30

Хейтър Петър

преди 3 години

Цената на Бибиткойна тепърва ще расте.

29

Гроби

преди 3 години

Битите коени, диванните *** на Ойха Бойха Барабойха. Спат до обед, после станат продадат квот могат и от скука почнат да плюят Бойха;))) А Бойха, ква мъка - не спи до обед, става сабахлян рано, а на жипката и на инспекции... Най-лошото е, вика Бойха, че тие диванни *** и не работат, ами видеокартите с мощни процесори работат вместо тех. Нова работа ми отварат - ша требе спешно да праа 7 блок на АЕЦ Козлодуй и Белене, че то един АЕЦ, нема им стигне, требват два! Пак работа за Бойха;)))

28

Анонимен

преди 3 години

В крайна сметка на финала някои ще пируват а други ще плачат.Като свършат инвеститорите и нещата ще тръгнат на зле.Който уцели момента ще забогатее.Друите ще платят сметката.

27

Крипто Играч

преди 3 години

Аз излезнах много рано от балона - продадох си всички етириуми под $1100. Все пак направих доста прилична печалба (6х на инвестицията). Сега чакам мечи пазара с една прилична корекция (70-80% всичко надолу) и влизам отново в играта :)

26

Куфият

преди 3 години

Яз си викам, що тъй са блъскат разни ора да работят. Зимъйти биткойня и си спети ду обяд, па ку щети и цилият ден, значи. То, значи, лесна рабута и умнЪ рабута. Чи кво.

25

Анонимен

преди 3 години

Тръгне ли другарят Илън Мъск да продава койни дет ги купи наскоро, тогава глей ко стаа с тренда на койните!, ...... а иначе печеливши със сигурност са производителите на видеокарти! за другите не знам

24

ЦИНИК

преди 3 години

А бря кой тва биткойн? От кадя и кък са копа ? Мой ли ми кай некой ?

23

9

преди 3 години

Това лято го чакаме на 80 - 136 000$, в най-лошият случай, догодина януари. Но всички прогнози са за това лято. Хайде хайрлия да е ;) Няма връщане назад. Който не може да си купи бтц да скача на етериум. И да не забрави да почерпи случаен човек.

22

Тюх

преди 3 години

Излязох от балона на 30 Хил. Сега 55. Как се губят 25 Хил за една седмица. Ще се пръсна от завист. Обаче не ми се рискува отново. Щото тренда е надолу от един момент. Въпроса кога лудите ще се свършат.

21

Анонимен

преди 3 години

До хмИзкараха много от дребните. Да не мислиш, че държаха, като тъгна да пада. Масовото купиване започна още на 30 долара, а като падна под 250, вече всичко беше продало.

20

До Богат

преди 3 години

Дано да се появиш, талисманче мое! На 30 хил. ти казах, че ще си пишем на 40. На 40 хил. ти казах на 52. А дано скоро чукнем и 67 хил :)

19

Хм

преди 3 години

К'во стана с големите играчи с GameStop акциите не помня? Пак са 40 долара май? Кой изкара пари сега, алчните брокерчета или обикновените хора дето купуваха тъпия балон на по 300 долара акцията? Тия в горно Мексико полудяха нацяло, даже не се опитват да прикрият чистите измами с всякакви критовалути и 90% от акциите на тоя балон наречен стокова борса... Цялата икономика стана едно гнусно казино, което няма нищо общо с реалността...

18

До пияницата

преди 3 години

Купил си си ти във фантазиите си!....панелна мишка-фантазьор)))Прос народ..няма да ви управлява тиква лии??Още хиляда години ще ви управлява!

17

Тазобедрев

преди 3 години

Ааален Делоннн, ах този сииннн Балонн...

16

тцтццт

преди 3 години

Той Володя Стоянов още презн 1995г. го е изпял:-Ало,България, Варна какво става при вас?-Оооо велике фараоне,човека взе парите и...Пирамиди,фараони и балъци за милиони.Куче влачи,рейс,диря няма, няма хей.Човека взе парите,каза:"Чакай малко.",хвана самооета, дръжте му петите.Човека взе парите каза:"Чакай малко",хвана самолета,чакай да се върне.

15

Анонимен

преди 3 години

А Ethereum стана 2001 долара.

14

Илон Мъск

преди 3 години

Превеждащият статията е пръснал с това ценово рали :д пишете го покачване, стига сте се излагали.

13

пияница мистик

преди 3 години

До Пирамиди фараони..Да, ама срещу това "нищо" аз си купих 3 апартамента и сега съм мултимилионер :) А ти бачкай за хартийки, че те имат златно покритие от БНБ или срещу кюлчета злато, както ти е кеф :))))

12

Пирамиди фараони..

преди 3 години

...И балъци милиони!..Въздух под налягане...нищо!Цели цехове пълни с компютри си наддават един между други..единте гледат да прееват другите компютри!Насреща нищо материално..само някакви си виртуални капитали!Това е!Пирамида от НИЩО!Засега някои печелят но последните винаги губят!

11

Анонимен

преди 3 години

До 12Нали в някакъв момент криптовалутите трябва 8а излязат от крипгосвета и влязат в реалния? И нишката почва да се разплита.