22

Анонимен

преди 3 години

През 2001 година едни такива от маалите виртуозно преметнаха един съсед на около 28 години, който се имаше за голям тарикат за ремонта на на покрив на гаражна клетка. После едни други успяха да излъжат, че някой ги е наел да правят нещо по покрива на блока. Трети, .... Има много начини онези избиратели на ГЕРБ да тормозят българите.

21

Истукан

преди 3 години

Роми са. В Русе има опарени от тях. Изнудват хората за пари години наред, а не са направили нищо качествено по ремонта на къщата. За 2 улука искат 5 бона от пенсионер и го заплашват, че ще го заколят с ножа. Слагат му ножа да опре на гърлото и го изнудват за пари.

20

Анонимен

преди 3 години

Ако има истински бъглари, трбява да издирят тея и да ги трепят!

19

Анонимен

преди 3 години

Ами да го сметнем. Данъци ,осигуровки + европейски заплати + материали и ейго на 40 бона .Капитализъм и еврогейзъм .А иначе искате германски заплати ама не и да плащате германски заплати данъци и осигуровки. Аз мога и сам да си го направя от трайни материали но тука вече идва проблема с архитектите .Не е трябвало да се разрешава на хора които тухла върху тухла не са сложили да правят тия простотии .Сега и поддръжката и новите технологии са много трудно приложими .

18

Ало

преди 3 години

Гешеееев, запрятай ръкавите !

17

Анонимен

преди 3 години

То па законни фирми и българи уж майстори няма да те оберат

16

Анонимен

преди 3 години

Римляни в действие, нищо ново под слънцето.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17В Тия страни Англия ,германия и Франция струва дори повече ама държавата ти връща данъци ако сделката е с договор и се плащат данъци. Такава е капиталистическата цена .Свиквайте да плащате яко. Важното е че ще има банани.

14

Анонимен

преди 3 години

До 16Ми капитализъм има и в Англия,Германия,Франция и прочие. Ама там ако стане нещо такова системата те залавя и осъжда. Тук проблемът е в хората,а не в капитализма или комунизма.

13

Анонимен

преди 3 години

Това не е измама .Това е капитализъм .40 бона смята че струва човека .Важното е да има банани .

12

пияница мистик

преди 3 години

До 14Разбира се, че искаме да живеем в капитализъм и само болни мозъци като теб искат социализъм. Обаче лицемерието ви е безгранично, хем не харесвате капитализма, ама хем не емигрирате при джуджето в СССР, в Китай, Северна Корея или Венецуела. А който има акъл, прави измами и е добре, както аз самия. Който в пp0ст го мамят и няма нищо, досущ като вас - бедните, гладни и жадни дрогаре :)))

11

Анонимен

преди 3 години

тук е родната полициясамо че измамата е основата на капитализмаа вие искахте капитализъми трябва да свикнете с измамитене може някой друг да ви оправя проблемите

10

?

преди 3 години

КЪДЕ Е родната полиция???

9

принцип

преди 3 години

никакъв бизнес с шведи !!1 никакъв , никакъв никакъв .Бойкот и гонене ако се наптрапват -викате полиция .

8

пияница мистик

преди 3 години

А откъде бедните селски пенсионери имат коли и пари по над 10 000?. Нали все реват колко са бедни, гладни и само за социализма си мечтаят. Доколкото знам Бойко и ГЕРБ са от 11 години на власт, по това време трябва да са натрупали този капитал. А не го искат уж, поне така комунистите си дуднят тук....Хахахахаххаха

7

Джо

преди 3 години

А тупаните от милицията где блеят

6

до Дедо Миньо

преди 3 години

Хаха излез от филма, Дедо Миньооооо !

5

Дедо Миньо Попа

преди 3 години

Аз такива майсторчета лесно ги оправям, ела му викам тука *** горе виж кво е положението и като се качи горе опа махам стълбата преди тва съм залостил капандурите и попвам като луд да викам по улицата помооощ крадцииии и звъня в полицията

4

Коментар

преди 3 години

Индоегиптяните спряха за малко телефонните измами и се преквалифицираха на "майстори"!Как пък може да има балъци да се хващат на въдицата на тия?Като го видиш че е индоегиптянин не ти ли идва на акъла че гледа как да те излъже?Те тия ги е страх от работа!От хиляди години се е установила една истина че на индоегиптянин никога вяра да нямаш!Видиш ли тактъв изобщо не се занимавай с него и му бий дузпата!

3

Баро Вкаров

преди 3 години

Висок стандарт.България е пълна с пенционери милионери!