3 години

До 20Ми аз съм нормален работеш, не съм шеф, пък взимам 5300 чисти на всяко 5то число. Ся, вярно, че учих общо 6 години и имам 12 години трудов стаж като програмист. Започнах на 800 на времето.

17

Анонимен

преди 3 години

Тези, на които им стигат заплатити, не са работещи, а шефове. Има и работещи, на които им стигат заплатите, но и те са ненормални. Какво нормално има в това да роботиш на няколко места по 12-14 часа на ден?

16

Анонимен

преди 3 години

Силвия! Засрами се! Тука само интелектуалци от РСВ сте се събрали, а!? Иначе с тея заплати, с тея шефчета перачницата няма край. СИК, ВИС са на власт плюс калинки разни... Какво още очаквате!? Скоро няма да ви работи в РСВ-тата. В Бг схемата е роднина-милиционер, еа живи и здрави!

15

Анонимен

преди 3 години

До До 13Може да пратиш жена си да ми направи една оперка на Оная работа. Щото аз може да ти забия нещо, дето да те опяват после. Толкова ли си *** или си бил на обучение?

14

Анонимен

преди 3 години

До Силвия до 13С просия ли се занимавате, че като ти гледам интелектО....Май само за чалгарка ставаш

13

Мунчо

преди 3 години

Оле - мале.......живи да ги оплачеш кебапчиите....

12

Анонимен

преди 3 години

Аз на мързеливци не плащам. Изкарал днес 5 лева за фирмата, иска 50 надница.Да го духа.

11

Ко-ЧИ-НА

преди 3 години

В бул-гаристан всъщност няма никакво значение къде ще работиш и какво - когато си в ЧАСТНИЯ СЕКТОР КРИБ картела казва колко ще са заплатите Дали ще си в някое цехче фабрика завод предприятие мандра месокомбинат -НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ - 700-800-1000 лева МАКС ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ПОСЛЕ НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЩО СМЕ ПЪРВИ В СВЕТА ПО ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА И КОЛАПС

10

Анонимен

преди 3 години

Ми то е ясно, че кат няма бакшиши, МРЗ-то на половин ставка не стига.Въпросът е защо се размрънкаха сега, а не преди това?

9

Ко-чи-на

преди 3 години

Гледам троловете на БКП ГЕРБ са се активизирали да бранят тоталитарния болшевишки вожд от СИК До тук ги преброих 6 трола След 10 години ще си търсите заплатките от му-рга-велковците

8

Силвия

преди 3 години

Във мастния сектор на робовладелците в Бг е така 400-500 евро на месец макс С тези заплати не само ще ме първи по смъртност в света не само ще сме първи по демографска катастрофа и колапс но и до 10 години изчезване като нация Тук само държавните БКП връзкари второ и трето поколение комунисти лентяй и мързеливци оцеляват щото крадат и правят далавери на гърба на всички останали